Na jó, akkor már teljes a zűrzavar a fejemben a nyárra vonatkozólag. Valaki mongya meg nekem,hogyan lehet egyszerre 100 helyen lenni!!!
Peti, üdvözletet átadom, bár az egyetlen esélyest, akivel kocsmába mehetnék, épp mostanában rázom le, mert nagyon teper, és nem érti meg, hogy foglalt vagyok. Hát így járt... Nameg én is így jártam... Nem tudom, hogy lenne igazán jó, tiszta lelki dilemmában vagyok, nameg a kicsi lelkem kezd is mostmár kifáradni az örökös oda-vissza utazgatástól, meg ami ezzel jár, hozzávéve a tudathasadásos állapotokat, hogy most hol is vagyok éppen, meg mit kell csinálni meg stb. Szerencsére (vagy sajnos?) már csak 3 hét van hátra meg ez. Szóval már kezdem unni ezt a debreceni "bezárkózást" ugyhogy ha a helyzet nem változik, sajna egyedül kell kocsmába meg ide-oda járjak. Namost annak egyenes következménye, hogy fel akarnak szedni, amit nem akarok, vagy mittomén, hogy akarom-e. Az meg a legidegesítőbb, hogy az összes valamirevaló program hétvégéken van, amikor én kötelező jelleggel otthon tartózkodom. Ezen kívül a lakótársaim költöznek nyártól, ugyhogy a lakótárs-keresés is a nyakamban van, albérlethirdetéseket pakolok örökké, mert mindig leszaggatják. (Mindig csak az enyémeket...) Persze nem jelentkezik senki. Nemsokára a vizsgák is jönnek, ezen a héten a lakhatási támogatás igénylését kell leadni, de a cuccoknak a fele sincs meg, szaladgálhatok egész nap, persze du. 4 után, amikor nincs órám és ráérnék, már a fű se nő.
Egyszóval szar az élet.
De majd valami lesz.
Táborba mennék ezerrel, majdcsak összeáll a nyári programom is, egyelőre a "kaotica maxima" uralkodik. De ha megyek, ígérem, nem busszal megyek. :)
A jövöévi erdélyi helyszínre miért nem tippeltek? Talán mert tudjátok? Akkor osszátok meg léccilécci!
Enikém, örvendenék, ha jelentkeznél, bármily formában, az ehavi számlám sajnos számomra ilyesmit nem engedélyez...
Itt vagyok apu!!!!!!!!!!!Nem is tüntem el csak többet vagyok lassan a sorompoban mint otthon. ez sajnos tény. Jelentem születés többszörösen megünepelve. amugy jóbarátommal minden ok, bár azért kemény hónapok vannak mögöttem. az emilt természetesen megkaptam aztán nem láttam gépet vagy két hónapig. most is kitúrnak ugyhogy megyek, a táborral kapcsolatban GYEREKEK BÁRMIKOR BÁRHOVÁ ÉS BÁRHOGY. aztán vigyázni magatokra.
a tabori datummal kapcs minel kesobb inkabb a vegzosoket nezvennn....masik hir zozo uj sportnak hodol egy par honapja es ha minden igaz lesz anyagi es fel tudok keszulni akkor hivatalosann reszt veszek M.o-onn a vilagkupann -a sport neve kicbox(lokal kombat,K1):) a helyszint nem tudom meg pontosann rem pestenn....
bocsanat hogy ritkabban irok de heti 4szer 5szor edzes es mindezmellett tanulok gitarozni..vmi lesz az olvasotaborra remelem belole:)))
Én mondom nektek: Emesére rábízzuk a tábort, mi meg hátradőlünk és várjuk az indulást, olyan felúlmulhatatlan, ilyet még nem látott a nagyérdemű 2 hétben lesz részünk, hogy csak na. Biztos, hogy tökéletesen meg lesz szervezve minden. Nekem elhihetitek.
Nem hangzik túl bíztatóan, hogy az összes kismama, kispapa az ismerettségi körömben kinyúlt a rokonoktól, különös tekintettel az anyósokra. No azé csak ne nyírjátok ki őket!
Naná, hogy megnyugszik a gyerek, ha énekelsz neki! Már embrió korában is ezt csináltad (nem beszélve a pre embrionalizmusáról) és nem hülye ő, lazán felismeri. Hoppá! Az idegen világban egy ismert, jó, megszokott és így biztonságot adó érzés. Danoljál csak minél többet neki.
