Keresés

Részletes keresés

arnys2 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5857

Nem lövöldözni vagy robbantani akarnak, hanem az utat lezárni egy időre, lehetőleg törvényesen.

A te érdekedben is, hogy olcsóbban közlekedhess.

Előzmény: liberális demokrata (5854)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5856

Nem akarom

Akarni a wc-n kell. Ha nem ott vagy, akkor ne akarj ennyire, mert beszarsz a végén.

Előzmény: liberális demokrata (5854)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5855

A terrorizmus modern formáinak kialakulásában fontos szerepe van a tömegmédia létrejöttének, mely nemzetközi méretekben képes az embereket az erőszak sokkoló jeleneteinek részeseivé tenni, azok hatását felfokozni.

Ennek teszel eleget megbízóid parancsára. Csak annyira kongsz, hogy, mikor áldozatává válsz, akkor elhiszed, hogy a terror áldozata lettél. Ne piszkáld az alvó oroszlán bajszát, mert bezabál vagy széjjel tép. Áldozat leszel az biztos, de saját viselkedésednek köszönhetően, és nem azért, mert magától veszett meg az oroszlán.

Előzmény: liberális demokrata (5848)
liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5854

Soha többé terrorizmust Magyarországon!

Soha többé, ne terrorizálhassa a szélsőséges baloldal anarchista csapata a magyar társadalmat!

Nem akarom, hogy a csendes és békés, többségi autóstársadalmat, néhány bliccelő terrorizálja.

Előzmény: Törölt nick (5853)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5853

Addig emlegeted ezt a terrorizmust, míg CSAK MAGAD leszel annak áldozata, mert az ördög lemászik hozzád a falról. Írkálgasd még, tőlem, had menjen, ha már ennyire akarod :)

Előzmény: liberális demokrata (5844)
voks02 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5852

Utoljára, utána figyelmen kívül hagyunk.

Egyébként senkinek semmi baja nem volt az útdíjfizetéssel, nem tudom, honnan veszed ezt az ökörséget. Ezzel a konkrét idei módosítással van baja sokaknak.

Előzmény: liberális demokrata (5851)
liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5851

Horvátországban nem az útdíj természetes. Úgy alakult, hogy rengeteg sziget van. A legtöbbjére most is komppal lehet elmenni. Néhány szigetre vezet híd, amely a kompot váltja ki.

A horvát helyzet akkor lenne analóg, ha minden horvát szigetre vezetne híd, de az egyikért fizetni kellene a másikért pedig nem.

Ja! Csak a szigeteken.

Igen?

A szárazföldi részeken, nincs útdíj Horvátországban?

Hűha! Akkor engem becsaptak!

Előzmény: Unerwünschter Gast (5849)
voks02 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5850

Hű, de nagyon sokkoló lesz, ha netalán mégis oda eljutunk, hogy áll keresztben három kocsi egy úton, és körülötte emberek lófrálnak! Nehogy elfelejts eltakarni a gyerek szemét!

Előzmény: liberális demokrata (5848)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5849

Horvátországban nem az útdíj természetes. Úgy alakult, hogy rengeteg sziget van. A legtöbbjére most is komppal lehet elmenni. Néhány szigetre vezet híd, amely a kompot váltja ki.

A horvát helyzet akkor lenne analóg, ha minden horvát szigetre vezetne híd, de az egyikért fizetni kellene a másikért pedig nem.

liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5848

A terrorizmus az erőszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek elsődleges célja félelem, zavar keltése és ennek révén meghatározott politikai, ideológiai vagy vallási célok elérése.

A terrorizmus modern formáinak kialakulásában fontos szerepe van a tömegmédia létrejöttének, mely nemzetközi méretekben képes az embereket az erőszak sokkoló jeleneteinek részeseivé tenni, azok hatását felfokozni.

Előzmény: liberális demokrata (5841)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5847

Olvass tovább is, ne légy lusta. Vagy itt fogyott el a teljes energiád, azért idéztél csak ennyit belőle?

Előzmény: liberális demokrata (5841)
voks02 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5846

Konkrétan mondtam valamit. Szíveskednél arra válaszolni talán?

Egyébként senkinek semmi baja nem volt az útdíjfizetéssel, nem tudom, honnan veszed ezt az ökörséget. Ezzel a konkrét idei módosítással van baja sokaknak.

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5845

Nézz utána, ha nekem nem hiszel, és ha nincs igazam, dörgöld az orrom alá. Legalább okosodhatsz is a végeredménynél, meg ejakulációd is lehet, ha igazad van.

Előzmény: liberális demokrata (5839)
liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5844

Aki esetleg járt ott, az megtapasztalhatta, hogy a horvátországi Krk szigetre, egy, azaz egy híd vezet.

Mit gondoltok, díjköteles az egyetlen megközelítési lehetőségen az áthajtás?

Az EU tag Horvátországban, miért természetes at útdíj fizetése? Magyarországon, miért célpontja az útdíj a terrorizmusnak?

Előzmény: voks02 (5840)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5843

...ne tegyem...

Előzmény: Törölt nick (5842)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5842

Találkoztam egy gádzsival a sarkon. Fizettem, jóvót', nekem elhiheted. Ha a tieddel találkozom és fizetek neki, jó lesz? Én hiszek neked, de lehet, hogy azért meggyőződök róla. Ja, hogy a tiedet ne hasonlítgassam máséhoz? Miért ne tegye, ha te is azt teszed?

