Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
vlevi itt inkább nem írom le, hogy honnan van, mert lehet hogy van, aki nem értékeli az ilyesmit, de ha kell akkor az e-mail címedre elküdöm. De csak ha számodra ez nem okoz gondot.
Úgy értem, ha a 4-es főútról ráfordulok az M35-re, kb.4 km után középen az autópálya megy tovább, jobbra pedig az elkerülő út, ami még egy ideig mellette fut. Namármost ha a pályán maradok, Böszörménynél tudom elhagyni legközelebb. Nekem az ipari parki lejárónál ki kell mennem, de ezt nem jelezte, felőle maradhattam volna a pályán is, és akkor irány Böszörmény. A térkép verzióját majd megnézem. Az ilyen dolog jobban zavar, mint az, hogy a házszámom 32, és 36-nál állít meg, 20 méterrel odébb...ez még belefér.
A legújabb frissítésekben olyan utcák is megjelennek amelyeket előtte nem is ismert a térkép. Pl Kaposfüreden egyetlen utcát sem tudott előtte, most pedig az összes mellékutca is rajta van. Egyre királyabb!
Mit értesz "mellette futó elkerülő " úton? A 35-öst? Nekem az M35 így néz ki. Felfelé a következő lehajtó Böszörménynél van. A térkép verziója nálam 2006.10, nálatok?
Nekem is 3.1-es van, és én is két napja vettem. Még most tesztelgetem. (Debrecen és környéke). Hát, ha nem lennék itt ismerős, kitolt volna velem egyszer nagyon, de azért nem rossz. Az új M35-ös pálya és a közvetlen mellette futó elkerülő út a gyengéje. A munkahelyemet állítottam be célként, és ha magamtól nem hagyom el a pályát, akkor Ő 1 km-el odébb javasolta volna. Viszont a valóságban csak 20 km-re van a legközelebbi kijárat...Valami frissítés van már ehhez? A Bluetooth-os kihangosító is jó volna, ha a mikrofonja érzékenyebb lenne. Így azonban kiabálnom kell, hogy halljanak...vagy halkabb autót venni, de arra most nincs pénzem:)
És azt hogyan oldottad meg, hogy magyar menüje legyen a készüléknek nyugat európa módban? Milyen verziód van rajta a 510-esen mio map-ból? Mert én 2 napja vettem a készüléket, és 3.1-es mio map-ot tartalmaz.
Nekem 510-es van, én a hozzá kapott Nyugat-Európa SD-re másoltam rá Andreát. Így egyből ott volt a választható hangok között, és a telepített Kelet-Európával is megy.
Sziasztok, Nekem is C510-esem van, és én is azt tapasztaltam, hogy csak a belső memóriában levő térképekre használja a magyar hangot, a kibővített nyugat európára nem. Ez tényleg így lehet, vagy csak én nem tudok jól valamit?