Szia nekem ha a kocsival valami van Nyiregyházán van egy nagyon ügyes és korrekt villamosság szerelö aki keni vágja többek között a 607 minden problémáját ha visszakeresel a forumon többen is ajálották már. Többek között én is innen tudtam meg kb 2 éve. A telefon száma 06 30 2321768.István László. Na tehát az enyémen most jött el az az idö hogy beadta a kulcsot a váltó. A forumon betg probált segiteni amit ezuton is köszönök de neki sajnos nem volt olyan váltója. Vagy vedd fel vele a kapcsolatot itt vagy akit nekem ajánlott Laci Hajdusámson tel 06303663780. garanciával javitanak
Lényeg az hogy szakszervizes gépel lett leolvasva gondolom az jó?
Csak az az érdekes hogy mindig nagyon esős időben jön ki ,arra tippelek hogy valami beàzik!?
Sajna nem tudom mivel,de annyit tudok,hogy avval amivel a szakszervizbe szoktàk mert a sràc ott dolgozik és haza hozta a laptopot, igazàbol az egèsz autó elöéletét meg tudtuk nézni.
Még annyit hogy hiàba jelzi a hibàt az autó tökèletesen működik! Èn valami beàzàsra gondolok.
V6 benzin 211 pacis motorhoz keresek ujszeru, vagy uj vezerlesallitot, sajnos az enyem elkezdte engedni az olajat a csatlakozonal (szerencsere csak az egyik)... Pug ara kb 50e HUF, ennel kedvezobb beszerzesi lehetoseg erdekelne.
Szia Pipa!Sajnos nálam is ugyan az volt a válasz,amit tudnak vele buherálni,csak ideig-óráig működött,nem érte meg a fáradságot.A legnagyobb gond,hogy semilyen cég nem gyártja,csak a Peugeot.Most még próbálok angolból,esetleg németből szerezni,ha van infó megosztom,ha meg valaki tudna gyorsabban akkor érdekelne.
Sziasztok!Olajcsere elött állok és most vettem észre,hogy már létezik olyan olaj,hogy Total 9000 Future 5w30.Specifikációja alapján nagyobb tudású mint az eddig beletöltött Total 9000 5W40-es.Nem tudom,hogy ez csak nekem új vagy valóban az,de a lényeg az,hogy ez lehet,hogy jobb lenne az autómba /2.2 HDI bi-turbó/.Esetleg valakinek tippje?Vagy használ ilyet valaki?Köszi:Kari