World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
A papom 74.5 lett tegnap, kivégezve 100%-ban (minusz overcharged kapacitátor, minusz bugos repülős kveszt) a két kezdő terület, exporationostul, mindenestül. Tegnap a "miisaneve" 67+-os instában is jártam, ott a cuccok igencsak BT szintűek voltak (pl mace 300 spelldamage...) A táj gyönyőrű, instáktól bexarni, questek érdekesek... nagyon-nagyon odatette magát a blizz le a klappal elöttük...
a probléma ott van, hogy maintance, ezzel patch update US-ben kedden van, nálunk szerdán. Így lehetne borítani a klienst kicsit, vagy ezeken a napokon nem játszol ott :) Egyébként azt, hogy hova connectálsz a realmlist.wtf-ben állíthatod
na eljutottam 73ig, megvolt Utgarde es Nexus, Borean-t kivegeztem questugyileg, most bekezdtem a fjordban
Nexus gyonyoruszep, eddig a legszebb az egesz jatekban sztem, Borean altalaban is jobban nez ki mint a fjord, a tomeg lassan oszlik, most mar-mar lehet normalisan haladni nappal is, nemcsak hajnalban
lattam egy 74es DK-t, hat az eleg kemenyen tolhatja, bar remhirek szerint mar van 80as is vmelyik serveren..
Nekem meg eszembe jutott, ha van egy haverod amerikaban, szeretnetek egyutt wowozni, hogy tudjatok megtenni? Ha en Blizzard lennek, biza egy sima konfig fileban lenne megadhato, melyik szervert hasznalod a loginra...
hat oo nem ha allianceal fjordal kezdesz van egy quest eleg hamar ahol spoiler spoiler naszoval lathatod arthast mint lich king aki valojaban, x sok sok HPval
még annyiba tudn vki segíteni hogy most bevallom én törtös vagyok,de nema játékhoz hanem másfajta kérdésem lenne,mégpedig az hogy régebben letöltöttem a bc-t és az enUS volt és a patchek is enUS-osak és most meg letöltöttem a WotLK-t az pedig enGB és a patch is enGB és akkor jó lesz a game ha az enUS-os BC után most enGB-s WotLK-m van!!!!!!!!!!!!
folyamatosan grindeljuk az instakat..az elso amin kicsit is megizzadtunk az Zul'Drak. Jo mondjuk...78-as elite bossok vannak. 71-es tank, 73-as dps/heal....igy is misseltunk mint alatt mindenen.
Én Howlingban kezdtem. Nagyon sok kiváló quest van, bár sokuk a jelenlegi tömegben elég reménytelen, pl a szigonyágyús questre 5-6 fős sorok voltak mind2 ágyúnál, inkább hajnalig vártam vele.
Utgarde Keep elég snassz és vicces módon többet sebeznek a mobok (egyes pullokon) és a bossok mint pl Nexusban vagy akár Azjol-Nerubban.
Nexus kissé zavaros, zegzugos, viszont marha jól néz ki, a bossok élvezetesek.
Azjol a sok pókkal nagyon bejött mindenkinek, pörgős és hangulatos.
Voltunk AhnKahetben is, 70-71es partyval érdekes volt, a pullok úgy néztek ki hogy ránéztem egy pakkra és már jöttek is :)) Itt volt 2 nagyon fun boss, legalábbis úgy hogy 4 szinttel felettünk voltak a mobok, volt benne némi kihívás. Nagyon látványos és hangulatos ez a hely is, mindenki ámuldozott :)
reggel 5ig fennt maradtam, szolozva elvittem 71ig a fury warriort borean tundran, eleg konnyunek talaltam, de elvezetes, nagyon szep a grafika, osszessegeben csak dicserni tudom
lattam azert jatekosok hullait mindenfele, ugyhogy gyengebb gearrel talan nem is olyan konnyu, gondolom a friss 70esek azert szenvednek helyenkent, nalam az S3/ZA szintu cucc mar -egyelore- boven sok volt, szinte bandage sem kellett
kabe este 10ig vicc volt az egesz, foleg az erkezesi kikoto kozvetlen kornyeken, akkor majdnem fel is adtam, szo szerint sorbanallas ment a mobokra, szerencsere kesobb mar lehetett normalisan haladni
na egyelore ennyi, most szamolom az orakat amig elhuzhatom a belemet az irodabol, felesegemnek kimenot adtam ma estere, ugyhogy holnap reggelig mar remelem 72 is meglesz :))
ja kulon vicc a DK orulet, kezd olyan snassz lenni mint a "jenkins" dolog, ezert en most biztosan nem inditok egy darabig:(
már meg is van az első (hivatalosan is elfogadott) 80-as, most is francia, asszem BC-ben a gnóm mage is az volt, ezúttal egy lock, aki végig grindelt, questek nélkül, 27 óra alatt, egy partyn kívüli healerrel. Szerencsétlen healer 27 órát ugyanúgy végighealelte, de ő nem kapott egy kanyi xp-t se. Ja és a lock persze mindenféle cucc nélkül ácsorog, a 70-es Sunwell gearben :)
Ez előtt Athene-ék megint próbálkoztak az 5 ember instába ugrál, egy tagel, többi lenyomja taktikával, de ezúttal is bannolták őket, illetve 79-et elérve jött a jóságos GM és resetelte az illetőt 70-re :D Mondjuk lázonganak, hogy egy másik GM-től van screenshot, ahogy mondja, hogy teljesen biztos, hogy nem fogják őket bannolni ezért, de sebaj, what a drama.
Az ejjel alig aludtam ,annyira izgultam mar a warcraft miatt.Mar megrendeltem de csak sajna jovohetre er ide.De mar alig varom es mondjatok aki jatsza mijen a death knight class?meg tenyleg rombolhato epuletek vannak?