Hogyaszongya.. kezdjuk az elejirol: van tábori rendező. Nem írok róla semmit, hátha felcsigázom az érdeklődéseteket és sok-sok emilt kapok...juj, de fontos leszek, mint az információk egyedüli netközelben levő birtokosa! Pistával beszéltem, azt mondta, bízik a pálinkámban és az ízlésemben. Apropó pálinka: ismét lagziba megyek a tábor felénél...
Peti, írok ma neked rendező- ügyben s egyéb ügyekben is, csak még elmosogatok egy-két kémcsövet.
Jaj igen: valószínű egy darab szimpatikus és nagyon jól játszó csellistát is sikerül beszervezni, van egy József Attila estjük egy soproni színésszel közösen, a Cd a hátizsákomban, még nem volt időm meghallgatni, majd holnap referálok. Addig is a csellista játékával és megnyerő személyiségével kapcsolatos kérdéseket Katának vagy nekem lehet feltenni idvezleteim
bocsanat: kézbe akartuk venni, pont, egyes szám, egyelöre csak egy gyerek van. De az megzabálni való, mar felismeri a hangunkat, ha eneklek neki, mindig rögtön megnyugszik, es figyel. Ez ugyan nejemet aggodalommal tölti el, hogy selejtes lesz a gyerek hallasa, ha az en enekmüveszetem igy le tudja kötni:)
Catering, katikam, ez pompas, mintha Nándi mondta volna:)))
Az olvasotabori datumokat en is szeretnem tudni, szabadsagot ugyan biztos nem kapok es en ezuttal sajnos fel sem mondhatok a tabor miatt (gyerekkel az ember mar nem ugral es nem kockaztatja a munkanelküliseget, plane ha neje gyesen van), de ha lesz ket repülestelen szabadnapom a ket het alatt, lehet, hogy megkockaztatok egy ket napos meglepetes-inváziót olvasotaborilag. Esetleg gyerekkel együtt?:)
Katikam, szeptember eleje pompas, addigra kiheverjük a nagymamák terrorját. Feleségemtöl kedvenc idezetem a mult hetröl: öljük meg egymas anyjat. A nagymamai minden dolgok tulaggodasa egyszerüen elviselhetetlen, egy-egy hét, amikor egyik se hagyott nekünk két perc nyugtot se, max. a vécén lehettünk egyedül, a saját gyerekünkért pedig kervenyt kellett benyujtani, ha esetleg mi is kezbe akartuk venni öket. Legszivesebben a szoptatast is ök csinaltak volna szemelyesen, ha ez menne még technikailag közel a hatvanhoz. Egy jo tanacs a leendö szülökhöz: ha gyereket csinalsz, elöbb tedd el anyadat es anyosodat jo helyre, messzire, hogy ne tudjon latogatni jönni.
Jó lesz! Falunak széle is közepe is rendben van, ahogy hallom a catering is pompás. Patak van?
Időpontilag nekem alighanem semmi sem jó, tehát mindegy, hogy mikor nem engednek el a munkából - és ezért persze felmondok. Így aztán nem oszt, nem szoroz, hogy egy héttel később vagy előbb leszek munkanélküli. Szóljatok, ha csomagoljak!
Kicsirigó! Biz' Isten meglátogatlak hamarost. Viszek neked fincsiséget is.
A tények röviden. Rövid helyszíni terepszemle után, úgy néz ki, hogy az idei táborunk helyszíne Diszel községben lenne. Na, hoci a térképet, a falut a Csobánc hegy lábánál, a Balaton-felvidéken, Tapolcátol nem messze találod meg. A falu gyönyörü, kis ékszerdoboz, ráadásul Magyarország elsö látványtárával rendelkezik, és elég sok müvészféle lakja. A kocsmában kitünö fröccsöt mérnek (ezt muszáj volt megtudni, ha rossz a a bor, akkor ott nics helyünk). Sörrajongóknak annyit, hogy Pilsner Urquellt mérnek a falu egyetlen kocsmájában, ócsóé. Hátrány: a falu közepén lennénk a Müvelödési Házban és annak elég nagy udvarán, bár nhány lépés és vége a falunak.
