Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

SzaboZE Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1827
Akkó holnap 10-ig várunk. A default a Bécsi úti parkoló (innen még két alternatíva van a konvojhaladásnak :) ), Időpont reggel 10. Akinek més javaslata van, addig elő vele :)

SzaboZE

Előzmény: GangstaBoy (1825)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1826
Tényleg, mostanság nem olvassák a topicot a mazdás nagy emberek ( pl. Együd úr ? ) ? Mer jöhetnének ők is ( hoznának repi kólát ( meg sört ) persze ha nem hoznak az sem baj - majd én viszek ( magamnak )). :-))

sc.

ui. több zárójelet és spec. karaktert nem tudtam beszurni.

GangstaBoy Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1825
Hi!

Nekem teljesen mindegy, de azert lassan tenyleg donteni kellene! :-) Ki szeretnem rakni a klub oldalra is a megfelelo parametereket!

Van egy uj klubtagunk: Ukrán (marmint a nick-je!)
'92. Mazda 323F 1.8 16V DOHC GLX
Rally III. o.-ban versenyzett egy '82-es 323 GT-vel...
Ha minden igaz, akkor a talira is tud majd jonni!

Ha vegre lefixaljuk az indulasi pontot es az utvonalat!! ;-))

GangstaBoy

Előzmény: SzaboZE (1824)
SzaboZE Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1824
Köszi, szóval én a zöldre szavaztam, ahhoz télleg a Bécsin kell taláxani. Többiek?

SzaboZE

Előzmény: emprise (1823)
emprise Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1823
mail ment a freestartos cimedre
Előzmény: SzaboZE (1822)
SzaboZE Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1822
El tudod küldeni nekem a térképet mailben? (amin bejelölted a cuccost azt is), itt bent szűrés van az extrára.

SzaboZE

Előzmény: emprise (1820)
SzaboZE Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1821
IV NAGY MAZDA TALÁLKOZÓ

Időpont: Március 15

Helyszín: Dobogókő "kanyar+parkoló+erdő+jó étterem!! "

Útvonal:

1./ Bp.-P.vorosvar.-Csobanka-P.szentkereszt-Dobogoko

2./ Bp.-P.vorosvar-Pilisszanto-P.szentkereszt-Dobogoko

3./ Bp.-Pomaz-P.szentkereszt-Dobogoko

Találkozó indulópontja: Budapest

Jönnek:

Emprise ("Szeretnek, de meg nem tudom, hogy alakulnak a dolgok.")
Moon ("Jovok en is, MrMillerFunnal, csak nem vallja be. :)")
Azesz
TAXI
ZapE (nem 100%)
Koriel
MrMillerFun
Liqquid ("Még nem tudom biztosan, de ádázul figyelem az eseményeket hogy képben legyek ha úgy alakul.")
Kincses István (úgy nyilatkozott most már muszáj eljönnie egy találkozóra, nevezetesen akár a 15-eire is. :-) )
somSom
MobilDR
Sportivo
Liszti (ha elkészül a Verda)
Viziborz
Fieldtracer
Jimmy (nem 100%)
Erminavet
Turp
GangstaBoy
Semmi Cicó
Sense
Sirk
Caris
SEEN (Tigra is jöhet :)))
SzaboZE

Jönnének, de nem tudnak:

Musty (gyógyulást), Screeny (pedig szivesen lenne velünk) , Comein (a következőn reméljük!)

Várjuk a parkoló javaslatokat! Budakalász 3 szavazat. Bécsi út (Ericcsonnal szemben) 2 szavazat.

SzaboZE

emprise Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1820
Szeretnek, de meg nem tudom, hogy alakulnak a dolgok.
Az utvonalat azert kellene megbeszelni, mert ha az 1-2 kozul valasztunk akkor szerintem nem erdemes budakalaszon talalkozni, mert nagyon nagy kerulo. Viszont a 3-as utvonalhoz pont megfelelo, bar szerintem az nem annyira jo...
Előzmény: SzaboZE (1819)
SzaboZE Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1819
Emprise, Pigmy jöttök? Írhatlak Titeket? :))

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1818
Jól nyomjátok, az útvonalat és a parkolót is kéne fixálni. Bár az útvonal a parkolóban is eldőlhet. Szóval a parkolót minél előbb!! :)

