Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Elég régen nem olvastam a fórumot elfoglaltságom miatt . Megdöbbent az a stílus ami felütötte a fejét újra . Szerintem ez azért indult hogy a hobbival kapcsolatos dolgokat megbeszéljük, egymásnak tanácsot adjunk. Nem kell kioktatni senkit és méltatlan szavakat használni. Szerintem aki nem ezzel a szándékkal ir az maradjon magának a .................. !
ha így folytatod akkor búcsúzhatsz lassan a nickedtől :-))
Bár annyira nem vagyok vén marha mint hiszed, de egy fikanick sem vagyok mint te.
A beszélgetést itt befejezzük nem alacsonyodok le a te lumpen proli szintedre szerencsére az én gyerekszobám ablaka nem a disznóólra nézett mint vélhetően a tiéd:-))
kicsicsikó ha nem tudsz olvasni vagy szöveget értelmezni az nem az én hibám, de a kedvedért megismétlem hátha megérted:
Szerintem hanyagolhatnád ezt a topicot:-))
Tehát nem megmondtam, hogy mi a kötelező a számodra hanem véleményt mondtam, és azt is csak udvariasan és men a te alpári stílusodban, és ha valami nem tettszik futhatsz a modikhoz te zsebtroll:-))
Zoli, ezt a szerénykedő ("én ebben nem vagyok mérvadó") dumádat már nem unja szerinted mindenki? Meg, hogy minden egyes mondatod egy seggnyalás kb? Amíg dolgoztál, a munkahelyeden is folyamatosan nyaltad a seggeket?
Bár én ebben nem vagyok mérvadó, szerintem is megérte ennyiért. Főképp, ha az itt- ott megjelent, eladó Előrék eszementen magas árait nézem. Nem is csoda, hí senki nem veszi meg. Viszont a Helikon jó helyen lesz nálad.
Nekem 100 ért nem adta oda hiába győzködtem , 120 ért sok lett volna nekem mivel költeni kell rá .Igen volt egy jelző lámpa is ,se ízzók se előlapja nem volt a jelzőnek .Gergő sok sikert hozzá (narancssárga helikonos Pk).
...bontatlanul lett lefújva így nem jelent gondot szétszedni (nem törnek le a "fülek") és tisztítás után szépen aládolgozva eredeti színre visszafújni.
+ volt hozzá kb 3 méter sín (kb 10-15.000ft)
+ pikó trafó (kb 3-5.000ft)
+ fényjelző (kb 5-10.000ft)
Ha csak a min árakat veszem ezek kb 20.000ft.
...így 100.000ft -ért nagyon megérte ez a készlet ...legalábbis nekem. :)
Helikon vasút 120 ért ,hát én láttam össze vissza volt fujva .Mivel az eladó nem engedett a 120 ból othagytam .A motorja működött és eredeti volt ,de a fényezése az botrány .Telefonálgatott össze vissza hogy valaki elvigye 120 ért ,mivel újra kell fényeztetni és a trafó nem eredeti hanem piko volt .Volt egy pár db sín is hozzá ,na igy döntsétek el hogy jó vétel lett volna e?
Eladok egy rakás PV Előre vagon műanyag kereket. Utángyártottak. Ha felrakod a vagonra, nem mondod meg, hogy nem az eredeti. Vidd egyben és gyorsan mert nem szeretném kerülgetni! Csere-bere is lehet. Ha nagyon meggyőzöl, akkor lehet, hogy más Előre alkatrészt is odaadok.... Keresek Pannónia mozdony motor és Helikon mozdony alkatrészeket. Üdv