Idöpontról és dönteni kellene. javaslatunk szerint a július 22. és aug. eleje között lenne a megfelelö.
A téma: az idén 100 éve született József Attila és kora.
Figyelem! Egyrészt, aki olvassa reagáljon, hogy mit gondol a leírtakról. Másrészt, az információt juttassa el minden általa elért olvasótáboroshoz, mert nem mindeki nézi a fórumot. Tehát, elö az e-mailcímekkel, és írjatok. Ez tényleg nagyon fontos!
Egyébként meg holnap (pénteken) 18.00 órától a hatvani könytárban élöben is beszélgethetünk a táborról a Kocsis Albert film vetítése ürügyén.
Nos mint felsőbbvezetőség.. hihi a felsőbbvezetőség néhány tagja terepszemléttart v. tartott nem tudom csak azt h. 10-kor kellett volna nekem is ot lennem de minden igyekezetem ellenére lküzdhetetlennek tűnt a távolság.. Szóval csak várjunk Zoltánunk bejelentkezésére, hátha okosabbak leszünk. Bár ha ez vigasztal valakit a következő évi erdélyi táborra már született egy tipp, a leghidegebb, és legvillámosabb hely.. túlélőolvasótábor lesz na ki találja ki hol?? Tessék tessék.
NA NEM VOLNA ITT AZ IDEJE EGY TÁBORI MEGBESZÉLÉSNEK? ENGEM MÁR TÖBB OLDALRÓL OSTROMOLNAK HOGY MIKOR LESZ A TÁBOR ÉS NEM TUDOK MONDANI SEMMIT!! HALLÓ HALLÓ BRÉKÓ BRÉKÓ TÖMÖRÜLJÜNK VEZETŐSÉG!!
Na aszongya itt Emese, hogy varjuk az idopontot. Nana, hogy megyunk! Mint a szel. Addigra biztos csodalatos lesz a lakas! Sajna az en munkam oszig biztos, hogy minden hetvegemet lekoti, de kitalalunk valamit!
Sokzsebes munkasnaci nincs, viszont van hofeher festöruham, vakondos, vállpántos, imadom:))) Katuska cédét kapsz, ha jokislany leszel. Mi van a latogatasotokkal? Emese is hallgat meg Fági is meg te is...
Maci, ugye tudod, hogy senki nem hiszi el, hogy nem te ültel a volannal sok-sok buffallo utan a windsorbol hazafelé?
Süneni lányom, megkaptad sok hettel ezelött a tanacsado levelem banatodra? Azota semmi hir felöled... Aztán áll-e még a Sorompó? Megünnepelted Áprilkát?
Kâtikám, a lakás üres nem volt, csak eppen eleg kaotikus allapotok uralkodtak, hol itthon laktam, hol honapokig nem, amikor eva atköltözött ide Kölnböl egyedül (!), epp Heilbronnban voltam 500 km-re, nem kaptam szabadsagot, es semmi nem lett megcsinalva rendesen, barmilyen fiokot, szekrenyajtot kinyitottal, ömlött ki belöle a cucc, soha nem talaltunk semmit, semminek nem volt helye. Aztan nyaron ugyan visszaköltöztem (immar Münchenböl 5 honap tavollet utan), de egyreszt egyfolytaban dolgoztam az etterem ajtajaban, masreszt bölcsesz leven nem fülött a fogam a kalapacsot es egyebeket a kezbe venni. De most a gyerek mindenfele energiakat felszabaditott bennem, es itt volt par napig ket nagyon jo magyar baratom is, akik ezermesterek, es radöbbentettek, hogy bölcseszseg ide vagy oda, semmi nem ördöngösseg, csak meg kell valaki mutassa, es en is tudok furni, szekrenyt összerakni, stb. Es hogy sikerelmenyem volt, meg is jött a kedvem, tök jo. Ma felraktam pl ket uj lampat a falra es egy konyharuhatartot, holnap meg elkezdem atfesteni a konyhai ülögarniturat, ami ösregi, arany es ezüst szinekkel festem, be vagyok lelkesedve, a polcokbol megmaradt mindenfele maradek fakbol meg Evanak csinalok ékszertartó szekrénykét, arany az oldala, ezüst az ajtaja, mint a csácsogó madárka kalickájának a népdalban. E. Peti