Hát szerintem meg a gazdasági miniszternek egy milliót megközelítő fogyasztásról kérnie kell a számlát (nyugtát). Ugyanis ekkor lesz biztos abban, hogy a tulaj befizeti az ÁFÁ-t annak az országnak a pénztárába, melynek ő, Kóka János a gazdasági minisztere... de lehet, hogy naív és idealista vagyok....
már előbb írtam: az USA-ban sokan foglalkoztatnak engedély nélkül bevándoroltakat, de amikor ő tette, az illetékes miniszternek le kellett mondania miatta
Ez az egész 1 pitiáner ügy. Semmi féle áfacsalás meg adócsalás nem történtént. Amennyiben pedig valki csalhatott ebben az ügyben az a vendéglö , nem pedig kóka.
"Mong Attila, a Manager Magazin volt főszerkesztője arra kérdésére, hogy Kóka Jánosra és a Columbus étteremre gondoltak-e a cikk megírásakor, szombaton azt válaszolta: a forrásuk névtelenséget kért, ezért sem a politikust, sem az éttermet nem fogják megnevezni forrásaik védelme érdekében. Megjegyezte: egyébként ragaszkodnak hozzá, hogy a történet valós".
Így van, mivel eddig is lopott-csalt Kóka, meg a többi politikus is, és a nap sütött eddig is, így ezután is fog. Lehet bosszankodni, attól jobb lesz?:))
Én is csalom az áfát amúgy. Bosszankodjál emiatt is.:))
Nekem a Kóka se ingem se gatyám, de ebben az ügyben te sározod it magad, mert mennél többet vergösz annál jobban büdösebb amit felkavarsz. Vamn bizonyitékod , hogy hamis a számla? Ha van tedd meg a feljenetést, ha nincs hallgass
Ezt csináljuk éppen - várjuk hogy ki fog a végén röhögni. Ha meg még kedved ehhez a jelentsd fel ha tudsz v.mit szöveghez - írj a HVGnek hogy jelentsék fel ha tudnak v.mit. Ők dobták be a Kóka nevét.
Mint épelméjű jobbos, vegyél egy kis levegőt, és gondolkodj el egy percre azon, hogy ha nem akarta elszámolni költségként valamelyik cégére, akkor a "zsebbe fizetés" kifejezésnek egyszerűen nincs értelme.
Ha vesz egy fagyit az utcán, mint magánember, akkor is "zsebbe fizet"? Ha vesz egy mozijegyet, akkor "zsebbe fizet"?
Kapott nyugtát, számlát, stb - nem az ő, hanem a vendéglős felelőssége, hogy befizesse utána az áfát.
Nagyon rossz nyomon jártok, bár megértem, hogy milyen jópofa lenne ezzel szivatni KJ-t, de értelmetlen, csak jóakaratúlag mondom.
Haggyál már?:) Még beírhatod milliószor - akkor is egy olyan ügyről beszélgetünk amiről az Ibolya vizs.bizottságot akar? Mit ugrálsz itt a bírósággal?:)
Mert nem állították át rendesen. Volt magyaorországon, magyar kereskedőtől vásárolt nemegy órás cuccom, amelyik így működött. Hanyagság. (Nem Kóka védelmében írom, de előfordulhat. Ez a számla semmire sem jó, tök mindegy mi a dátum.)