Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Lumix DC-G9 váz (sn: WH0ED00130*, 2020.06. havi vásárlás, számláló állása: 4 656, videózásra nem használt), tökéletes, újszerű, alig használt, megóvott állapotban. Nyakpánt soha nem volt használva, még nejlonban van. Ára: 289 900,- Ft
Panasonic Leica H-ES12060 12-60mm f/2.8-4-0 (sn: XD8EC10812*, 2020.06. havi vásárlás), tökéletes, újszerű, alig használt, megóvott állapotban. Ára: 179 900,- Ft
A vázhoz doboz, töltő, nyakpánt, akku, vagyis minden eredeti tartozék megvan.
Ha most viszed el egyben a szettet, akkor kedvezményesen, mindössze 459.999,- Ft-ért a tiéd lehet!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL - kipróbálás után - BUDAPESTEN (Árpád híd környéke, Margit híd környéke, belváros, Március 15. tér és környéke) lehetséges.
Ha jól tudom az emailem publikus. Telefon: harminc 9 - négy7négy - kilenc74
Abszolút karcmentes, újszerű. Az LCD-n 0 perces korától fólia. Közel 2 éve vettem a fotoplus-ban. A gépben mindössze 6.000 lövés van, ebből a makró és a nagy fényerejű csupán ~500 összesen, a képek általában a palacsinta obival készültek.
Egy kis fotós válltáska szolgál a teljes cucc könnyű és biztonságos szállítására. Amit még adok hozzá: Olympus plusz akku (így 2 eredeti akkuja van), 16GB Sandisk Ultra microsd kártya + SD adapter, eredeti dobozok.
Erre a verzióra alkudhatsz valamennyit. Ha viszont az általam kért árat (300e) megadod, akkor adok még grátisz egy Sandisk ExtremePro 128GB SD-t is, 4K rögzítéshez + 1 Hama Magnum Digilight LED vakupapucsba tehető videolámpát + Nikon lencsetisztiítót (ezek 1 külön képen láthatók).
Csak ennek a 3 dolognak az új ára bőven 35 felett van (nekem 50ben volt 2 éve) Az alapgép új ára a palacsintaobival 200 körül van, a másik 2 obi pedig darabja 100 felett van. A táska, plusz akksi és memóriakártya 25 körül lenne, a grátisz (ha nem alkuszol) pedig 35 felett. Így egy 450 ezer értékű cuccot kapsz, de én csak 300at kérek érte.
A képeken láthatók a sorozatszámok. Nagyon jó képeket készít, de most a pénz jobban kell sajna.
Eladóvá vált Lowepro közepes méretű fotós, hátizsák. Használt, de jó állapotban. Korábban drón szállítására volt használva. Mindkét oldalon hálós tároló rekesszel.Az előlapján külön cipzárral nyitható nagyméretű zsebek alkalmasak szűrők, akkumlátor töltők, memória kártyák, és egyéb kiegészítők tárolására. a belsejében egy kivehető, tépőzárral rögzített külön rekesz van, cipzárral zárható. A fő tároló tér tépőzáras válaszfalakkal nem rendelkezik, bár a belső kialakítás lehetővé tenné... Viszont ha az optikák objektív tároló zsákban vannak, nem sérülhetnek!
Elnézést Lemaradt az ár... 7.000.- ft A LOWEPRO közepes méretű hátizsák. Sn: nincs
Személyes átvételre, és fizetrésre Tatán van lehetőség. Egyéb esetben postai, vagy futárszolgálati szállítás is megoldható, a mindenkori díjszabás szerint, a vásárló költségére! Tel:06 hetven 614 negyvenhat 00
Eladóvá vált a képeken látható nagyméretű fotós hátizsákom. Talán egyszer szállítottam benne a felszerelésemet, egy Sigma 50-500 "ágyút" a hozzá tartozó vázzal, így a sok elválasztó rekeszt nem használtam. a hátsó cipzáras rekeszben laptop hordozására is lehetőség van, a fotós felszerelésen kívül. Az oldalán lévő hálós zsebben kisebb állvány, vagy egyéb eszköz tárolható, a másik oldalán lévő két tépőzáras pánt nagyobb állvágy rögzítésére is alkalmas. A cipzáras fedél hálós tároló rekeszében szűrők, és egyéb kiegészítők tárolhatók. Jár hozzá egy eső ellen védő huzat is. Sn: nincs
Ár: 11.000.- Ft
Tel 06 hetven 614 negyvenhat 00
Szállítás postával, vagy futárral megoldható, a mindenkori postai, vagy futárszolgálati díjszabás szerint, vagy személyes átvétel, Tatán. Utánvéttel nem küldöm!!! Sorry...
