Azesz
TAXI
ZapE (nem 100%)
Koriel
MrMillerFun
Liqquid ("Még nem tudom biztosan, de ádázul figyelem az eseményeket hogy képben legyek ha úgy alakul.")
Kincses István (úgy nyilatkozott most már muszáj eljönnie egy találkozóra, nevezetesen akár a 15-eire is. :-) )
somSom
MobilDR
Sportivo
Liszti (ha elkészül a Verda)
Viziborz
Fieldtracer
Jimmy (nem 100%)
Erminavet
Turp
GangstaBoy
Semmi Cicó
Sense
Sirk
Caris
SEEN (Tigra is jöhet :)))
SzaboZE
Jönnének, de nem tudnak:
Musty (gyógyulást), Screeny (pedig szivesen lenne velünk)
Várjuk a parkoló javaslatokat! Budakalász két szavazat.
Igértem egy hosszabb beszámolót a "balesetrôl", bár nem igazán volt az. Tolatás közben az autó elejével sikeresen eltaláltam egy villanyoszlopot. (Tudom, tudom, béna vagyok :))). A biztosítási ügyintézés folyamatban, sajna a Találkozóra valószínűleg nem lesz kész a gép.... :(
az útvonal számomra teljesen mindegy, nem vagyok ismerôs arrafelé.
Köszi SzaboZE,de azért vastaggal nem kellett vóna,valszínű nem tudok ott lenni! :((
Milyen méretű ez a "Mecsboksz"? Mert a képről nem derül ki,hogy 1:87-es H0-ás,vagy nagyobb.
Találkozó indulópontja: Budapest ( Tessék nyilatkozni, melyik parkoló legyen! )
Jönnek:
ZapE
Koriel MrMillerFun
Liqquid ("Még nem tudom biztosan, de ádázul figyelem az eseményeket hogy képben legyek ha úgy alakul.")
Kincses István (úgy nyilatkozott most már muszáj eljönnie egy találkozóra, nevezetesen akár a 15-eire is. :-) )
somSom
MobilDR
Sportivo
Viziborz
Fieldtracer
Jimmy (nem 100%)
Erminavet
Turp
GangstaBoy
Semmi Cicó
Sense
Sirk
Caris
SzaboZE
Jönnének, de nem tudnak:
Musty (gyógyulást), Screeny (pedig szivesen lenne velünk)
Azt a k**va!
Végre ide talált vki,akinek ilyen Mazdija van!Figyu Comein,mesélhetnél róla,hogy milyen+hogy került hozzád,stb.Én erősen gondolkozom egy példányon,az '82-es coupe,de jelenleg a 323-as köt le.Szóval üdv a topikba,lépj be a klubba is(mazda.fw.hu)!!!
Koriel
ui:SzaboZE,én is azok közé tartozom akik mennének,de nem tud,szóval listás vagyok!! :)Azér' még lehet hogy összejön,mint a 2. tali...
Találkozó indulópontja: Budakalász vagy Szentendre ( Tessék nyilatkozni! )
Jönnek:
MrMillerFun
somSom
MobilDR
Sportivo
Viziborz
Fieldtracer
Jimmy (nem 100%)
Erminavet
Turp
GangstaBoy
Semmi Cicó
Sense
Sirk
Caris
SzaboZE
Egyebkent van egy jo nagy parkolo Szentendre elejen.
Amikor 2-3 hete voltam arra szombaton tok ures volt. Allitolag fizetos egy tabla szerint, de senki nem volt ott, es az ott parkolo kocsikon sem volt semmi jele...
Üdv mindenkinek!
Tudom, hogy nem alkatrészkereső topic de hátha akad valakinek egy 91-es 626-hoz (5ajtós) szélvédő, nem bontó címekre gondoltam mert az van dögivel. Valakinek nem figyel a garázsban egy véletlenül ?? Nem baj ha kőfelverődéses ja és 20K alatt.
előre is köszi
Dobogoko: Van fent egy parkolo, eleg nagy, de hetvegen alt. mindig tele van,
raadasul fizetos is, (de lehet mashol is parkolni), tehat ha szeretnenk
a kocsikat egy kicsit korbenyalogatni akkor erdemes meg elotte talalkozni,
ahol ezt meg lehet ejteni. A szobajoheto utvonalak Bp-rol:
>> "Parkoló... Jól tévedek hogy Budakalász felé kell kimenni?
>> Mert ha igen akkor az ottani Cora parkoló király"
Es akkor onnan mennenk tovabb egyutt?? Ez jo otlet - ha tenyleg errol van szo!!! :-))
GangstaBoy
Ui.: Asszem jobb lenne ha hazamennek, nem vagyok a top-on... :-)
Kiralysag! :-) En mar tervezem a nagy utazast!
Mar csak a jo idot kell megrendelnunk...! ;-)
Lehet, hogy csak en vagyok butuska vagy feledekeny:
Ki az a Kincses István?? :-o
Valami Mazda mokus? Ismeros, de nem ugrik be semmi... Hja, hetfo... :-)))
Sztem a 10 óra kényelmes mindenkinek, de ha nem szóljatok! Parkoló... Jól tévedek hogy Budakalász felé kell kimenni? Mert ha igen akkor az ottani Cora parkoló király, úgyis 15-e lesz...
Ha rossz idő lenne az jutott eszembe, hogy a Campona parkolóháza nyitott és a második szint mindig üres. Ha neadjisten nyitva van a Campona, akkor kaja is mehet, ha nem, a parkoló szinten nem ázunk meg, viszont nyitott a tér.
somSom
MobilDR
Sportivo
Viziborz
Fieldtracer
Jimmy (nem 100%)
Erminavet
Turp
GangstaBoy
Semmi Cicó
Sense