Ja, kritikán aluli a meccs... Sokkal izgibb, és szinvonalasabb volt a közvetítés előtti (kézi...)futsal-mérkőzés a magyar, és a világbajnok spanyol válogatott között. Remélem a fijuuuk összeszedik magukat, és Jimmy feljavulva nyeri a meccset. (bár abszolut nem érdemelné meg, eddig)
Snooker's governing body has stressed that Jimmy White will not be referred to as James Brown during the Masters.
White, who changed his name by deed poll after a lucrative deal with the sport's new sponsors HP Sauce, opens against Matthew Stevens on Monday.
"Jimmy White entered the Masters by that name and will continue to be known by that name during the tournament," said a statement from World Snooker.
"He will be called Jimmy White by referees and television commentators."
White told the BBC last week that he changed his name in order to help the game recover from its financial problems.
The statement added: "The name Jimmy Brown will only be used in relation to his promotional activities with HP Sauce, sponsors of the brown ball during the tournament."
Nnna. Paul kendõs Hunter kiesett, Stephen nyakkendõ nélküli Maguire kiesett, Steve Davis továbbjutott. Jól indul ez a Masters :-)
Huntertõl ez már azért tényleg túlzás volt. Mike Smith szerint Ronnie is tartogat valamilyen meglepetést a keddi meccsére. Lehet, hogy most kopasz lesz? ;-)
Stevenek oltari makja volt a vegen, de Hunter legjobb breakje az egesz meccsen 54 volt, mig Steve-nek volt azert 4db 50 feletti breakje, szoval nem kerdes, ki erdemelte meg itt a gyozelmet...
ááááá, szegény Hunter.. Ezt az utolsó pirosat nehéz lehet megemészteni. mindenesetre nem játsz(ha)ott rosszul Davis mai önmagához képest. (jó kis képzavar ;-)) )
Hát ez most nem sikerült neki, pedig a tavalyi győzelme nagyon szép volt, - én már biztosra vettem, hogy Ronnie nyer, mikor Hunter iszonyú mélyről feljött és nyerni tudott.
Rossz volt a szóhasználat? Úgy gondoltam, hogy örülök ennek a győzelemnek, mert az első körben White kiverte szegényt. Vagy úgy gondolod Hunter nem volt igazán ellenfél?
Döbbenetes a Sport1-es "szakkommentátor". Egész egyszerűen képtelen másról beszélni, mint a pénzről. Egészen hihetetlen, ahogy egy órán keresztül csak nyomja-nyomja a különböző számokat megállás nélkül, a játékra egyetlen szót sem pazarolva. Ha az ember onnan akarná megtanulni a snooker (vagy pool) szabályait, azt hinné, hogy az egyetlen szabály: keresni kell sok-sok pénzt. Szerintem egész nap ez jár a fejében: pénz, pénz, pénz, pénz...
Én csak 3 részt láttam a tavalyi Premier League-ből,de nem volt nagy élmény.A 2 kommentátornak más témája sem volt,csak az hogy ki mennyit keres és átszámolták a napi fizetést.Mellesleg megaludt a szájukban a tej.Akiknek szurkoltam pedig mind kikaptak-egyaránt 6-2-re.