Megbocsáss miért mentes a jobboldal a diktatúra bűneitől?
Nézd meg a kormány összetételét. Majd mind tevékeny résztvevője volt a diktatúrának. Párttitkárok, munkásőrök, Hazafias Népfront elnökségi tagok ülnek ott. Miről írsz?
Azt hittem alább már megbeszéltük, hogy nem véletlenül nem kerül nyilvánosságra a pontos 3/3 lista meg az MSZMP pontos tisztségviselőinek névsora. Az lenne ám kívánatos igazából, mert akkor nem lehetne jobbról bekiabálni. És Nektek jobbos polgároknak is, mert megritkulna
/tisztulna/ az az oldal is rendesen.
Megbocsáss, de miért mentes a jobboldal a diktatúra bűneitől? Csak elég megnézni a kormány összetételét. Majd mindegyik tevékeny résztvevője volt a diktatúrának. Volt pártitkárok, munkásőrök, Hazafias Népfront elnökségi tagok vannak köztük. Miért írsz ilyeneket?
Megbocsáss a jobboldal egyáltalán nem mentes a diktatúra bűneitől. Sok mai jobboldali tevékeny szerepet játszott a kommunista diktatúrában. Csak nézd meg a kormány összetételét. Majd mind masszív párttag múlttal rendelkezik. Egykori párttitkárok, munkásőrök, Hazafias Népfront elnökségi tagok vannak köztük. Miért állítasz ilyeneket?
Nem hinném hogy ki lehetne kapcsolni...
A jobboldal mentes a diktatúra bűneitől.
Képességei, szakképzettége meg van az ország vezetéséhez.
Ezek után nyilván való hogy a jobboldalról kell választani.
Nekem senki sem mosta az agyamat, bár sokan megpróbálták például annak idején Pálfy G. István TV-Híradójában (90-94 között), ha még emlékeznek rá egyesek. Önálló következtetések levonására képes egyénnek tartom magam.
A jobb oldal mellett milyen érv szól, most kikapcsolam kisagymból a média balos hatását és nyitottan várom azokat az érveket, aminek hatására eljutok a megvilágosodásig.
Sajnos magamtól nem megy, ezért kérem segítségedet!
Előre is köszönöm!
Most nyílván viccelsz... Épp Ti baloldaliak vagytok súlyosan félrevezetve az agymosó médiátok által amit úgy szerettek... Érveket meg nem tudtok felhozni mert a Baloldal mellett egy érv se szól. Itt a jobboldalon még viszonylag értelmes gondolkodó emberek vannak. (Többé-kevésbé. Bár Fideszéknél elég híg a leves.) Aki ma pl. miép-snek vallja magát kicsi az esélye hogy az rtlklub agymosása útján vált volna azzá... kisebbfajta megvilágosodás kell a médiák sötétsége után ahhoz hogy az ember eljusson a MIÉP-ig... no és vállalnia kell a legocsmányabb diszkriminációt és rágalmakat is - akár az állásába is kerülhet az embernek...
Most én mondom, itt állj meg!:-)
Érvekre süketek a nélyen tisztelt jobboldaliak, vagy legalábbis a leghangosabbak. A mindennapi élt tapasztalataire meg vakok. Így könnyű!!:-((
Nem provokáció vagy felmérés, hiszen csak az én személyes (ami nyilván korlátolt) tapasztalatom is azt mutatja amit az előttem szóló kinyilatkoztatott. Én csak egy újabb példát adtam a saját magam tapasztalatából. Egy olyan tapasztalatot mondtam el, ami számomra egy ekte miépes támogatónál nagyon meglepő volt. Ennyi.
Egyébiránt pedig nem hiszem, hogy egy miép szavazó több külföldi terméket venne mint egy egyéb más pártra(pl. szdsz) szavazó ember, sőt valószínűleg ugyanolyan arányban vásárolnak belföldi és import terméket, csakhogy a miépen kívüliek nem magyarkodnak.
Az, hogy a cimborám többet vesz mint én az speciális eset, mert én nagyon odafigyelek arra, hogy magyart vegyek (szemben egy átlagos fogyasztóval, de nem a magyarságom iránti elkötelezettségből, hanem azért mert fontosnak tartom, hogy
-vagy magyar gyárakban készüljön és magyar munkaerő legyen mögötte
-vagy az így megtermelt profit magyar tőkeakkumlációt szolgáljon, amivel ezen cégek terjeszkedhetnek a régióban vagy Európában
Esküszömmost te vagy utálod a magyarokat vagy mindent utálsz. Nem is értem...
