pedig én meg sem szólaltam. ami a "paraszt" jelzőt illeti, sejtem, melyik videoklippjét láthatta harpo. (ahita genki ni naare?) XD az az érdekes miyaviban, hogy egyik pillanaban úgy néz ki mint egy ágrólszakadt, a másikban pedig , mint egy díva. ^^
most mansonitának képzeli magát. vagy parodizálja őket? nem lehet tudni nála. xD
hú ez ütős.. nem is tudtam, hogy jól néz ki, eddig csak buzis sminkkel láttam...
kicsit amatőr, mert tök látszik, hogy nincs benn, mikor kitörik az üveg. és ugye, ugye a végén az másnak a hangja?! ja és, ki van a telefonban, mit dúdol, és mi a sztori?
bár nekem van kettő: Degreeds Centigrade és Seijyano Koushin.
én is töltögetek serényen egy csomó cuccot, de kínszenvedés, agyvérzést kapok, olyan ócska most nálunk a net, órákig jön le valami, ha egyáltalán lejön.
jah, mondjuk én is meglepődtem ezen koncert bevágáson, de legalább valamennyire vicces, mégha erőltetten is, nem úgy mint a domoto-s és hey, hey, hey-es baromságai, ami hányinger, mert annyira primitívek. szegénynek biztos nagy szüksége volt ilyen állat műsorokban szerepelni:))
ez a reklámja se nudli:D
(meg vannak G. gumibabák alul lukakkal, halálkomolyan:DDD)
nincsenek B'z albumaid, hát hogy lehet ez? pedig, úgy néz ki nem tudom ezeket most letölteni, mert bekéne másolni egyenként az explorer-be, ahol állandó címlistáim vannak szentül őrizve, így kilőné azokat. netscape-ből meg nem tudom elmenteni.
Sárkány: ha tudsz inkább oldalt megadni, ahonnan ezek a B'z-ek letölthetők, az jó lenne, mert onnan egyenesen tudnék klikkelni a linkekre. please! persze, lehet már szerdán késő lesz:(
Mira: jövő héten hétfő és kedd szabadnap, a hétfőt elfelejtettem, így csak szerda és péntek, szombat vagyok bent. szombaton jöhetsz egész nap, mert egyedül leszek és tuti senki sem lesz, bár késő estig biztos nem maradok bent.
lenne még egy kérésem: teljesen felcsigáztak ezzel Last Quarter-rel, hogy milyen jó a film és Haido milyen klassz benne (meg te is mondtad). ha tudnál másolni nekem, persze csak ha van üres cd-d, én is akarok adni neked egy filmet. de ha most nem megy, akkor majd.
Jaj, harpo, töltsd csak le azokat a B'z számokat, mert tőlem sajnos nem kapsz. o_O Úgy értem, én mikor megígértem, hogy viszek, még nem tudtam, hogy a koliban letiltották a csereprogramokat. WinMX-el 2 perc alatt tudtam volna szerezni neked, de mivel no WinMX, no B'z. Így gépen vagy kiírva nincsen nekem csak az a pár szám, amit már odaadtam. Viszont Klaha koncit, azt adok, meg Dahliát is 2 CD-n, meg Laruku klipeket, meg még 1-2 apróságot, ami melléjük fért...... úgyhogy lesz mit nézned.... csak B'z az épp nincs.
ehhh, vetek nekem Gackt: Moon CD-t és ajándékba adtak egy csomó G. matricát, kitapétázhatom vele a lakást:) de ha a mostani képeiből van, akkor inkább kuka:)
kérdeztem, hogy jól néz-e ki rajtuk, erre nagy hallgatás:D biztos a diabolosos, meg a mű-gothic fotói lesznek rajta:(