Deazért ha erre jársz mifelénk, egy telón,vagy előtte írásban közölhetnéd. Na persze ha hajlandó vagy az M6 ról letérni.:-)) Van 2 lejárója is mifelénk.
De mindegy.:-(( Az a lényeg,hogy jól látsz a ködben. Csak el ne felejtsél időben lehajtani a lejárónál.:-))
Attól függetlenül én is tisztelem a korodat,és az ősz hajszálaidat. Hiszen Kelmed is kohász vót valamikor. Csak Maga Nagyfaluba emigrált,én meg maradtam itt az alvégen. Bocsi,ha rosszul tudom.
Mivel nem reagált a hsz.-emre, tolakodásnak tartottam volna a látogatást, másrészt szerdán hasi ultrahangon volt, s lehet, hogy ez az oka annak, hogy még nektek se ír azóta, harmadrészt elbambultam, s az M7-ről a 65-ös út helyett, a 67-esen mentem le, egyébbként Orfűre.
A borból és a jószándékból is van még bőven, biztos, hogy összejövünk, ha itt lesz az ideje.
A jövő héten Orosházára megyek dolgozni, majd viszek az ebnek, Ő nagy szakértője a veresbornak.
Üdvözlettel: komoly horgászfelszereléssel rendelkező, szintén kohász palkó.
Utoljára kérlek, és bármennyire furcsa, de a te érdekedben teszem, próbáld rendezni a dolgokat. Ne kényszerits arra, hogy beváltsam az igéretem. Amit most megúszhatnál x-ből, azt nemsokára csak 2-3X-ből tudod megúszni. És erre sok mindened rámehet. Kedd reggel 8 órára jön hozzám az ügyvédnő.
Nos dologidőben odaértél Fishhez? Mert délelőtt 10-11 között a szakmunkástanulókat oktatta. Gondolom én naív mivel az a foglalkozása,és hétköznap tanítási idő van... Miért nem mentél délután,mikor véget ér a dologidő,és otthon van?
Üdvözlettel: Vasútmodel alkatrészekkel rendelkező Bökős kohász Sügér.