A dolog halál egyértelmű és 3 gazdasági diplomával se tudsz érvelni ellene ezért jobb ha meghátrálsz... Magam is elg tájéékozott vagyokazokban az alapvető kérdésekben amelyekről szólni szoktam itt, röviden...
A 3. ponot nem értem. Te végeztél egy kimutatást ami szerint a miép szavazók direkt külföldi termékeket vesznek akkor is ha van hasonló magyar... Te elmebbeteg vagy esküszöm!
Még egy provokátor! Jól van. Nekem erre nincs időm.
Ne próbálj velem gazd. politikai vitába keveredni mert nagyon megalázó vereséget fogsz szenvedni.
2. Nem én beszélek mindig a magyar szellemi tőke nagyságáról, fellsőbbrendűségéről stb.! Ebből kifolyólag ha olyan jó a magyar szellemi tőke lennie kell olyan komparatív előnyének a külföldihez viszonyított jóval kisebb reálbérrel együtt, hogy védővámok nélkül is jelentős komparatív és abszolút előnyökre tegyen szert.
3. Olyan termékekről beszéltem ahol az ár-minőség azonos és csak egy kicsit "magyarabbul" kéne fogyasztani. Ennek semmi köze a védővámokhoz!
A magyar ipart védővámaokkal és hazai temelőt preferáló gazdaság politikával kell erősíteni! (De ugye nektek EU kell... meg szabad tőkeáramlás... jól van.)
Mennyire igazad van!
Én a múltkor végignéztem egy MIÉP-es ismerősöm lakásában, hogy milyen arányban használ magyar termékeket (kozmetikai, élelmiszeripari stb. dolgok) és összehasonlítottam az én termékpreferenciámmal és jóval nagyobb arányban használok magyar termékeket, igaz én tudatosan teszem azt, ahol az ár és a minőség összhatása nem különbözik szignifikánsan. (PL. fogkrémek, testápolók, tusfürdők, ropi stb.)
Tudod a háború után a német ipar például azért is tudott fejlődni oly jól, mert a németekben volt annyi öntudat, hogy saját termékeket voltak hajlandók elsősorban vásárolni. Így a német ipar termékeire volt kereslet, annak ellenére, hogy a minősége később érte el a nyugati szintet. Ha így csinálnánk mi is, a magyar ipar is fejlődhetne. De nem, mi megrohanjuk a plázákat ahol drágábban vásárolhatunk, környezetet jobban szennyezhetünk, stb. Ilyen képmutatók vagyunk. És ebben a MIÉP szimpatizánsok épp úgy benne vannak mint mások.
Ugyanazért amiért saját nemi identitászavarukat is keverik a liberalizmussal!
(Kacagány nem magyar. Most van egy cikk Kiszelytől a ruházkodásunkról... csak még nem olvastam el... Nekem tök mindegy rajtam magyar minden akkor is:). Mi az a madeinchina?)
Edvárd, dejszen a kacagány nem is magyar!!! :-(((
Egyébként nem tudom, egyesek miért keverik a nemzeti radikalizmust valamiféle naftalinszagú ósdi múltbarévedéssel.
Kedvesem, mutass nekem egy magyar cipőgyárat mely sportcipőket készít. Tudtommal a "világhírű" Tisza-cipőt már jó évtizede nem gyártják.
Dzsekiben sem vagyunk a világ élvonalában. Mi van? Még a Budmil sem magyar, félig sem.
A farmerről meg ne is beszéljünk.
Szóval RÁ VAGYUNK KÉNYSZERÍTVE arra, hogy mit vegyünk fel.
De elképzelhetőnek tartom, hogy lesz még olyan világ amikor a magyar fiatalok magyar termékeket húznak magukra, csak ahoz először valami rendszerváltozásszerű dolgot kellene véghezvinnünk.
Heccelve... persze...
(Marha jól jár az aki ma miép-es - tényleg megéri...)
Ti meg agymosottak vagytok ott a baloldalon meg begyöőösödött vén bolsik...