Az omegám volt 1580 kg üresen,de 40mm-is ültetés volt alatta és 225-ös gummák és a quatró audis nézett a kanyarokban,hogy nem tud lerázni pedig az is tapad.....
De itt valóban nem a száguldásé a főszerep,de aki sokat használja hosszabb távon is az autót-ott 1-2 előzésnél jól jöhet 1 kis plusz......
Akar a nyavalya annyira nyomulni. Néha tolom neki, de nem vagyok az a nyomuló típus. Csak úgy kíváncsiságból érdeklődtem. Amit most megy a dög, az nekem bőségesen elég, mert végre olyan erőt ad le, amivel nyugodtan merek (majd) belekezdeni egy előzésbe. Ami teljesítményt eddig leadott (főleg az eldugult katalizátorral), az botrányos volt.
Elég régi videó akkor még nem volt topon a kipuffendszer, lehet csinálok majd újat egyszer. Új hátsódobbal mintha a magasabb fordulatot jobban szeretné.
Nem mondtam még idáig, de most elárulom, hogy egyáltalán nem bántam meg a döntésem. A szerelőmmel is átrágtuk ezt a kérdést már, és mivel nem tartozom a felső tízezerbe, úgy gondolom hogy a fenntartási költségeket is nézve, több minden szól a veki mellett. Mint már írtam is, volt rajta sok apró javítani való, ami a vektra esetében tetemesen olcsobban kivitelezhető, mint egy A4-nél.
Apropó. A hangot meghallgattad? Az elején a kocsiból, aztán kitettem a mikrofont a kocsi alsó részére oldalról. :-) Elég érdekes hangja van. Tetszene is ez a fémes beütés, ha nem lenne ilyen qrva hangos. :-)
Valamikor olvastam, hogy az X20XEV-t is lehet csipelni. Állítólag így a max elérhető teljesítmény 159 LE a 137 helyett és 220Nm a 180 helyett. Kicsit nehezen hiszem, hogy akár ennyi is lenne, mivel sokak tapasztalata utal arra a neten, hogy szinte semennyivel sem lehet feljebb tornázni a teljesítményt, ha csak megcsipelik.
Bezony!! Neked bezonyosan igazad van. Biztosan értékelném ilyen időben én is az ülés fűtést, de hát sajnos az nincs. Amikor én úgy döntöttem tavaly előtt hogy lecserélem a 13 éves golfocskát, akkor még eszemben sem volt, hogy veki lesz helyette. Eredetileg A4-esé mentem Pécsre. De ami a képen szépnek tűnt, az valójában egy szarkupac volt. Így hát érdeklődve masíroztam le fől a vásárban, megnézve minden diesel sedánt. A vásárban ez az egy vectra volt, átlagos felszereltséggel, (ABS, Manuális klima, első ablakemelők, 4 légzsák, ködlámpa, szerv.korm. korm. ülés állítás) Akkor a komfort nélkülinek nevezett golfhoz képest ez nekem csúcsnak tűnt. Ma már tudom, hogy ettől sokkal gazdagabb felszereltségűt is találhattam volna egy kis utánjárással. No de most már mindegy !! Mára büszkén állíthatom, hogy maximálisan megvagyok a kicsikével elégedve, és bizton mondhatom, hogy ő is velem. A környék legnevesebb autószerelőjével hozattam rendbe apró ugyan, de anno még számos problémáit. Elárulom, hogy egyre jobban hozzám nő a kis jószág, ezért úgy döntöttem, hogy megbocsátom neki, a szerény felszereltségét, és még néhány évvel megjutalmazom azzal, hogy nálam szolgálhat.
Naná b+. Azért azt ne várd, hogy az én gázos kettőnullám úgy szaggasson, mint a Te kettőötvéhatod. :-)
Egyébként ez nem volt annyira izgi gyorsulás. Mikor tegnap jöttem haza, kettőbe váltáskor is villogott rendesen a TC. TC nélkül meg kettesbe kapart, háromba már csak nyikkant egy kicsit.
Kódot elvileg tudok neked kiolvasni. Azért csak elvileg, mert a csatim néhány autónál nem szuperált. Köztük volt egy 2.2 dízel is. Megjavítani nem tudom, nem vagyok autószerelő.
Valóban a falu egyik vége közelében lakom, de nem Vaskúton, ha nem Dávodon. Nem titkolom én szívesen töltöm a szabadidőm egy részét a vekivel. Nagy hangsúlyt helyezek a takarításra, külső belső ápolásra. Kizárólag jó minőségű vaxos sampont illetve egyéb kocsiápoló szereket használok, ezzel is védem a lakkozását, illetve a belső egyéb dolgokat. Én a havas élményautózást rendszerint az 51-en tartom. Amikor kellő nagyságú rajta a hó, akkor úgyis kevesen közlekednek rajta. Sajna most ez az élményautókázás egyenlőre még várat magára.
Őrűltködtem egy kicsit. :-) Felvettem a veki hangját és kamerával a párom közreműködésével nyomtam egy gyorsulást. Utóbbi jobb is lehetett volna, ha kikapcsolom a kipörgésgátlót. :-)
Igen DTI, bocsi a pontatlan fogalmazásért. Szabolcs nekem egy kicsit messze, elfelejtettem írni, hogy Bp. és környéke. Az a baj, hogy legkorábbra csak hétfőre kaptunk időpontot hibakód olvasásra.