Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Tudtommal csak kihangosító és headset. File másolásra nem jó, nekem van a PC-n egy BT adapter, azt még névszerint megtalálta a MIO, de közölte, hogy headsetnek nem jó, másra meg elképzelni se tudja, mire lenne jó egy számítógép :)
Én is próbálkozom, de úgy látszik, hogy csak a bluetooth csak telefonkönyvet + headsetet (nekem nincs, úgyhogy nem próbáltam) ismer fel. médiafájlokat nem.
egyébként ha berakok egy memória kártyát, amint adatok vannak, miért nem ismeri fel? vagyis felismeri, csak nem jeleníti meg a memkártya tartalmát. Csak a MioTransferrel memóriakártyára másolt adatok jelennek meg a fájlkezelőben a memkártya résznél?
A kelet EU nem kártyán van, hanem a belső memóriában. A nyugat EU térkép általában külön SD kártyán van hozzá. A hozzá kapott CD-n viszont rajta vannak a térképek, gond esetére.
Van nálam egy mio P340-es, eddig rendesen működött, de amikor tegnap be akartam kapcsolni, akkor nem nyitotta meg a térképet. Valami olyasmit írt ki,hogy telepítsem újra a térképet, de most már semmit nem ír ki, egyszerűen nem indul el. Minden más rendesen megy rajta. Van hozzá a dobozban négy cd de egyiken sem találtam meg a térképtelepítést. Az egyik cd-n ez áll: Application cd P340, talán ezen lehet a térkép? Nem én vettem, azért nem tudom. Én nem értek hozzá, miképpen lehetne ezt megoldani segítsetek légyszíves. Köszi helo
Nekem a Sanyiericsson telefonról átszedte gond nélkül a telefonkönyvet. Persze azért lehetne intelligensebb, pl úgy mint a Myphoneexplorer. Ott normális szinkronizálás van a telefon és a PC-s progi között, ráadásul nem szedi külön bejegyzésnek a mobil és vezetékes számokat.
most vettem egy ilyet , elolvastam a fórumot is , de nem találtam választ, lehet hogy igy normális.
Szóval ha kikapcsolom (hosszan nyom gomb , megkérdezi leállít ? újraindit? ->leállít) és utána újra bekpacsolom akkor óra nullázódik, bluetooth bekapcsol.
jajj jajj, sos anyagi problém miatt eladnám kütyümet ha valakit érdekel. Kb 2 hete vettem a speedshopnál, minden meg van hozzá, teljes eu térképpel, természetesen tökéletes állapotban (védőfóliával). 105e-ért vettem, ha valakit érdekel 100-ért jelentkezzen!
Technikai leírás:Operációs rendszer: Microsoft Windows CE .Net 5.0 Processzor: Samsung 2443-400Mhz Memória: 2 GB ROM, 64 MB SDRAM GPS: Beépített SiRF GPS III modul (20 channels) Kijelző: 4.3” 480 x 272 Color TFT LCD érintőképernyős (SAMSUNG) Akkumulátor: Beépített Lithium, 1300 mAh Kapacitás: 4,5 óra folyamatos használatban; 8,5 óra üzemidő Kapcsolat: mini USB Méret: Landscape, ~ 126mm x 81 mm x ~18 mm; 190 g Audió: mikrofon, beépített hangszóró (1 watt), fejhallgató Bővítés: SD/MMC kártyák, USB 2.0 TMC: TMC támogatás Kamera: 2 MP AF- al Alkalmazások: Névjegykártya szkenner, Képnézegető, Videó lejátszó, Kapcsolatok, Mp3, Beállítások
A csomag tartalma:
- Autós tartó - Mini USB kábel - Autós töltő - Hálózati töltő - Tok
+ Mio Bonus CD: használati kézikönyv, hasznos tippek, PDAmill játékok (PDA-hoz), EZ note + Ajándék Mio Klubkártya, mellyel a vételár többszörösét megtakaríthatja. + tiszta forrásból kuponfüzet, mely május közepétől további kedvezményeket nyújt Önnek.
Technikai leírás:Operációs rendszer: Microsoft Windows CE .Net 5.0 Processzor: Samsung 2443-400Mhz Memória: 2 GB ROM, 64 MB SDRAM GPS: Beépített SiRF GPS III modul (20 channels) Kijelző: 4.3” 480 x 272 Color TFT LCD érintőképernyős (SAMSUNG) Akkumulátor: Beépített Lithium, 1300 mAh Kapacitás: 4,5 óra folyamatos használatban; 8,5 óra üzemidő Kapcsolat: mini USB Méret: Landscape, ~ 126mm x 81 mm x ~18 mm; 190 g Audió: mikrofon, beépített hangszóró (1 watt), fejhallgató Bővítés: SD/MMC kártyák, USB 2.0 TMC: TMC támogatás Kamera: 2 MP AF- al Alkalmazások: Névjegykártya szkenner, Képnézegető, Videó lejátszó, Kapcsolatok, Mp3, Beállítások
A csomag tartalma:
- Autós tartó - Mini USB kábel - Autós töltő - Hálózati töltő - Tok
+ Mio Bonus CD: használati kézikönyv, hasznos tippek, PDAmill játékok (PDA-hoz), EZ note + Ajándék Mio Klubkártya, mellyel a vételár többszörösét megtakaríthatja. + tiszta forrásból kuponfüzet, mely május közepétől további kedvezményeket nyújt Önnek.
- 2GB a ROM, nem "csak" 1GB - a kamerával készített képet elmenti POI-nak az adott helyhez - van benne TMC vevő, ami az 520-ashoz opció - csak teljes EU-val kapható
Ha nincs tápra dugva, akkor nagyon gyorsan leveszi a háttérvilágítást, és olyankor tényleg nehezebben látni, de kocsiban még akkor is használható. Viszont én próbáltam motoron is, tanktáskába volt betéve, és amikor ment a háttérvilágítás rajta, akkor normálisan láttam rajta mindent. Sőt, amióta a bukósisakban sikerült megfelelő helyre rakni a fülhallgatót, azóta hallom is mit mond :)
A speedcam-okról szeretnék érdeklődni tapasztaltabb kollegáktól, hogy csak akkor jelzi a kamerákat hanggal és a kamera adatokkal, ha egy tervezett úton haladok? Ugyanis nekem csak akkor jelezte, ha "csak úgy" be volt kapcsolva és mentem a kamera felé, akkor nem jelzett. Látni láttam a képernyőn, de nem riasztott. :-( Én vagyok láma, vagy sajna így van. Ha így van akkor ez szerintem nagyon nem okés.