Keresés

Részletes keresés

bobzso Creative Commons License 2007.06.30 0 0 133

sziasztok,

most vettem egy ilyet , elolvastam a fórumot is , de nem találtam választ, lehet hogy igy normális.

Szóval ha kikapcsolom (hosszan nyom gomb , megkérdezi leállít ? újraindit? ->leállít) és utána újra bekpacsolom akkor óra nullázódik, bluetooth bekapcsol.

Nem volt még PNA-m lehet hogy ez itt igy van...

de ha van vmi beállítás akkor szivesen venném.

köszike

Zs_anna Creative Commons License 2007.06.30 0 0 132

privát üzenet ment.

Előzmény: Maximusss (131)
Maximusss Creative Commons License 2007.06.29 0 0 131
Na jó, legyen 90e!  :-)
Előzmény: Maximusss (130)
Maximusss Creative Commons License 2007.06.27 0 0 130
jajj jajj, sos anyagi problém miatt eladnám kütyümet ha valakit érdekel. Kb 2 hete vettem a speedshopnál, minden meg van hozzá, teljes eu térképpel, természetesen tökéletes állapotban (védőfóliával). 105e-ért vettem, ha valakit érdekel 100-ért jelentkezzen!
Puhi76 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 129

Technikai leírás:Operációs rendszer: Microsoft Windows CE .Net 5.0
Processzor: Samsung 2443-400Mhz
Memória: 2 GB ROM, 64 MB SDRAM
GPS: Beépített SiRF GPS III modul (20 channels)
Kijelző: 4.3” 480 x 272 Color TFT LCD érintőképernyős (SAMSUNG) 
Akkumulátor: Beépített Lithium, 1300 mAh
Kapacitás: 4,5 óra folyamatos használatban; 8,5 óra üzemidő
Kapcsolat: mini USB
Méret: Landscape, ~ 126mm x 81 mm x ~18 mm; 190 g
Audió: mikrofon, beépített hangszóró (1 watt), fejhallgató
Bővítés: SD/MMC kártyák, USB 2.0
TMC: TMC támogatás
Kamera: 2 MP AF- al
Alkalmazások: Névjegykártya szkenner, Képnézegető, Videó lejátszó, Kapcsolatok, Mp3, Beállítások

A csomag tartalma:

- Autós tartó
- Mini USB kábel
- Autós töltő
- Hálózati töltő
- Tok

+ Mio Bonus CD: használati kézikönyv, hasznos tippek, PDAmill játékok (PDA-hoz), EZ note
+ Ajándék Mio Klubkártya, mellyel a vételár többszörösét megtakaríthatja.
+ tiszta forrásból kuponfüzet, mely május közepétől további kedvezményeket nyújt Önnek.

Puhi76 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 128

Technikai leírás:Operációs rendszer: Microsoft Windows CE .Net 5.0
Processzor: Samsung 2443-400Mhz
Memória: 2 GB ROM, 64 MB SDRAM
GPS: Beépített SiRF GPS III modul (20 channels)
Kijelző: 4.3” 480 x 272 Color TFT LCD érintőképernyős (SAMSUNG) 
Akkumulátor: Beépített Lithium, 1300 mAh
Kapacitás: 4,5 óra folyamatos használatban; 8,5 óra üzemidő
Kapcsolat: mini USB
Méret: Landscape, ~ 126mm x 81 mm x ~18 mm; 190 g
Audió: mikrofon, beépített hangszóró (1 watt), fejhallgató
Bővítés: SD/MMC kártyák, USB 2.0
TMC: TMC támogatás
Kamera: 2 MP AF- al
Alkalmazások: Névjegykártya szkenner, Képnézegető, Videó lejátszó, Kapcsolatok, Mp3, Beállítások

A csomag tartalma:

- Autós tartó
- Mini USB kábel
- Autós töltő
- Hálózati töltő
- Tok

+ Mio Bonus CD: használati kézikönyv, hasznos tippek, PDAmill játékok (PDA-hoz), EZ note
+ Ajándék Mio Klubkártya, mellyel a vételár többszörösét megtakaríthatja.
+ tiszta forrásból kuponfüzet, mely május közepétől további kedvezményeket nyújt Önnek.

vlevi Creative Commons License 2007.06.27 0 0 127
Szerintem az 520t-ben van benne alapból a TMC vevő.
Előzmény: Törölt nick (125)
Nydqist Creative Commons License 2007.06.27 0 0 126

"-van benne TMC vevő, ami az 520-ashoz opció"

Ebben biztosnak tetszik lenni? -:) Legyen az úgy, hogy a TMC a 720-hoz is opció. Így máris elhanyagolható a különbség.

Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.26 0 0 125
Elvileg nem sok különbség van köztük:

- 2GB a ROM, nem "csak" 1GB
- a kamerával készített képet elmenti POI-nak az adott helyhez
- van benne TMC vevő, ami az 520-ashoz opció
- csak teljes EU-val kapható

Jan
Előzmény: DTF (121)
vlevi Creative Commons License 2007.06.26 0 0 124
Ha nincs tápra dugva, akkor nagyon gyorsan leveszi a háttérvilágítást, és olyankor tényleg nehezebben látni, de kocsiban még akkor is használható. Viszont én próbáltam motoron is, tanktáskába volt betéve, és amikor ment a háttérvilágítás rajta, akkor normálisan láttam rajta mindent. Sőt, amióta a bukósisakban sikerült megfelelő helyre rakni a fülhallgatót, azóta hallom is mit mond :)
Előzmény: Nydqist (123)
Nydqist Creative Commons License 2007.06.26 0 0 123

"A kijelzo is isteni, vakito napfenyben is jol lattam."

Akkor nagyon jó szemeid lehetnek, mert én nem sok mindent láttam rajta. -:(

Előzmény: DirkG (120)
Maximusss Creative Commons License 2007.06.26 0 0 122

A speedcam-okról szeretnék érdeklődni tapasztaltabb kollegáktól, hogy csak akkor jelzi a kamerákat hanggal és a kamera adatokkal, ha egy tervezett úton haladok? Ugyanis nekem csak akkor jelezte, ha "csak úgy" be volt kapcsolva és mentem a kamera felé, akkor nem jelzett. Látni láttam a képernyőn, de nem riasztott. :-( Én vagyok láma, vagy sajna így van. Ha így van akkor ez szerintem nagyon nem okés.

DTF Creative Commons License 2007.06.25 0 0 121
Sziasztok!

A Mio C720-as miben különbözik a beépített fényképezőn kívül a c520-astól? Videót tud lejátszani?

DTF
DirkG Creative Commons License 2007.06.24 0 0 120
En is vettem egy c520 -ast a minap, es nagyon pazar. Az anyagminoseg nem hagy kivannivalot maga utan, a felszereltseg szintugy.

A hangeroszabalyzo... hat igen, talan ez az egy kivetnivalo van benne, viszont nem volt ezidaig PNA -s tapasztalatom, igy nem nagyon hianyzott a dolog. Szerintem egyutt lehet vele elni, ha navigalok, ugyis azert navigalok mert szuksegem van ra, akkor pedig hallni szeretnem amit mond a kutyu :) Mp3 -at meg ugyse ennek a hangszorojan kell hallgatni.

Nekem remekul mukodott a BT -s kihangositas, egyedul a telefonkonyv atvitelevel volt gondom. Nem ment at az egesz, es kozben fagyi volt, mint ahogy masok is irtak :(

A kijelzo is isteni, vakito napfenyben is jol lattam. Nem utolso sorban megemlitem meg hogy azert a 4.5" -os cucc igen brutalul (es elegansan) nez am ki a muszerfal folott :) Jol megneztek minden lampanal :)

Annyit meg hozza szeretnek tenni hogy mindezt meg is kell kemenyen fizetni. Fele ennyi penzbol ki lehet hozni (majdnem) ugyanezt egy pda -val, meg egy kis haxolassal, de aki meg tudja engedni maganak az 520 -ast azt vegye meg batran, megeri ezt a tobbletkoltseget, nagyon egybenvan a cucc :)

Egyetlen NAGY bajom azert megis van vele. Az, hogy nem magamnak vettem, ajandek lesz, es kb. csak 4-5 napot tartozkodik nalam :)))
domako Creative Commons License 2007.06.23 0 0 119

nagyon királyul néz ki! vasárnap én is megpróbálom

Előzmény: vlevi (118)
vlevi Creative Commons License 2007.06.23 0 0 118
Innen vettem az ötletet, de mivel ez a 710-re vonatkozik, egy kicsit át kellett nézni, hogy milyen filet kell lecserélni.

Egyrészt megtaláltam a tracklog exportot (ez totál máshogy van, mint a 710-ben), másrészt lecseréltem a nyitóképernyőt is.

A tracklog exporthoz elő kell venni a DATA.ZIP állományt (ez a GPS-en van, valahol)
csinálni belőle vagy két biztonsági másolatot, mert ha elb***od, akkor ...
Ebben a data.zip-ben van egy mio480_272ui könyvtár, ebben egy tracking_480_272.ui nevű file. Ezt notepaddal meg lehet nyitni, és a
"<BUTTON btn_track_export x=133 ..... 'run sc_export_current_track' hide>"
sor végéről a "hide" szöveget ki kell venni. Vigyázat, a ">" marad!
Ha ezt a data.zip-et visszarakod a GPS-re, akkor a tracklogot ki tudod tenni SD kártyára, és ezt a tracklogot pl. a google earth meg tudja mutatni.

A nyitóképernyőhöz ugyanez a data.zip kell, ebben a mio480_272 könyvtárban lévő loading.bmp-t kell kicserélni egy másik képre, 480x272 felbontásban. Én azt csináltam, hogy fogtam egy képet, és fotoshoppal rátettem az eredetit, hogy mégiscsak látszódjon, hogy ez egy MIO ketyere.