Eladó hibátlan állapotú anamorf obim m4/3 bajonettel, de egy egyszerű bajonett cserével Sony e bajonettre is gond nélkül felmegy (igény esetén kicserélem). Doboza, kupakjai meg vannak. Sn: 60101479
Eladom a Lumix GX9 +12-60 objektiv + G 14 pancake objektiv + HGR2 markolat + tartalék akku fotós készletemet egyben.
A gép ( és objektivek) 2020 julius hónapban lettek vásárolva és azóta - közismert utazási nehézségek és egyéb okok miatt szinte alig lett használva. Kihasználatlanul hever -és ez nem fog már változni: ez az eladás oka. Eladási ár egyben : 150.000 Ft.
Keresek, tökéletes esztétikai és műszaki állapotban lévő M.Zuiko 14-150 f/4-5.6 II (esetleg Lumix 14-140 f/3.5-5.6 II) objektívet, lehetőleg első tulajdonostól.
Az érvényes garancia megléte nem fontos, de a származását igazoló dokumentumoknak (számla, eredeti garanciajegy) örülnék.
Ha van valakinek ilyen "kihasználatlan" objektívje a szekrény mélyén, kérem keressen!
Elkelt az Olympus objektív is. Minden új tulajdonosnak további szép fényeket kívánok!
5. Olympus 75mm F 1,8
Elismerten a legjobb (legélesebb) MFT objektív, nagy fókusztávolsága és relatíve nagy fényereje miatt egészen "full frame" szerű képeket lehet vele készteni. Kicsit kilóg a fenti portfólióból, de annyira megszerettem hogy (kihasználatlanság miatt jól meggondolt eladást követően) kétszer is újra megvásároltam.
Az objektív kiváló állapotú, keveset használt. Dobozával illetve a hozzátartozó lencsevédő sapkákkal és eredeti fém napellenzővel.
Eladó ezüst színű Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgép 3000 alatti expoval. Teljesen hibátlan, karcmentes állapotban, dobozban minden tartozékával. Sn: BHXA27353
Az alábbi felszerelést sok évi gyűjtögetés eredményeképpen, hosszas cserélgetés, sok objektív kipróbálásával gyűjtöttem össze, második gépként elsősorban utazásra és "street" fotózásra használva. Egészében is van értelme a "gyűjteményt" megvásárolni, de természetesen - némi megfontolással - külön-külön is eladók darabjai.
A kamera és az összes objektív elkelt az Olympus 75/1,8 (részletesen alább) kivételével.
ÉRDEKLŐDNI ÜZENETBEN VAGY A 30-2307651 TELEFONSZÁMON LEHET
1. LUMIX GX9 fényképezőgép ELADVA
A készülék garanciális 2021 novemberéig, kifogástalan állapotban van. Adok hozzá egy JCC HG-GX9 markolatot illetve 1 darab eredeti, két darab utángyártott akkut, töltőfejjel (lásd a melléklet fényképeken)
A készülékeket elsősorban az objektívekkel (kiemelten a 14-140-el) szeretném eladni, de nem zárkózok el elviekben a külön történő eladástól sem.
WF9J60018x
Ár: 120 000 Ft
2. LUMIX G VARIO 14-140 ASPH POWER OIS utazó zoom objektív ELADVA
Az objektívet 2020 októberében vásároltam egy GX80 kit részeként. A várakozásomhoz képest meglepően jó minőségű képeket produkált, elsősorban a széleskörű felhasználhatósága és megbízhatósága miatt tartottam. Tökéletesen párosítható a GX9-eshez. A stabilizátor kiválóan működik.
