Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Viszont azt mondta emberke, hogy azért jó hogy felteszik mert az R17-ben van egy sorozat ahol nem zárolták a térképeket, és esetleg bluetooth szinkron után (már ha összejön) eltünhetnek a térképek....)
Az R20-ban viszont már zárolva vannak a térképek.....
ööööö
nem az én mondásaim ezek hanem hivatalos szakszerviz.....
Tegnap vettem egy mio c520-ast full európa térképpel,de szlovénia nincs benne pedig fontos lenne.Nem tudja valaki honnan lehet leszedni? Vagy még nem adták ki az 520-ashoz?
Vki tudja már hogyan lehet videó lejátszót telepíteni a kütyüre. Mert a 720-ason van gyárilag, tehát ez is tudná csak vhogy rá kéne varázsolni. Tudja vki???
Tudtommal csak kihangosító és headset. File másolásra nem jó, nekem van a PC-n egy BT adapter, azt még névszerint megtalálta a MIO, de közölte, hogy headsetnek nem jó, másra meg elképzelni se tudja, mire lenne jó egy számítógép :)
Én is próbálkozom, de úgy látszik, hogy csak a bluetooth csak telefonkönyvet + headsetet (nekem nincs, úgyhogy nem próbáltam) ismer fel. médiafájlokat nem.
egyébként ha berakok egy memória kártyát, amint adatok vannak, miért nem ismeri fel? vagyis felismeri, csak nem jeleníti meg a memkártya tartalmát. Csak a MioTransferrel memóriakártyára másolt adatok jelennek meg a fájlkezelőben a memkártya résznél?
A kelet EU nem kártyán van, hanem a belső memóriában. A nyugat EU térkép általában külön SD kártyán van hozzá. A hozzá kapott CD-n viszont rajta vannak a térképek, gond esetére.
Van nálam egy mio P340-es, eddig rendesen működött, de amikor tegnap be akartam kapcsolni, akkor nem nyitotta meg a térképet. Valami olyasmit írt ki,hogy telepítsem újra a térképet, de most már semmit nem ír ki, egyszerűen nem indul el. Minden más rendesen megy rajta. Van hozzá a dobozban négy cd de egyiken sem találtam meg a térképtelepítést. Az egyik cd-n ez áll: Application cd P340, talán ezen lehet a térkép? Nem én vettem, azért nem tudom. Én nem értek hozzá, miképpen lehetne ezt megoldani segítsetek légyszíves. Köszi helo
Nekem a Sanyiericsson telefonról átszedte gond nélkül a telefonkönyvet. Persze azért lehetne intelligensebb, pl úgy mint a Myphoneexplorer. Ott normális szinkronizálás van a telefon és a PC-s progi között, ráadásul nem szedi külön bejegyzésnek a mobil és vezetékes számokat.