Előzmény: domako (117)
domako Creative Commons License 2007.06.23 0 0 117
hogyan csináltad, mit raktál be az ewredeti hellyett?
Előzmény: vlevi (116)
vlevi Creative Commons License 2007.06.22 0 0 116
Nem. Nekem egyelőre jó úgyis, ahogy van. Egyedül a MIOMAP nyitóképernyőjét cseréltem le, próbából.
Előzmény: justcute (115)
justcute Creative Commons License 2007.06.22 0 0 115
Kösz a linket!

Kipróbáltad már?
Előzmény: vlevi (114)
vlevi Creative Commons License 2007.06.22 0 0 114
De van egy angolul beszélő topic is
http://www.gpspassion.com/
vlevi Creative Commons License 2007.06.22 0 0 113
Firefox alá nekem fel van rakva egy fordító plugin. Ezt csinálta a francia oldalból :
http://64.233.179.104/translate_c?
Előzmény: domako (112)
domako Creative Commons License 2007.06.22 0 0 112
Erről az oldalról van szó:http://www.mioskins.net/forum/viewtopic.php?t=8214&postdays=0&postorder=asc&start=20
Előzmény: domako (111)
domako Creative Commons License 2007.06.22 0 0 111
Jó kérdés! Én is erre várok, de még nem találtam sehol megoldást. Egy francia oldalon láttam erről valamit, de a francia nyelv ismerete hiányában csak sejtéseim vannak, miről lehet szó.
Előzmény: justcute (110)
justcute Creative Commons License 2007.06.22 0 0 110
Én pár napja vettem egy 520-ast a SpeedShopnál. Ez itt a reklám helye, mert nagyon korrekt cégnek tűnik, és Nyugat-Európa térképpel együtt bruttó 100.790-be került a gép.

Azóta megjártam vele Prágát, és az összbenyomás kedvező, még annak ellenére is, hogy jó néhány hibával találkoztam. A hangerőszabályozó és a kicsinyítő/nagyító gomb például nagyon hiányzik, sokkal kényelmesebb volna a használat, mint a képernyőn matatva. A névjegykártyák átvitelekor nekem is lefagyott, sőt, a PC-s csatlakozásból sem tudok szabályszerűen kikecmeregni, még akkor sem, ha a PC-n szoftveresen kikapcsolom az USB-összeköttetést. Erre tud valaki megoldást?

Moha bá néha akadozik, kicsit dadog (a 400 MHz-es proci kevés volna?), a képernyőváltásnál pedig egy ideig halványan látszik még az előző tartalom is. Ez másnál is így van?

A Bluetoothnál (Siemens S55-ös mobillal) az összeköttetés létrejött, tárcsázni is tudtam, de a kihangosítás és a mikrofon nem működött.

Az 510-es hackelése kapcsán merült fel bennem, hogy az 520-asnál nem lehet valahogy kilépni windowsos üzemmódba? Tud valaki erre megoldást?
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.21 0 0 109
Kössz szépen. Már hozzáférek. :)
vlevi Creative Commons License 2007.06.20 0 0 108
Szerintem nincs neki drivere, én legalábbis nem emlékszem, hogy telepítettem volna. Bedugom az USB-t, és megjelenik a PC-n két meghajtó. Egyik a belső memóriája, a másik a beledugott SD kártya.
Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.20 0 0 107
Banális kérdés, de az eszköz drivereit is felraktad, ugye? Már nem emlékszem, hogy külön kellett, vagy felment a MioTransferrel együtt....

Jan
Előzmény: Törölt nick (105)
Maximusss Creative Commons License 2007.06.20 0 0 106
Valószínűnek tartom, hogy nem a szoftver a hibás, próbáld meg ki be húzni a kábelt a MIO-ba, fel kell, hogy ismerje a géped. Ha mégsem, akkor próbáld meg másik usb csatlakozóba bedugni a kábelt a pc-den. Ha a géped felismeri az új hardwert, nem is nagyon kell a Mio Transfer progi, mert külön meghajtóként fogod látni és tudsz rá rakni zenét és képet egy egyszerű fájlkezelővel is (Total Commander pl). Viszont az outlook szinkronizálását csak ezzel a progival tudod megoldani.
Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.20 0 0 105

Üdv.

Valaki tudna segíteni? A Mio Transfer-t felraktam (c520) és nem fértem hozzá egyetlen egy mappához sem. 

Mitől lehet ez és hogy lehetne megoldani?

Zozee az Isten Creative Commons License 2007.06.18 0 0 104
Szasztok!

A hétvégén voltam egy 1000 km-es túrán és tökéletesen működött a szerkentyű. Egyszer sem fagyott, állandóan volt kapcsolat. És ami a legfontosabb hogy nem tévedtünk el.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!