Kalász 3, Bécsi 2 szavazat

SzaboZE

emprise Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1817
marmint kevesebb
Előzmény: emprise (1816)
emprise Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1816
Egyebkent a 4-es verzio kb. 40 km lehet, az 1-2 kb. tizzel tobb.
emprise Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1815
Tehat akkor az utvonal:
Bp.-Pomaz-Csobanka-Kaposvar-P.vorosvar-Nyiregyhaza-Debrecen-Pilisszanto-Kelebia-P.szentkereszt-Dobogoko
;))
Előzmény: Semmi Cicó (1814)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1814
80 nap alatt az ország körül ... lassan ez következik. Én ragaszkodom Nyíregyháza és Kelebia érintéséhez !!!
Előzmény: Törölt nick (1813)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1813
Javasolnam meg Debrecen es Kaposvar erinteset ;))
Előzmény: emprise (1812)
emprise Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1812
El kellene donteni melyik utvonal a preferalt, mert ugy erdemes parkolot valasztani. Az 1-2 utvonalhoz a Becsi uti talalka a jo, a harmadikhoz a budakalaszi. Vagy lehet egy olyan utvonal is, hogy:

3./ Bp.-Pomaz-Csobanka-P.vorosvar-Pilisszanto-P.szentkereszt-Dobogoko

Ebben mar tenyleg benne van az osszes kacskaringo :), es ehhez is a budakalaszi talalkozo a jo.

Előzmény: SzaboZE (1807)
SzaboZE Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1811
Hát gyógyulj! Az MX5 topicban Semmi Cicó felajánlott egy utasnak helyet! ... :)

SzaboZE

Előzmény: Musty (1810)
Musty Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1810
Hali!megesz az unalom itthon.szornyuuuuuuu
foleg itt mankozni egesz nap.no de a lenyeg 13 an megyek vissza kontrolra es ha osszefortak mar egy kicsit a dolgaim akkor ozt mondtak hogy talan vezethetek is.igaz az automata peugeotot kenem mar rendesen.kicsit furi bal labbal csinalni mindent de jobb mint tespedni.szoval ahogy vak apank mondana:meglassuk.

jo napot mindenkinek (elvezzetek a jarast):-))

SzaboZE Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1809
Huh... Az első hozzászólásodból azt hittem eltűnt a gép bal eleje... :) Azé örülök hogy csak ennyi, de tudom ez is fáj nagyon.

SzaboZE

Előzmény: Caris (1808)
Caris Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1808
SzaboZE:

nem zúzódott meg nagyon, a lökhárítóról meg a felette lévô (bal elsô) elemrôl csíkokban lejott a festék, valamint kissé be is nyomódtak. Ma (vagy holnap) mondja meg a biztosító, hogy mennyi pénz adnak, gondolom nem fogok meggazdagodni belôle. Tényleg, ha valaki tud szépen és persze olcsón dolgozó karosszériást, akkor szóljon.

Caris

Előzmény: SzaboZE (1796)
SzaboZE Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1807
IV NAGY MAZDA TALÁLKOZÓ

Időpont: Március 15

Helyszín: Dobogókő "kanyar+parkoló+erdő+jó étterem!! "

Útvonal:

1./ Bp.-P.vorosvar.-Csobanka-P.szentkereszt-Dobogoko

2./ Bp.-P.vorosvar-Pilisszanto-P.szentkereszt-Dobogoko

3./ Bp.-Pomaz-P.szentkereszt-Dobogoko

Találkozó indulópontja: Budapest

Jönnek:

Azesz
TAXI
ZapE (nem 100%)
Koriel
MrMillerFun
Liqquid ("Még nem tudom biztosan, de ádázul figyelem az eseményeket hogy képben legyek ha úgy alakul.")
Kincses István (úgy nyilatkozott most már muszáj eljönnie egy találkozóra, nevezetesen akár a 15-eire is. :-) )
somSom
MobilDR
Sportivo
Liszti (ha elkészül a Verda)
Viziborz
Fieldtracer
Jimmy (nem 100%)
Erminavet
Turp
GangstaBoy
Semmi Cicó
Sense
Sirk
Caris
SEEN (Tigra is jöhet :)))
SzaboZE

Jönnének, de nem tudnak:

Musty (gyógyulást), Screeny (pedig szivesen lenne velünk) , Comein (a következőn reméljük!)

Várjuk a parkoló javaslatokat! Budakalász 3 szavazat. Bécsi út (Ericcsonnal szemben) 2 szavazat.

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1806
Hát bringával lehet hogy kimegyek. :)

SzaboZE

Előzmény: Koriel (1805)
Koriel Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1805
Hali!

