Keresés

Részletes keresés

deepfreeze Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3340

Gara+Miyavi ^____^

legjobb kombináció

na ja, hát egy szóval Miyavi buggyant (hülye exhibicionista kölyök), ezért is szeretem

Ashita tenki ni naare az vicces nagyon

és nem etessük őket, így szeressem őket, a kis ropikák

ba-bylon Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3339
jaigen, és please, feed the anorexiás jrockereket. thanks. xD
Előzmény: ba-bylon (3338)
ba-bylon Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3338

pedig én meg sem szólaltam. ami a "paraszt" jelzőt illeti, sejtem, melyik videoklippjét láthatta harpo. (ahita genki ni naare?) XD az az érdekes miyaviban, hogy egyik pillanaban úgy néz ki mint egy ágrólszakadt, a másikban pedig , mint egy díva.  ^^

miyavi

most mansonitának képzeli magát. vagy parodizálja őket? nem lehet tudni nála. xD

de, most témától függetlenül, Gara a Merryből~~~

*.*

és egy 1/2-ed Kurt zenekar látható. XD

garakurt

Előzmény: deepfreeze (3336)
e_dora Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3337

hú ez ütős.. nem is tudtam, hogy jól néz ki, eddig csak buzis sminkkel láttam...

kicsit amatőr, mert tök látszik, hogy nincs benn, mikor kitörik az üveg. és ugye, ugye a végén az másnak a hangja?! ja és, ki van a telefonban, mit dúdol, és mi a sztori?

Előzmény: harpokratesz (3325)
deepfreeze Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3336

naaa harpo, naaaa

*dipinek köztudottan pocsék ízlése van, mindig belenyúl a legtutibban utáltba és persze aztat szereti*

Előzmény: harpokratesz (3335)
harpokratesz Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3335
ez a Miyavi mekkora egy paraszt, most láttam néhány pv-jét. nála csak az a TMR lehet rosszabb.
harpokratesz Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3334

hajamat tépem:((((((((

tegnap lassult be ez a tetű, előtte ment simán. szolgáltatót kéne váltania az intézetnek, me' q-va lassú minden. remélem nem az én gépem szarakszik.

t-online a legjobb most szerintem.

Előzmény: e_dora (3333)
e_dora Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3333
"ahhoz képest", így is eléggé sokmindent találsz és ismersz, el sem tudom képzelni, egy rendes internetkapcsolattal mi történne :)))
Előzmény: harpokratesz (3332)
harpokratesz Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3332

én tényleg hülyét kapok. itt van egy rakat cucc letölteni és nem tudom, egy szaros pévé négy óra alatt csorog le. ez nonszensz.

kénytelen leszek most már otthonra beköttetni a net-et, csak miből fizetem.

Előzmény: Sárkány (3331)
Sárkány Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3331

Az egyik a Seija no kousin, a másikak Site of scaffold és a Subliminal effekt. Még zippelve vannak, jövő hétem yousenditen elküldöm ok?

Egy csomó mindent letöltök én is, de meghallgatni mikor fogom??? 

Főleg az ismeretlen zenekarokat...

Előzmény: harpokratesz (3330)
harpokratesz Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3330

honnan????????     kéne.

bár nekem van kettő: Degreeds Centigrade  és  Seijyano Koushin.

én is töltögetek serényen egy csomó cuccot, de kínszenvedés, agyvérzést kapok, olyan ócska most nálunk a net, órákig jön le valami, ha egyáltalán lejön.

Előzmény: Sárkány (3329)
Sárkány Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3329
Most töltöttem le 3 Deadman albumot...
Előzmény: harpokratesz (3314)
harpokratesz Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3328

MIRA,

ha jönni akarsz hozzám a héten, akkor következő az ábra: pénteken estig bent vagyok, szombaton (most munkanap) csak max. négy óráig.

harpokratesz Creative Commons License 2005.11.03 0 0 3327

de itt totál pucér az állózuhanyban és látszik a feneke, meg elöl is takarással.

és mint egy víziló hányja ki a vizet:DDD    egyébként mobil-reklám:)

csak 3 másodperc:)

Előzmény: deepfreeze (3326)
deepfreeze Creative Commons License 2005.11.02 0 0 3326

nyem nyem, reklámmal nem mérgezném magamat inkább

főleg Gackttal nem, az már öngyilkosság számba megy ^__^

Előzmény: harpokratesz (3325)
harpokratesz Creative Commons License 2005.11.02 0 0 3325

jah, mondjuk én is meglepődtem ezen koncert bevágáson, de legalább valamennyire vicces, mégha erőltetten is, nem úgy mint a domoto-s és hey, hey, hey-es baromságai, ami hányinger, mert annyira primitívek. szegénynek biztos nagy szüksége volt ilyen állat műsorokban szerepelni:))

ez a reklámja se nudli:D   

(meg vannak G. gumibabák alul lukakkal, halálkomolyan:DDD)

http://s56.yousendit.com/d.aspx?id=0QG26WMUOXI3M0YUCDIFLSNLBB

Előzmény: deepfreeze (3324)
deepfreeze Creative Commons License 2005.11.01 0 0 3324

Tudom, volt szerencsém (?) az egészhez. Akkor kicsit belehaltam.

Család néha jön át, hogy mi ez a feltünően hangos hörgésbe fulladó nevetés.

Na az ilyentípusú videók. Ha megmutatnám, úgysem értenék.