XE9HA10219x
Ár: 95 000 Ft
3. LUMIX G 20/1,7 ASPH ELADVA
Az objektív kiváló állapotban van, már nem garanciális. A második (legújabb) kiadás. Ezt használtam a kezdetektől a GX9-el, elsőrangú "street fotó" kombót alkotva, akár egy nagyobb kabátzsebben is elférve. Az objektív szép rajzolatú. éles képeket készít és rosszabb fényviszonyok között is használható. "Made in Japan"
BR8DD104403x
Ár: 55 000 Ft
4. LUMIX 100-300 G VARIO ELADVA
A 200-600 mm fókusztávolságú zoomot kiegészítőként vettem a GX9-hez, elsősorban távoli "kandid" portrékat készítve velük. A várakozásnál sokkal jobb (néha megdöbbentően jó) képeket tudtam vele készteni, természetesen mindenekelőtt jó fényviszonyok mellett.
XTSJK081224
Ár: 75 000 Ft
5. Olympus 75mm F 1,8
Elismerten a legjobb (legélesebb) MFT objektív, nagy fókusztávolsága és relatíve nagy fényereje miatt egészen "full frame" szerű képeket lehet vele készteni. Kicsit kilóg a fenti portfólióból, de annyira megszerettem hogy (kihasználatlanság miatt jól meggondolt eladást követően) kétszer is újra megvásároltam.
Az objektív kiváló állapotú, keveset használt. Dobozával illetve a hozzátartozó lencsevédő sapkákkal és eredeti fém napellenzővel.
34200698x
ár: 140 000 Ft objektív + 10 000 Ft napellenző
Az alábbi felszerelést sok évi gyűjtögetés eredményeképpen, hosszas cserélgetés, sok objektív kipróbálásával gyűjtöttem össze, második gépként elsősorban utazásra és "street" fotózásra használva. Egészében is van értelme a "gyűjteményt" megvásárolni, de természetesen - némi megfontolással - külön-külön is eladók darabjai.
1. LUMIX GX9 fényképezőgép
A készülék garanciális 2021 novemberéig, kifogástalan állapotban van. Adok hozzá egy JCC HG-GX9 markolatot illetve 1 darab eredeti, két darab utángyártott akkut, töltőfejjel (lásd a melléklet fényképeken)
A készülékeket elsősorban az objektívekkel (kiemelten a 14-140-el) szeretném eladni, de nem zárkózok el elviekben a külön történő eladástól sem.
WF9J60018x
Ár: 120 000 Ft
2. LUMIX G VARIO 14-140 ASPH POWER OIS utazó zoom objektív
Az objektívet 2020 októberében vásároltam egy GX80 kit részeként. A várakozásomhoz képest meglepően jó minőségű képeket produkált, elsősorban a széleskörű felhasználhatósága és megbízhatósága miatt tartottam. Tökéletesen párosítható a GX9-eshez. A stabilizátor kiválóan működik.
XE9HA10219x
Ár: 95 000 Ft
3. LUMIX G 20/1,7 ASPH
Az objektív kiváló állapotban van, már nem garanciális. A második (legújabb) kiadás. Ezt használtam a kezdetektől a GX9-el, elsőrangú "street fotó" kombót alkotva, akár egy nagyobb kabátzsebben is elférve. Az objektív szép rajzolatú. éles képeket készít és rosszabb fényviszonyok között is használható. "Made in Japan"
BR8DD104403x
Ár: 55 000 Ft
4. LUMIX 100-300 G VARIO
A 200-600 mm fókusztávolságú zoomot kiegészítőként vettem a GX9-hez, elsősorban távoli "kandid" portrékat készítve velük. A várakozásnál sokkal jobb (néha megdöbbentően jó) képeket tudtam vele készteni, természetesen mindenekelőtt jó fényviszonyok mellett.
XTSJK081224
Ár: 75 000 Ft
5. Olympus 75mm F 1,8
34200698x
ár: 140 000 Ft objektív + 10 000 Ft napellenző
érdeklődni üzenetben vagy telefonon (harminc-2307651) lehet