Vasárnap Rakparti Szlalomparty!Kimegy valaki?Érdekes szokott lenni? :)Én idén először tervezem!

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1804
Sziasztok nekem egy 81-es születésü Mazda 626
2.0 coupe-m van. Keresnék ehhez a tipushoz mindenféle (szervízkönyv, kapcsolási rajz) anyagot. Köszi

comein: nekem volt egy '80-as Mazda626 Sedan-om meg utana egy '82-es valtozat, de meg hatsokerekes, csak picit ujabb. Egy-ket alkatresz meg megvan belole, bar nem hiszem, hogy sokmindent lehetne hasznalni. Meg van hozza nemet szervizkonyv is, bar attol nem szivesen valnek meg, mert emlek :) De ha gondolod, le lehet masolni biztos valahogy.

Ha valami gondod van a jargannyal, szoljal, mert a 6 ev alatt megtapasztaltam veluk ezt-azt.. :)

Pigmy

Előzmény: comein (1783)
GangstaBoy Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1803
Hali!

Szoval, mint mar irtam, kell nehany info a "sarkanyrol" - olyanok, amilyeneket a jelenlegi tagok listajanal is megtalalsz. Aztan kuldj nekem nehany fotot az autorol - egy mar van! Tenyleg nagyon dogos a bringa!! :-) Ennyi az egesz!!

Remeljuk azert a kovetkezo talira el tucc majd jonni!!

SzaboZE: Sajna, nincs Mazda modelljuk... A figura azt mondta, hogy japan nem is nagyon szokott lenni... Korulneztem, es egyetlen egy japan-t lattam, egy Toyota Celicat - az ujat...! :-(

GangstaBoy

Előzmény: comein (1801)
SzaboZE Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1802
Okés, küldj képet, a project is érdekel :)

SzaboZE

Előzmény: comein (1801)
comein Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1801
Köszi az invitálást, szivesen lennék tagja a klubnak. Sajna 15-én Miskolcon leszek ezért a találkozó kilőve, sebaj hunvanmégkarácsony :).
A tagsági feltételekről értesítsetek.
Előzmény: SzaboZE (1788)
comein Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1800
Halihó Mazdások
A gépről: kb 1 éve került hozzám egy idős házaspártól nagyon olcsón, előtte egy német tulaja volt a sárkánynak. Mióta megvettem nem tudok kiszálni belőle, erőteljes, kényelmes, el.ablak+tető+tükrök, (ha lehúzod az összes ablakot 'nincs középoszlop' és a tetőt full kabrio a fíling).A fogyasztás: ha nem taposod neki(nehéz megálli) akkor megál 8 fél-9 literbe az "uzsonnája". A gépnek mai napig semmi baja. Mostanában kezdtem hozzá a spoilerek és egy egyedi műszerfal készítéséhez. Ha készen lesz egyszer is nekikezdek a fényezéshez airbrush-val. Ha valakit érdekel ,hogy hogy fog kinézni szivesen küldök egy látványtervet.
Koriel én nem akarlak rábeszélni, de nekem idáig is sok örömöt okozott.
Előzmény: Koriel (1785)
SzaboZE Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1799
Kisautósbolt: köszi!

Klub: szerintem sok feltétel nem kell, minthogy legyen Mazdád :) Ha többen leszünk a klubban (szerintem a talin minden verdát lefotózok és mehet a kluboldalra), akkor lehet kedvezményeket is kérni Mazda témán belül tagsági feltétellel. (pl Miata klub - Mirai) De amig kevesen vagyunk a honlapon, addig kicsi az esély. Szóval aki nem szeretné nem kerül fel, de veszíteni nem lehet rajta ;)

SzaboZE

Előzmény: GangstaBoy (1798)
GangstaBoy Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1798
Haliho!

Nagyon klassz, hogy ennyien leszunk a talalkozon! :-) Hja, asszem Pigmy is jon, csak lusta megirni! Igaz, Pigmy??!! ;-)

SzaboZE: A ceggel szemben van egy modell szakuzlet, majd beugrok es utana kerdezek a 323 kisautonak...

Budapesti talalkozo: Szerintem meg mindig a Cora parkolo a legjobb, egyszeru megkozeliteni el is ferunk es utba is esik...

Klub: Eszembe jutott, hogy lassan ossze kellene irni a tagok adatait, valamifele felteteleket es szabalyokat hozni, meg ilyesmi... Ha mar egyszer komolyra akarjuk forditani ezt a klubos dolgot! Mit gondoltok?? :-o

GangstaBoy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!