Előzmény: harpokratesz (3323)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.31 0 0 3323
mégcsak nem is photoshop:)
Előzmény: deepfreeze (3322)
deepfreeze Creative Commons License 2005.10.31 0 0 3322
Segítség! Vizuális gyilkossági kísérlet! (vagyis halálra röhögöm magam a képtől)
Előzmény: harpokratesz (3318)
ba-bylon Creative Commons License 2005.10.30 0 0 3321

re:Egyébként Goth műfajban japán vagy koreai zenét tud vki?

koreaiban? ..... nem.  -lol-

Érdemes szétnézni a Malice Mizer tagok projektjeiben, jól összefoglalja ez az oldal:

http://scape.us/

Közi, az Eve of Destiny-ben. ( goth-industriálnak nevezett).

Mana és a Moi Dix Mois. Aztán a Mana által "felfedezett" Schwarz Stein. akik sajnos feloszlottak, de a Hora nevű tagtól még vannak szóló anyagok.

Aztán a Blam Honey, ők electros hangzás, a Schwarz Stein is olyas'.

na és a mostanában sokat emlegetett Despair ! ( és a gadget xD)

Előzmény: ^^Riana^^ (3309)
ba-bylon Creative Commons License 2005.10.30 0 0 3320
oh, ott egy szép Haido! :)
Előzmény: e_dora (3319)
e_dora Creative Commons License 2005.10.30 0 0 3319
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.30 0 0 3318

!!! sikerült letöltögetnem a B'Z-t némi macerával, de ennyit megér. még egyszer thx Sárkinak:)

dr     :))))))))))))))
Előzmény: harpokratesz (3317)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.30 0 0 3317

nincsenek B'z albumaid, hát hogy lehet ez? pedig, úgy néz ki nem tudom ezeket most letölteni, mert bekéne másolni egyenként az explorer-be, ahol állandó címlistáim vannak szentül őrizve, így kilőné azokat. netscape-ből meg nem tudom elmenteni.

Sárkány: ha tudsz inkább oldalt megadni, ahonnan ezek a B'z-ek letölthetők, az jó lenne, mert onnan egyenesen tudnék klikkelni a linkekre. please! persze, lehet már szerdán késő lesz:(

Mira: jövő héten hétfő és kedd szabadnap, a hétfőt elfelejtettem, így csak szerda és péntek, szombat vagyok bent. szombaton jöhetsz egész nap, mert egyedül leszek és tuti senki sem lesz, bár késő estig biztos nem maradok bent.

lenne még egy kérésem: teljesen felcsigáztak ezzel Last Quarter-rel, hogy milyen jó a film és Haido milyen klassz benne (meg te is mondtad). ha tudnál másolni nekem, persze csak ha van üres cd-d, én is akarok adni neked egy filmet. de ha most nem megy, akkor majd.

Előzmény: miramaru (3316)
miramaru Creative Commons License 2005.10.29 0 0 3316
Jaj, harpo, töltsd csak le azokat a B'z számokat, mert tőlem sajnos nem kapsz. o_O Úgy értem, én mikor megígértem, hogy viszek, még nem tudtam, hogy a koliban letiltották a csereprogramokat. WinMX-el 2 perc alatt tudtam volna szerezni neked, de mivel no WinMX, no B'z. Így gépen vagy kiírva nincsen nekem csak az a pár szám, amit már odaadtam. Viszont Klaha koncit, azt adok, meg Dahliát is 2 CD-n, meg Laruku klipeket, meg még 1-2 apróságot, ami melléjük fért...... úgyhogy lesz mit nézned.... csak B'z az épp nincs.
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.28 0 0 3315

ehhh, vetek nekem Gackt: Moon CD-t és ajándékba adtak egy csomó G. matricát, kitapétázhatom vele a lakást:)  de ha a mostani képeiből van, akkor inkább kuka:)

kérdeztem, hogy jól néz-e ki rajtuk, erre nagy hallgatás:D  biztos a diabolosos, meg a mű-gothic fotói lesznek rajta:(

harpokratesz Creative Commons License 2005.10.28 0 0 3314
Deadman-t lecsekkoltam, nem goth. depi és nagyon jó.
Előzmény: harpokratesz (3313)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.28 0 0 3313

nem tudom, hogy pl. a Deadman goth-os bandának számít? van egy PV tőlűk, elég depi. meg a Noir Fleuir is goth, vagy csak szimplán visual? 

harpokratesz Creative Commons License 2005.10.28 0 0 3312
küldjek klaha-s MM cuccot?  van egy PV-kollekció tőlük. koncertem egyelőre nincs sajna, de talán majd lesz. és van egy-két ütős live felvétel.
Előzmény: harpokratesz (3311)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.28 0 0 3311

jaj, hát, persze-pesze, hogy ráér. most amúgy is annyi minden más cuccom van, csak győzzem megnézni/meghallgatni. nálam mindig minden ráér, idő van:))

film akkor csak a Shaolin Soccer lesz, vagy más is?

goth zenék japánoknál vannak, a koreaiknál nem hiszem, náluk a hip-hop, r'n'b' a divat.

pl. a Malice Mizer klaha-s időszakában elég gótos volt.

kérdezd meg Case-t a J-pop, K-pop, ázsiai könnyűzene, sztárok topikban. ő fog tudni ajánlani bandákat, mert jrock szakértő (övé a soundofjapan oldal).

Előzmény: ^^Riana^^ (3309)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!