Elég lett volna talán annyit, hogy a jegyzeteimet, most corn akkorát csalódott bennem emiatt a szociológia miatt, hogy nem fog hozzámszólni egy hétig, MÁR MEGINT, mindig ezt csinálja velem:(
De amúgy tényleg jól használom, bizonyítottan immár...:)
Visszautasítom a vádakat, én a fent nevezett 3 embert még hírbol sem ismerem. Nekem megvan a magam kis baráti köre, ami az enyém, és szintén négyen vagyunk, rajtam kívül természetesen három másik nagyszeru fickó+én. Így négyen alkotjuk ezt a kis baráti kört, nem pedig úgy négyen, ahogy azt írtad itt te ki is vagy.
Nálad ez valami betegség? van még withén kívül is barátom, tudd meg, és nem is egy, hanem pontosan kettő, tehát withével együtt az három, ha meg magamat is beleszámítom, négyen vagyunk barátok pont.
Boba Fett, ha már... a Sírrablók szerintem is fasza, csak a haveromnak a számcíme, szal meg kell kérdezni, mondjuk az Ed Wood-ból lopta ő is, tehát nem hinném, hogy probléma lenne.
Jeszó, még nem láttál akkor engem, szemüvegem van, meg paróka, sz'al nem vagyok egy szívtipró, de kösz hogy vígasztalsz, hogy a Kvázi Módónál szebb vagyok