a következő választás után. Alkotmánymódosítás, kétharmados törvénykezés, nürnbergi törvényszékhez hasonló felelősségrevonás lesz az országot a tönk szélére sodrók szigorú megbüntetése, hosszú szabadságvesztések és vagyonelkobzások kiosztása nekik.
"Ma sem értem igazán, hogy azok a zsidó emberek, akik saját bőrükön szenvedték meg mindkét rendszert, hogyan képesek ennek a harmadiknak szolgálatába szegődni, és besegíteni az ország "liberális" rombolásába és lejáratásába is. "
és észre sem veszed, hogy szerinted ez "mentegetés"...
megjárták párszor már a zsidók, hogy magyarország a hazájuk, nem kell, hogy még te is "mentegessed" őket
A rovatnyitó törekvése teljesen legitim: mindenkinek joga van ahhoz, hogy az ország társadalmi-politikai berendezkedését az alkotmány és a liberális-parlamentáris képviseleti demokrácia nemzetközileg elfogadott kereteitől eltérőleg képzelje el.
Ezzel szemben természetesen az is legitim, hogy az elgondolások esetleges kivitelezése nyomán náci panoptikummá züllesztett fertőző gócot minden szsbad nemzet kiközösítse, elszigetelje, majd a belőle kiinduló kényelmetlenségek és zavarok (többről az ország jelentéktelen súlya folytán nem lehet szó) felszámolása céljából szétzúzza, vagy állami létével együtt, vagy annak meghagyásával, és a párizsi békeszerződés illetve esetleges további konstitutív jogi eszközök alapján visszavezesse a szabadság és prosperitás európai közösségébe - a kártérítés és hadisarc megfizetése után.
És ebben a küzdelemben a szabad világ természetesen számíthat minden szsbsdságszerető magyar hazafira.
Szerintem te egy NBH által fizetett szocibérenc vagy, akinek az a feladata, hogy minden közelítőleg értelemes embert elriasszon a jobboldaltól. Ember ingyen nem lehet annyira hülye, mint amennyire te vagy.
Ma sem értem igazán, hogy azok a zsidó emberek, akik saját bőrükön szenvedték meg mindkét rendszert, hogyan képesek ennek a harmadiknak szolgálatába szegődni, és besegíteni az ország "liberális" rombolásába és lejáratásába is.
Figyuzzatok nácizók!
Nem "zsidóztam"! A többi zsidót mentettegettem, akik nem képesek ilyesmire!
//"... az ebben a témában megnyilatkozó szittyant marhák debilitásának fokát ott szoktam diagnosztizálni..."//
Azt mondják, amit a szamizdat-irodalomban olvashatnak.
Nem ők a debilek, hanem a hatalom, amelyik a lényeges irodalmat nem emeli a szamizdat fölé csupán azért, mert nem fér össze az Akadémia vaskalapos urainak 100-150 évvel ezelőtti "tudásával".
Ez itt off. Van egy másik topic, az a címe, hogy "Miért nem jó a finnugor rokonság?", az ebben a témában megnyilatkozó szittyant marhák debilitásának fokát ott szoktam diagnosztizálni.
//"..Az Akadémia nyelvészei basznak népben és nemzetben gondolkodni, .."//
Valahogy ilyesformán áll a dolog, de nemám ez a baj velük.
Ha végre rászánnák magukat az igazság kiderítésére, vagy legalább kutatására, és az ellentmondásik feloldására, akkor a magyarok is szarnának arra, hogy ellenségük-vagy barátjuk jött -e segitségükre.
És akár finnugor, akár sumér, akár miféle "rokonságot" derítenének fel, ami nem ellentétes hagyományainkkal, ismereteinkkel, akkor bele is nyugodnánk az eredménybe.
Csak a lejáratott akadémikus lemezen már régen elakadt a tű és zavaró ez a monoton politikai zaj, ami tszik belőle.
Ez, és az ilyenféle "dokumentációk" nem érnek egy fabatkát sem:
Az akadémia nyelvészei nem tudnak meggyőző hasonlóságot kimutatni a magyar és a finn nyelv között, tárgyi, temetkezési, mondavilágbeli hasonlóságot pedig senki nem tud kimutatni a két nép között. Viszont a Habsburg udvar által felbérelt Budenz és társai politikai céllal terjesztették és erőltették a sosem létezett finnugor rokonság áltudományos téveszméjét.
Aztán melyik mű nyűgözött le? Mert ez a Szolzsenyicin is egy zsidóbérenc volt, sokat írt, sok műve van, majd' mind hosszú, amit direkte azért csinált, hogy a funkcionális analfabéta szittyanácikkal kiszúrjon.