Előzmény: liberális demokrata (5837)
liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5841

A terrorizmus az erőszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek elsődleges célja félelem, zavar keltése és ennek révén meghatározott politikai, ideológiai vagy vallási célok elérése.

Előzmény: Törölt nick (5836)
voks02 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5840

Mi köze van a magyar autópályáknak ahhoz, hogy Horvátországban milyenek a földrajzi viszonyok?

Én nem mondtam véleményt, hogy jó-e a fizetős vagy sem. Csak annyit mondtam, hogy ha komolyan veszed a kormány érvelését, akkor a lehetséges autópálya-lezárást sem tekintheted jogilag a közlekedési szabadság megsértésének, hiszen az alternatív útvonalak mindkét esetben megvannak.

Előzmény: liberális demokrata (5837)
liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5839

A polgári engedetlenség fokozatai:

"a) Nem engedélyezett békés tüntetés, tiltakozás a közigazgatás tevékenysége ellen:

tiltott ülősztrájk

tiltott útlezárás

létesítmények, területek önkényes elfoglalása

közigazgatási intézmény rendezvényének megzavarása

b) a közigazgatási törvény, rendelet vagy utasítás megtagadása:

a közpénz befizetésének megtagadás

a katonai szolgálat megtagadása

c) a meglévő közigazgatás és a közintézmények semmibe vétele és helyettük új létrehozása" ...by wiki

Azt elfelejtetted közölni, hogy mely, hatályos magyar törvényt idézted.

Pótold!

Előzmény: Törölt nick (5836)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5838

De ti se. A két véglet ugat, és én vagyok közöttetek a nyelő. Nem hiszem, hogy sokáig engedem a torkomon letaposni mindazt, amit le akartok bakancsozni rajta.

Előzmény: liberális demokrata (5832)
liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5837

Jártál már Horvátországban?

Aki esetleg járt ott, az megtapasztalhatta, hogy a horvátországi Krk szigetre, egy, azaz egy híd vezet.

Mit gondoltok, díjköteles az egyetlen megközelítési lehetőségen az áthajtás?

Előzmény: liberális demokrata (5833)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5836

Megegyező a kettő? Ha nem, mit hasonlítgatod? Ja, mert annyi sütnivalód van összesen, mint 100lábún a csizma?

Tudod, hogy mit jelent a terrorizmus szó? Vagy csak tetszik és használod? Tudok olyat írni, ami baromira fog tetszeni, de, ha használnod is kell, annak nem az öröm lesz a végeredménye.

Hol olvasol a szövegben terrorizmust rá?

A polgári engedetlenség fokozatai:

"a) Nem engedélyezett békés tüntetés, tiltakozás a közigazgatás tevékenysége ellen:

tiltott ülősztrájk

tiltott útlezárás

létesítmények, területek önkényes elfoglalása

közigazgatási intézmény rendezvényének megzavarása

b) a közigazgatási törvény, rendelet vagy utasítás megtagadása:

a közpénz befizetésének megtagadás

a katonai szolgálat megtagadása

c) a meglévő közigazgatás és a közintézmények semmibe vétele és helyettük új létrehozása" ...by wiki

Előzmény: liberális demokrata (5829)
liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5835

Igen.

Előzmény: voks02 (5834)
voks02 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5834

Szereted a mákostésztát?

Előzmény: liberális demokrata (5833)
liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5833

Jártál már Horvátországban?

Előzmény: voks02 (5830)
liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5832

Soha többé terrorizmust Magyarországon!

Soha többé, ne terrorizálhassa a szélsőséges baloldal anarchista csapata a magyar társadalmat!

martinaxe7 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5831

A butaság pusztítóbb az Al-Qaeda-nál

voks02 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5830

Csak éppen az a baj, hogy tévedsz. Nem csak abban, hogy a terrorizmus szó mit jelent. De az útdíj kiterjesztésének, ugye, egyik alapérve, hogy az elkerülő utakat és autópályaszakaszokat pont azért lehet fizetőssé tenni, mert van alternatív útvonal, amit pályadíj nélkül is használni lehet. Ha tehát valaki az autópályákat zárná le, akkor is lenne ugyanez az alternatív útvonal. Másképpen fogalmazva, sajnos, ez az érvelés pont visszaüt...

Előzmény: liberális demokrata (5829)
liberális demokrata Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5829

Nem emlékszel a taxis blokádra?

A köztársasági elnöknek kellett amnesztiát adni a terroristáknak.

A taxis, ne szállítson utast a polgári engedetlen, ne vegyen matricát. A csomópontok, hidak lezárása, nem más, mint terrorizmus. Néhány hőzöngő terrorizálná a csendes és békés, nagy többséget, erőszakosan ellehetetlenítenék a szabad közlekedéshez való állampolgári jogukat.

Ez a terrorizmus!

Előzmény: Törölt nick (5827)
Palási Creative Commons License 2015.01.07 0 0 5828

Majd meg látjuk.

Azért olyan forrón nem eszik azt a kását.

Taxis blokád ?

Sok rongy taxis azt se tudta mit csinál. Na azóta semmi borravaló nekik.

Előzmény: langyipasi (5823)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!