download now(no virus detected) gomb a lap közepe felé utána számol visszafelé, majd a felső gombot nyomd meg, mikor kidob 1 linket rá kell jönni 1szerű na :) 2féle letöltés van: fizetős gyors letöltéssel, meg free ingyé' utóbbit kell megtalálni dolgozz meg az anyagért :)
A tegnapi Sonisphere Festival-on nem volt változás!
* 1. The Wicker Man 2. Ghost Of The Navigator 3. Wrathchild 4. El Dorado 5. Dance Of Death 6. The Reincarnation Of Benjamin Breeg 7. These Colours Don't Run 8. Blood Brothers 9. Wildest Dreams 10. No More Lies 11. Brave New World 12. Fear Of The Dark 13. Iron Maiden
Encore: 14. The Number of the Beast 15. Hallowed Be Thy Name 16. Running Free
Nekem ez a list tökéletesen megfelel, és örülök neki h ismét jönnek kis hazánkba ! :D
Valaki rendelkezik Adrain A.S.A.P. nevű szóló projektjének, 1990-es, Silver and Gold című eredeti cd-jével, vagy az audio cd másolt változatával, legvégső esetben mp3 formában?
Én próbáltam még az első nap rendelni, de valami horribilis postaköltséget írt ki.
5-10 jegynél érte volna csak meg. Végül ismerős szerzett odakint elég sok emberen keresztül. Elvileg lesz a helyszínen is még, mert állítólag nincs korlátozva a jegyek száma. Egy kinti pláza parkolójában lesz a történet, tehát igazából szinte akármennyien beférnek.
Próbált már valaki rendelni jegyet a kolozsvári koncertre a Maiden honlapról elérhető linken keresztül? Nem túl sok infó van a rendelési folyamatról. Vagy valami más ötlet?