Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 307

A mai világban csak az támadható, akiről leveszik a védőernyőt. Ne legyünk naívak.

Itt egy példa, mennyire egységes az igazi elit:

http://lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/29706/milyen-tanacsokat-adott-orban-viktornak-a-fidesz-kapolyija/

Előzmény: nemezis 2 (306)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 306
  • Bajnai annyira független volt, hogy levette a védőernyőt a BKV-féle  társaságról is, az MSZP nemtetszése ellenére.

Hát könnyű levenni a védőernyőt, ha már megindultak az eljárások.

Úgy gondolom, hogy egyetértésben tette az mszp vezetőségével, mert egyértelmű volt, hogy a nokiás dobozok után aligha marad esélyük. Legalább a saját seggüket menteni akarták...

Előzmény: Törölt nick (293)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 305

Keress valami gondolati kapaszkodót. Tudod miért hord a rendőr derékszíjat?

Előzmény: Morgó Sapiens (304)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.11.13 0 0 304

Ezzel én úgy vagyok, mint a rendőr a rendőviccel: érteni értem, de nem szeretem...

Előzmény: Törölt nick (303)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 303

Pénzügyi oka van annak, hogy a közös euró elsorvasztja az elmaradottabb országok gazdaságát. Ugyanis a nagyobb külker aktívummal rendelkező ország elszívja az eurót a gyengébb országok elől. Ez ellen lehetne védekezni, ha van nemzeti valuta: a valuta infláltatásával. De a közös uró miatt e gyenge országok ezt nem tehetik, védtelenek. Csak egyet tehetnek, mindig megszoritanak egyet a polgárokon. Ez így valóban hülyeségnek látszik.

Előzmény: Morgó Sapiens (302)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.11.13 0 0 302

Kétsebességű eu? Gyarmattartók, és gyarmatok? Ehhh már megint a szopóágra kerülünk...

Előzmény: Törölt nick (299)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.11.13 0 0 301

Így igaz, folyton-folyvást változik ami még nem is lenne baj, ha nem rossz irányba tenné. Végül, ha a trend marad, a zúnijó megy a levesbe.

Előzmény: Antisystem (297)
ax15 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 300

Aztán az emberek adtak 2/3-os hatalmat Orbánnak és jobban benne vagyunk a sz@rban mint eddig bármikor.

Előzmény: Törölt nick (282)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 299

Szerintem a kétsebességű EU jobban megfelelne az elmaradottabb országok érdekeinek. Sajnos ezt nem láttuk, amikor beléptünk. Még mindig vannak olyan emberek, akik forszírozzák az euró minél előbbi bevezetését. Közülük sokan nem tudják mit beszélnek, kevesen viszont nagyon is tudják, mit beszélnek.

Előzmény: Antisystem (297)
ax15 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 298

Ha arra gondolok ami te, akkor ott arra van egy bírósági határozat, miszerint nincs igazad.

De rettegj tovább

Előzmény: Törölt nick (277)
Antisystem Creative Commons License 2011.11.13 0 0 297

SZVSZ ilyent nem lehet kijelenteni, meg az ellenkezőjét se, mert az EU nem egy konstans valami, hanem egy folyamatosan alakuló, fortyogó massza... a mai EU már baromira nem az az EU, amiben 2004-ben beléptünk, de a 2004-es EU sem ugyanaz volt, mintt amivel a 90-es évek közepén tárgyalni kezdtünk.

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (296)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 296

Az EU sajátossága, hogy belül rossz, de kívül még rosszabb. Nem véletlenül, amelyik ország teheti az EU-ban akar lenni. Még a szerencsétlen Görögország is.

Előzmény: Morgó Sapiens (294)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.11.13 0 0 295

Már a nevében is benne van: baj? na igen!

Előzmény: Törölt nick (293)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.11.13 0 0 294

Kiközösíteni? Épp ellenkezőleg! Gyarmatosítani!

Előzmény: Törölt nick (286)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 293

Bajnai annyira független volt, hogy levette a védőernyőt a BKV-féle  társaságról is, az MSZP nemtetszése ellenére. Drazsé is jobbnak látta lelépni a porondról.

Gyanítom, pártoktól ennyire független miniszterelnökünk már sohasem lesz.

Előzmény: nemezis 2 (292)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 292

Hát ugye Bajnai volt a 20. jelölt a "Ki legyen a miniszterelnök" c. játékban.

Senki nem választotta.

Azért Gyurcsánynál jobb volt, mert megnyilvánulásai kevésbé irritálták a jónépet.

De igazad van végrehajtó  volt.

Előzmény: Törölt nick (290)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 291

No, de hogy jön csillag a reprezentatív mintához?

Fórumozókról beszéltem, nem is gondoltam reprezentatív mintára.

A felmérésem csupán annyi, hogy a Fidesz intézményesen még nem rágalmazta Andor Lászlót, tehát nem tartanak tőle.

