Segítségre lenne szükségem abba hogy tudnám a tövébe eltört nívópálca hüvely végét eltávolítani úgy, hogy közbe ne kelljen lebontani a komplett szívótorkot a motorról. Felülről be tudok nyúlni a szívótorok alá, de olyan kicsi a helyem hogy csavarhúzóval ép hogy csak alá tudok feszíteni a műanyag csonknak, de egyszerűen nem akar megmozdulni. Tehát ha valakinek van valami trükkje arra hogy lehetne ezt a műanyag csonkot eltávolítani bontás nélkül, az kérem ossza már meg velem.
Igen azt a két csíkot vedd ki, valami lemez fülekkel van rőgzitve, már pontosan nem emlékszem mert vagy 10 éve cseréltem ... A telók nem a rugón vannak szerintem csak simán kitekered aztán leszeded ....
Eladó kettőstömegű lendekerék V6 2.5 tdi-hez Luk kuplungszettel együtt( mindkettő ÚJ, gyári csomagolásban) és nagyboardos km óracsoportom fehér számos már és digitális az órája is, dízelhez!
Köszönöm a segítséget sikerült rajta állítanom most szuper.
Viszont lenne még egy kérdésem.
A próblémám a következő: ugyebár projektoros lámpáim vannak és azt csinálja, hogy menet közben gondol eggyet és elalszik a tompított és a tompított állásban is csak a helyzetjelző világít és reflektor sincs csak ha a fénykürt állásban fogom.
Többször csinálta ezt de eddig mindig egy fel le kapcsolással megoldódott de most úgy néz ki hogy megadta magát.
igen,nagyba függ az utak minőségétől,megtett km és a felnik mérete is tényleg számít de így sokat kibirt neked,én 48.000Ft-ért vettem,de nemis megyek annyit vele mint te 2évet kibír,most állt neki kopogni jobb kerék felől.
Ha hosszú távra vetted , gagyi olcsó szart ne vegyél bele , szerintem csak a gyári beszállitó márkája jó ( a mi magyar útjainkon igy is figyelni ,ellenörizni kell relative sürün a futómű logását a gépnek) . Sajnos az egyik rákfenéje a gépünknek az első futómű , nálam most a beragadó kézifék van porondon ez a többi márkatárs elmondása szerint 1 másik " gyengepontja " a verdánknak !
Sziasztok! Még mindig eladó nagykijelzős fehérszámos, dízel(fordulatszám mérő) műszeróracsoportom! olajhőfok-, és feszültség kijelző is van benne. Digitális az óra/dátum mutató is. Minden mutató úgy működik rajta ahogyan kell! Érdeklődni privátban!
Hello.
2008-as A4 -es 100KW -os audim van.
Ha meleg a motor es egy helyben allok az autoval 0.8l/h fogyasztast mutat.
Kb. 950 -nel van a fordulatszam mutato amikor kiirja hogy vissza kell váltani. (uzemi homersekleten)
Tegnap az egy helyben allaskor 1.0l/h fogyasztast mutatott az auto es ha mentem vele akkor 1200 -as fordulatnal mar irta hogy vissza kell valtanom. ( uzemi homersekleten )
Ma megint minden rendben, nem tapasztalom a tegnapi problemat.
,Nem tudja valaki hogy mi lehetett a gond?
Helló! Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy audi a4 (b5) avant (1997) -es autóba milyenek a hátsó hangszórónak a méretei, milyen lehet belé szerelni? Köszönöm. Üdv.