Kicsi volt a színpad...
Én sajnos nem láttam most a zenekart, de szerintem annyira nem gáz ez, ebben is különbözik az FF a szokásos 1 énekessel felláló együttesektől. :)
Egy kis ütközés meg színesíti a színpadképet, Slipknotek is pl. agyon zúzzák egymást koncerteken. :)
Persze ez csak az én véleményem.
fasza volt. Pityesz naggyon be volt pörögve, foglalma nem volt hogy melyik szám következik, még rosszul is konferált be valamit, többiek szóltak rá, hogy nem az jön :)) Nagyon jól szólt, majdnem mintha a CD-t hallgatnád, ami itthon igen is szép teljesítmény.
Nekem egy negatívuma volt a dolognak: ezt a szintis arcot nem kéne ennyire előtérbe helyezni. Néhány számnál tök úgy viselkedett mintha Pityesszel "egyenrangú" énekesi pozíciót töltene be. Ezt most nem rosszindulatból mondom, mert persze mindenki "egyenlő" a zenekarból, de azért az énekes/frontman-séget inkább Pityeszre kéne hagyni. (Pl. többször is konkrétan egymásba ütköztek fizikailag.)
Jó reggelt mindenkinek...
Szerintem is nagyon-nagyon jó volt, azt hiszem egyik legtutibb FF bulija volt ez a mostani, bár elég rövidre sikeredett. :-(
Tonex: Minden rendben volt, nem jött rendőr; megúsztuk! :-) Amúgy nekem (kivételesen) minden nagyon tetszett, -a bűzt leszámítva- meg vagyok elégedve a szervezéssel. Képzeld! Majdnem ugrottam bungie-t, de még időben kijózanodtam! :-) Írj e-mailt (is)!
Bár még mindig józanodom, megérte lemenni!! Mondjuk a vonatutat végig kellett állnunk, de ezzel nem csak mi voltunk igy.. (1x majdnem ki is estem.. :( )
FF + Clawfinger volt a legjobb.. Elég jól szólt, jól játszottak.. Mondjuk Goofyt megint hiányoltam, de úgy látszik azt már végleg levették a műsorról.
Az meg végképp bejött, hogy nem volt óriási tömeg, és a pogónál sem rúgták le a vesémet :)
Szerintem kevesen voltak.. Több emberre számitottam!
LBB: Veletek minden rendben volt hazafelé?? Hogy tetszett??
Én is voltam Mezőtúron és nagyon bejött.
Sajna FF-t nem láttam ,mert addigra eltérítettek már,de ahogy hallom nagyon jó volt.
Remélem jobban szólt,mint a Black out.
Az nagyon súlyos volt.
Na, kijózanodtam végre... :)))
A mezőtúri úton sokáig vaciláltam, de végülis megérte lemenni, nekem nagyon tetszett, a fellépők is rendben voltak. Természetesen legjobban az FF jött be, no meg a Clawfinger is jól nyomta. Nem voltunk sokan (kb. 10000 ember). Ha jól emlékszem 2 új dalt nyomtak Leviék :).
AZ előbb volt a Viva+-on a múltkori Önkéntes mérvadó ismétlése. Első alakalom, hogy a zenekar összes tagja mondott valamit, nemcsak a "szokásos" emberek beszéltek. :)
Remélem jó cimre küldted, és elég bélyeget ragasztottál rá, és AJÁNLVA adtad fel, és rendes a postás!!
Mezőtúrról semmi hir, még mindenki szivat! (Jövök, mégse, mégis megyek, mégse megyek..) Egyedül pedig nem akarok/fogok lemenni!!
De ha mégis összejönne, csörgök ha ott vagyok..
Ne már... Pedig már hétfőn este feladtam. Remélem jó címre küldtem... :-) Na mi van Mezőtúrral? Nálunk a helyzet változatlan -> még semmit sem tudunk! :-/