Aranyosak a kutyusok is. :)) Én bevalom hogy a tesóm kutya nevei nagyon érdekesek, és nehezen tudom megjegyezni úgy hogy most nem tudom mi a nevük. :))
No, ezt nézd meg! a kutyák is hasonlítanak, csak a méretük más (hihihi) nagyon szép kuty-muty! Mi a neve? A képen a kutyus szintén a mamáé, és Pepi nek hívják :)
FLR! Nem is tudtam, hogy topikot nyitottál! ~:-)) Jó ötlet. Remélem, hogy ez a topik is, meg a szex és new york is beindul.
De ha már itt vagyok, felteszek pár képet is! ~:-)
Szutyi, a legelső patkányom, akit nagyon szerettem, szegény már elpusztult.
Baba, a második patkányom, szegény már ő is elpusztult.
Mormi tutyi ~:-)) Szegény már őt se látom többet, mert azon a telephelyen volt, ahol a volt barátom dolgozott. A kutya még él (remélem), csak hát érthető okokból már nem megyek oda többet.
Hát igen... az már jó, ha 3 vagy 4 évig élnek... De hát sajnos az is ritka. Meg hát... Szamócát is most nem rég műtötték :( De én nagyon szeretem ezeket a kis állatkákat!
jaj! Ezt nagyon bírom a macskákban! Hogy bírnak aludni! hihihi Azt hiszem Luca itt nagyon jól érzi magát :)
Igen sajnos ezek a kisállatok rövid ideig élnek, mint a nagyállatok. Bodza is milyen szép volt! Lucim most így alszik. :)) Ők hárman együtt csinálják a rosszaságot. :))
Igen, Mazsola már nincs velünk :( Ő volt az első patkányom. Ő egyedül volt, és teljesen úgy élt,mint én. Nappal volt élénk, és este aludt, az ágyam mellett a ketrecébe :) És Sajnos Bodza Is elment :( Ő is Szamóca lánya volt, de betegen született :(
A te cicáid is nagyon szépek! Gondolom mindegyik külön egyéniség :)
Hát nem abban a szobában vannak, ahol alszunk, és így nem nagyon hallom őket :) De elég rosszak, és reggel mindig látom az eredményét az esti akciónak. Pl: szétrágták az egyik itatót, és az új függőágyukat, amit most varrtam nekik... na annak kiszedték a bélését :) Szóval remekül elvannak este :) Nekem is volt hörcsögöm! :) Az a jó, amikor beteszel nekik egy olyan forgó kereket...no, azt én sem bírtam,mert ezerrel tekerik és iszonyú hangja van :D
Ez csak egy talált kép. :)) És az 5 pati nem csinál éjszaka nagy zajt? Nekem régen volt hörim, és az olyan zajos volt hogy majdnem kimentem az utcára. :)
Tényleg olyan volt az orra, mintha sebes lenne...én is azt hittem, mert a képen is nagyon úgy látszik. :) Igen, tényleg ritkák :) De milyen szépek!!!!!!! Nekem 5 patkányom van. Szamóca, Barack, á-Fonnya, Hari és Dévi :) Majd lassan mindenkiről kerül fel kép :)
Én amikor felhoztam a Frigyest, azt hitem hogy seb van az orrán. Persze aztán kiderült hogy nem is seb volt. Szerintem ritka az a macska akinek fekete folt van az orrán. :)) És neked hány patid van?