Szia Lajos Egy pár db-ot sikerült fogni de inkább az utolsó kelésből. Van egy db ami az elsők közt kelt.Majd csinálok képet és felrakom.Most megyek dolgozni.Üdv:Jani
Jaj ő egy nagy kedvencem. A másik fórumon jól megfenyegettem Silkymutert ( ő csempészte bele a zengők közé csibeként ),d a legvérszomjasabb állatainkkal, mégsem hajlandó elárulni, hogy milyen ősöktől származik :)
Kedves Kotkoda, itt vannak az ígért képek, válassz :) (azt le kell írnom, hogy a középső, legkisebb kakaskának az egyik szemhéja kicsit lejjebb van, de ő a legagilisebb is,huncut pofa, illik rá az, hogy "még a szeme sem áll jól" , persze, ő a termete , és a szeme miatt nagy hátránnyal indul, azért remélem bele is szeret valaki :)
Normális emberek vannak a sátornál és emberbarát, állatbarát emberek vagunk. Szivesen látnak ott bárkit, én az augusztusin rengeteg embert ismertem meg, végülis ismertem őket csak személyesen még nem találkoztunk. Álltalában a sátor a börze végében van lent a nyárfák alatt.
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek aki írt nekem, nagyon örültem! Ami késik nem múlik, hátha még valamikor üzletelünk! Én még nem voltam soha a monori piacon, szeretnélek benneteket megismerni (aki ott lesz) A fórumos sátrat miről ismerem meg ?