2012-es Berlingomat az alvázszám alapján nem fűthető visszapillantó tükrökkel adták ki.
A belső burkolatot levettem, és van ott az állítómotor csatlakozója alatt egy olyan csatlakozó is, amibe nincs bedugva semmi.
Lefotóztam.
Szerintetek egy fűthető tükörlap cserével meg tudnám oldani a dolgot?
A műszerfal elejében sem voltak gyárilag csipogó hangszórók, de ott volt a csatlakozó, csak vennem kellett 2 csipogót és összedugni. Ezesetben is ilyesmiről lehet szó?
...2002 őszén volt váltás I-ről II-re ... a különbség az orrán és a műszerfalon látható lényegében .... a III-as 2008-ban jelent meg .
Nekem 2002-es I-es van 1.6 16v benzines nagyon jó kis motor amit már 4 éve gázzal táplálok többnyire ....hamarosan eladó lesz Az 1.6 dizel sem rossz állítólag de ott van egy -két költséges alkatrész amit ebben az évjáratban amit megjelöltél vagy már cserélték vagy nem ...
Nem nagyon szeretnék kb. 2005/2006 -nál régebbit venni, de azt az új formájút sem. Olyan kellene amit 96-ban kezdtek gyártani.
Még nem igazán tudom, milyen motorral vegyem, azt sem, hogy dízellel, vagy benzinessel. Ha dízel, akkor 1.6, ha benzin, akkor is 1.6-ra hajlok. De nagyon szívesen veszem, ha írtok okosságokat, mire kell figyelni, inkább melyik motorral vegyem, stb, stb...
paripánk úgy gondolja hol van szervó hol nincs de ha megszűnik ránt egy nagyot jobbra balra
mi lehet a nyűgje
és tudok e valamit vele csinálni
ha beindítom és kitekerem a kormányt jobbra vagy balra meg sem mozdul az olaj szint a tartályba és néha mintha súrlódó hang jönne valahonnan de nem biztos hogy a szervótól
Ma kivettem a bal oldali zárat. Egy kicsit másképpen néz ki mint a fényképen. Sokkal robosztusab, így nem igazán feszegettem. Levegővel kifújtam ahogy tudtam, de nem javult a helyzet. Most már csak hétvégén lesz időm a másikra.
Esetleg abban tudnál segíteni az elektromos ablak kapcsolóját hogyan kell kiszedni a gépből mert a jobbosal valami nem jó. Hol működik hol nem ha felfele akarom nyomni. Vagyis úgy mondom levettem a gombját (burkolatot ami billen) és ha telibe nyomom akkor jó de ha csak a szélét akkor szaggat vagy semmi reagálás. Mit lehet ennek ártani? Csere vagy tisztitása is elég lenne vagy...? Nem zárkózom el semmiféle kokányolástól... :)
Esetleg tudnál másikat szerezni? Bontott is jó lenne ha jól működik errefele nem nagyon lehet kapni vagy új(bár az gondolom egy vagyon)?
Hello. 2-es berlingo. Izzó, biztosíték rendben mert manuálisan fel tudom kapcsolni. Kizárólag ajtó, ill. központi zár nyitásra nem reagál. A vezetékeket meg a csatlakozókat már átnéztem ott nem találtam semmi rendelleneset. Így marad a zárszerkezet. Bár nem tudom mennyire lehet szét szedni. Azért köszi a segítséget. :-)
Hello .... ebben az évjáratban a 2-es vagy 3-as Berliről van szó ? gondolom az izzót , biztosítékot már megnézted ....ha meg volt akkor még lehet kábel szakadás az ajtóátvezetésnél vagy egyszerű korrózió az ajtó csatlakozóban ...és ha ezek mind rendben vannak akkor magában az ajtó zárszerkezetében van az a kapcsoló ami a világítást kapcsolgatja ... egyszerűen meg van kopva és dolgozik együtt a mechanikával ...
Érdeklődnék, hogy Berlingóval rendelkező tagok, találkoztak-e olyan hibával, hogy a belső világítás nem kapcsol fel ajtónyitásra. Ha igen, megköszönném a megoldást. Hibakód olvasásnál nem ír hibát. 2008-decemberi évjárat.
Azért akarom házba tenni,hogy a motortól,kipufogótól ne szívjon meleg levegőt!Valahogy megoldom a levegőbevezetést is!Csak lehet nem fog elférni a Xsara háza!Ha hazamegyek(kb.2hét) megnézem!
Én direktet akartam felrakni,de azt kevés autó viseli el igazán!A sportlégszűrő azért nem nem közvetlen szívja a levegőt,hanem a házban,így azt jobban elviseli!
Csak nekem direktszűrőm van itthon,meg annak szeretem hallani a hangját! :-)