Matolcsy (és Varga) azzal etette be Orbánt, a jogászt, hogy a "nem hagyományos" Matolcsy-féle gazdaságpolitika először szükségszerűen kis hanyatlást hoz, de később nagy fellendülés következik. Most valóban gazdasági hanyatlás van, és ebből Orbán a jogász arra következtet, hogy igazuk van :)))

Előzmény: nemezis 2 (287)
Antisystem Creative Commons License 2011.11.13 0 0 289

Hülyeség lehet, hogy nem, annál inkább búcsút mondás a demokrácia és a szuverenitás illuziójának is... onnantól kezdve naív feltételezés lenne bárki részéről is, hogy a legcsekélyebb módon is beleszólása van az akárcsak a saját életét is érintő kérdésekben.

Szóval, én tényleg meglehetősen kevéssé kedvelen Orbánt, és örömmel töltene el, ha egy VÁLASZTÁSON nagyot bukna, de ha a Brüsszeli Burzsuj PB akarja leváltani akkor életemet és véremet...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (285)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 288
  • Legfeljebb kiközösítenek bennünket az EU-bó

Ha még lesz honnan kiközösíteni minket.

Előzmény: Törölt nick (286)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 287

No, de hogy jön csillag a reprezentatív mintához?

A dili azért messze van a valóságos élettől.

Ha minden igaz lenne ami itt megjelenik, akkor már Orbán egy éve a patáit reszelgetné..... :D:D

Naponta megbukik, és legalább kétnaponta csődbe viszi az országot.

Én nem tudok jósolni, de úgy emlékszem OV mondott valamit, mintha rémlene, hogy 2 év szívást emlegetett, majd lassú javulást.

(A szívás mindenképp jogos, mert idén és jövőre kell hatalmas törlesztőrészleteket fizetnünk a 2009-ben felvett hitel után, amihez ugyan nem volt szerződés, de fizetni azért kell.)

Előzmény: Törölt nick (284)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 286

Az EU nem szól bele egyetlen államba sem, kik legyenek kormányon, ezt hülyeség feltételezni. Különösen nem szólnak bele egy 2/3-os államba. Legfeljebb kiközösítenek bennünket az EU-ból, ez a legtöbb amit tehetnek.

Előzmény: Törölt nick (285)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 285

Tonképpen nem csak Andor kinevezése, hanem egy teljes független, szakértői kormány felállítása se lenne hülyeség.

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 284

Csillag fröcsögött Andorra, erre gondoltam,  de ez elszigetelt jelenség az értelmesebb forumozók között, mert csillagot ide sorolom.

2014-es választást valószínűleg a Fidesz nyeri, mert Orbán észhez fog térni, ha jót akar magának.

Ha nagyon be lenne szorítva a Fidesz, végszükségből a Jobbik is átszavazna a Fideszre. Ilyen volt 2010-ben is, igen sok szavazó megosztotta a saját voksát a Fidesz és a Jobbik között.

Nem 2014-ről beszélek.

Előzmény: nemezis 2 (281)
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 283

Önmagában az, hogy Andor váltja Orbánt  nekem nagyon is teccene ( kevés ember van aki nem alkalmasabb mint ő) , csak az a baj, hogy ha ez bekövetkezik ( és miért is ne? Olyan diplomatikus veírünk van hogy hejj) , az annyit jelent mint országcsőd, és az viszont nekem nem tecc.

Skizofrén állapotban vagyok....

nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 281

No, de ki kóstolgatta Andort?

Ha jól látom senki.

Róna felröppentett egy kacsát, ami egyébként nem vet jó fényt az Eu-ra.

Andorral meg a kutya nem foglalkozik egyébként.

Olyan ez, mint Németh Miki visszatérésére várni.

Kifejezetten az ismertség kapcsán írtam. Az ismertség meghatározó.

Előzmény: Törölt nick (276)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 279

Szerinted.

Velem együtt több mint milliónyi magyar viszont a rendszerváltás legjobb miniszterelnökét látja benne.

Előzmény: Törölt nick (277)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 276

Nézd, bárkit lejárat most a jobboldal, aki ismert. Most itt éppen Andor Lászlót kostolgatják, de  lehetséges, hogy igazad van. Ha Andort elkezdik dühödten gyurcsányozni kampányszerűen, a fidesz központjából koordinálva a rágalomhadjáratot, akkor majd azt jelenti, félnek tőle. Egyelőre ennek jelét nem látom, úgyhogy igazat adok neked. Most Bajnaitól félnek, őt próbálják karakter-gyilkolni.

Előzmény: nemezis 2 (273)
John Doe(520i) Creative Commons License 2011.11.13 0 0 274

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a PoliDilinek.

Előzmény: Törölt nick (268)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 273

Nem jól gondolod.

Andor ismeretlen az általánosságban vett szavazók előtt.

Jelenleg egy eus bürokrata.

Amiről esetleg eszükbe jut, az nem pozitív, de leginkább ismeretlen belpolitikai értelemben.

Kizártnak tartom, hogy esélyes lenne miniszterelnöknek.

Már persze, ha az Eu nem akarja megdönteni erőszakosan a fennálló rendszert.

Előzmény: Törölt nick (272)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 272

Komolyan gondolom, hogy Andor László jó esélye a baloldalnak. Persze nem rád gondolok, mint szavazóra :)

Előzmény: csillag100 (269)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!