Most nezem a Eurosport honlapjan, letezik hogy este nem lesz kozvetites? Pedig Higgins-eket megneztem volna! Es holnap is csak 15:45-tol adjak a Hendry-Lee-t, pedig 2-kor kezdodik:(
Latom mennyire szeretitek Jimmy-t!:) Regen olyan jol jatszott, vagy miert ez az altalanos rajongas?:) En multkor lattam, es akkor nem hagyott mely nyomokat bennem, de orulok hogy nyert, es majd megnezhetem ujra, hogy jatszik:)
Igen. :) A tippjeim között Dzsindzsuit Ronnie fogja kiverni a következő körben. Lassan lehet nekem hinni, mert még mindig 100%-osan állok a laboremus tippversenyén. (2 másik honfitársammal egyetemben :) )
Doherty-Junhui 1-3, a kiskinai nagyon meggyőzően jászik, 141-es break, és egy sanszos max break- kisérlet, Ken-nek nagyon össze kell szednie magát, ha akar valamit...
szia!
ja, a végét. a pókerasztalnál a pool-os nyert, vicces gyerek ez az Alex. Davis bá' hihetetlenül nyugodt volt, a pulzusa még a cikis helyzetben sem ugrott az égig.
Gyuribá' meg 50 foggal vigyorgott.... :)
Nagyon örülök, hogy végre látthattam azt a Jimmyt is, aki miatt elkezdtem snookert nézni általános iskolás koromban. Remélem most már elkapta a fonalat és meg sem áll a döntőig. Hajrá Jimmy!!!!
Jól értettem, hogy tegnap a kommentátor azt mondta, hogy a ma _esti_ meccs, az a Sullivan Dott lesz? Mert a kiirasban azt délután van ( http://www.worldsnooker.com/tournament_info-16.htm ) Most akkor mikor lesz?
Jimmy, a poharak nagy barátja, ismét nagyot alkotott!
szerencsére csak valami "sponsorship" miatt lett "brown", a barna golyót fogadta "örökbe" valami cég, aki Jimmyt is sponzorálja.... (money makes the world go round)
Hát igen,a hosszú hajat mosni kell meg fésülni, a rövidet elfeküdjük, ugyebár,úgyhogy ez a legegyszerűbb megoldás,igaz hogy nem 1 telitalálat ,de azért mégiscsak levágatjuk,nehogymár ne kerüljünk valahol címlapra...::DDD
Ettől függetlenül(azért valljuk be láttunk már rosszabbat is) én Ronnie-nak,Jimme-nek és Steve D.-nek szurkolok!!!:-))
Ebdon psycho 3 - 0 Grey
Fantasztikus meccs....:PPP
Üdv minden topictársnak, különösen a Jimmy-hívőknek :-))))
Hát, amit ma Jimmy csinált, az kész, 2-5-ről fordítani, úgy, hogy 3-5-nél két snooker hátrányban volt, elképesztő !!!! Egyébként kábé én is annyira őrjöngtem a tv előtt, mint a közönség !!! Ha ki is kap a következő körben, akkor is csoda, amit művelt. Ja, és szerintem a sportnak is nagyon jót tesz, hogy még mindig aktív, azért ennyire még nem láttam tombolni a nézőket snooker alatt :-)
Apropó, hallottátok, hogy megváltoztatta a nevét Jimmy Brown-ra ? Nem vicc :-)