Szevasztok,
egy félórája volt itt egy topic - és eltűnt. Arról szólt h az szdsz-közeli civilek tüntetnek nov 17-én a hősök terén -a tüntetések, a "szélsőségek" ellen.
hozzá akartam szólni - de eltűnt.
Azt konnyebb takaritani, nem zavarjak a forgalmat, de latvanyos a tuntetesuk (sot nem panaszkdohatnak jo(bb) levegoju, park mellett van) es ha neagyon unjak magukat ellatogatnak a TH-ba is a kozelben.
Es a turulusok is boldogok lehetnek a 7vezerek kozott.
ismét egy agyafúrt - ám primitív analógia: a neonácik ellen fellépni: pozitív dolog - és az egész kormáény politikusai ott mutatkoznak az első sorban. CSÚCS:)
lefordítva: Magyarországon a kormány-ellenes emberek tömegei = neonáci hordák
az ellenzék vezető politikusai tűnjenek el a közéletből -ordtíja Kuncze (pl.)
de mitől válnak neonácivá az ellenzék barátai - a kormány ellenzői? pusztán attól, hogy másképp gondokodnak - ez nagyon szép!
WELCOME 2 UNGARN!
persze, tüntessünk a nácik ellen - de előtte, ha lehet foglalkozzunk hazai dolgokkal - pl. a rendőri brutalitással, a hazug kormánnyal, aztán tüntethetünk az Apartheid ellen is :) ja, és az ellenzéket ne nevezzük már fasisztáknak, gyilkososknak, meg ilyesmi (ha lehet) - az ellenzéknek komoly szerepe van a demokráciában - ne vegye már el tőle senki - különösen ne egy kormány - és ne egy bukott gyurcsány-kormány
"Szevasztok, egy félórája volt itt egy topic - és eltűnt. hozzá akartam szólni - de eltűnt."
Modus Moderandi
Az üzemeltető a fórumok moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a hozzászólásokat, amelyek megsértik a 8. pontban foglaltak, vagy a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsák. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a felhasználó regisztrációját megszüntethetik
8.) Hozzászólások törlése G.
Törölt hozzászólás - részbeni vagy teljes - visszamásolása. Törölt, összevont, áthelyezett rovatok újraíndítása.
ezek a németek se tudják mi a demokrácia, méghogy a képviselőház felszólít tüntetésre...
"A neonáci párt tanácskozását a demokratikus pártok és a berlini képviselőház felhívására több mint ezer fős tüntetés előzte meg a kongresszus helyszínének közvetlen közelében, a főváros Reinickendorf nevű körzetében.
A tüntetők soraiban ott voltak valamennyi parlamenti párt képviselői, miközben nagy erőkkel vonult fel a rendőrség is, hogy egy esetleges ellentüntetés esetén az összecsapásokat megakadályozza. A tiltakozó megmozdulás azonban békésen zajlott le."
Az SZDSZ-nek semmi köze a tüntihez. Az MSZP-nek sincs hozzá köze, de - amennyire tudom - az MSZP-közeli Bodor Pál is a szervezők, vagy kitalálók között van.
nem igazán értem, miért, hiszen ez egy nyilvános hír, a hírszerzőn is megjelent és gondolom, nem titokban akarják megszervezni:) inkább az lehetett a gond, hogy ... nem is tudom ...
biztos nem működtek a bevált módszerek:)
a legviccesebb, hogy a hírszerző nevű portálon (szdsz-news) úgy headline-olták, hogy "add tovább" - szóval minden publicitás nekik dolgozik, nem igaz? akkor + mi a gond?