Hát megvolt a koncert Kapfenbergben. Tudom, hogy már majdnem 2 hete, de eddig nem nagyon volt időm írni. Nem akarom, hogy irigykedjetek, de egyszerűen fantasztikus volt.
Viszonyleg kevesen voltak (kb 4 ezren), de ez közel telt házat jelentett. A közönség viszont nem is hasonlítható az itthonihoz, mindenki végigtombolta a bulit. Lehet azért, mert csak állóhelyre adtak el jegyet.
Szóval jó volt újra látni Bryant, remélem ősszel tényleg jönnek ide is.
Nem, sajnos egyáltalán nem tuti, de mikor év vége felé feltettem a kérdést a muco-nak, akkor azt írták vissza, h 'talán jövő év vége felé', úgyhogy csak reménykedek, h nem okoz csalódást az emberünk... Plusz megálmodtam, h szept 22, szóval most kíváncsi vagyok :) De nehogy ezt vki úgy értse, mint bármilyen infót. Ez a saját hülyeségem. Hátha bejön ;)
Bécs nem szokott drága lenni annyira, én mindig oda járok. Méf Salzburgban voltam utoljára a koncerten..de ha ez a város ilyen messze van, akkor valószínű én sem megyek...ősszel tuti jön??
Most néztem meg, és Villach lent van egész délen, a szlovén határnál (azok bezzeg örülnek), már szinte Olaszországnál. Tehát nem túl közel. Nem mintha Bécs egy leányálom lenne pénzügyileg, de hát sajnos nincsenek ilyen gondjaink. Marad a drukkolás őszre. Nem is lenne olyan nagy baj, h nem nagykabátban kellene sorbaállni ;) De azért inkább jöjjön hamar.
Bizony! Szinte olyan, mintha szándékosan csinálná velünk! Végre meglenne az Ausztria, erre nincs köztük Bécs! Mondjuk engem az a 2x München jobban zavart. Úgyhogy én is együttérzek, mert már nagyon esedékes lenne valami SZÁMUNKRA IS jó hír!
Ti is láttátok az új koncerdátumokat? Különös tekintettel a 2db osztrákra. Ez egyre idegesítőbb, vagy csak én látom így? Hogy lehet, h 1 éven belül kétszer bejárja Európát, mindig ugyanazt a pár országot és mindenhol több koncertet is ad, errefelé meg valahogy sohase jut el? Azért remélem őszre már sikerül egyeztetniük valamit, mert ez így nem tűnik túl igazságosnak, bár lehet, h csak én reagálom túl.