Hi! Ramdumaltatok - megcsinalom az osszes emberkenek a "nev-tablat", aztan ha kiteszi jo, he nem, ugy is... :-)
Sirk: Koszi a tippet! Megkerdezem oket! Sot, ha jol latom, somSom jon a talira, addig meg kibirom!
Mas: Mit tudtok egy bizonyos Vredestein markaju abroncsokrol? Tapasztalat? Szeretnek nyari gumikat venni es ebbol egy helyen ajanlottak es most 15%-os akcio van!
Mondjatok, hogy kiraly etterem van Dobogokon.
Tehat akkor kollektive egyutt mennenk kajalni?
Mert az ugy lenne jo.
Akkor ugy viszont kemenyen mar most asztalokat kellene foglaltatni, meg hogy toljak ossze...
Matricás rendszámról találsz infót a szerény személyem által indított topicban. De a legeccerübb, ha felhívod a Mazda Mirait, ott segítenek Neked, 1. megmongyák hogy micsinájj 2. bizonyos okmányokat beszerznek helyetted, nem neked kell sorba állni stb.
Najo!! Akkor megcsinalom SzaboZE listaja alapjan, aztan akinek kell, az megkapja! A talin erdeklodni (a tablacskakert) majd nalam kell! A sort mas hozza...! ;-)
Találkozó indulópontja: Budapest, Bécsi úti parkoló (Ericssonnal (laborc u.) szemben)
Jönnek:
Zool (323 BF)
Pigmy (626GT)
Kbe (potyautas SC-nál?)
Emprise ("Szeretnek, de meg nem tudom, hogy alakulnak a dolgok.") (MX-3)
Moon ("Jovok en is, MrMillerFunnal, csak nem vallja be. :)") (RX-7 utas:)
Azesz (MX-5/Miata)
TAXI (MX-5/Miata)
ZapE (nem 100%) (MX-5/Miata)
Koriel (323 BD)
MrMillerFun (RX-7)
Liqquid ("Még nem tudom biztosan, de ádázul figyelem az eseményeket hogy képben legyek ha úgy alakul.") (RX7 cabrio)
Kincses István (úgy nyilatkozott most már muszáj eljönnie egy találkozóra, nevezetesen akár a 15-eire is. :-) ) (RX-7?)
somSom (323 BA)
MobilDR (Xedos)
Sportivo (MX-5)
Liszti (ha elkészül a Verda) (RX-7)
Viziborz (323 BG)
Fieldtracer (MRX-7 :)
Jimmy (nem 100%) (323 BA)
Erminavet (MX-5/Miata)
Turp (MX-5/Miata)
GangstaBoy (323F BA)
Semmi Cicó (MX-5)
Sense (RX-7?)
Sirk (RX-7)
Caris (Xedos)
SEEN (Tigra is jöhet :))) (Tigra/RX-7)
SzaboZE (323F BA)
McKérdeztem a havert, ő már így vette az autót. Aszongya, hogy az autotuningban látott egy cikket róla (mostani). Be a Tescoba, újság levesz, kinéz :)) Nekem nem kell úgy döntöttem. Mivel gyakori a kisebb nagyobb parkolási "hiba" a városban, ezért inkább a rendszám zúzódjon... :) Van itt a Reiteren egy matricás, annak a rendszáma már sérült. :(
Zool: bőven időben vagy, irlak. 10 óra elmúlt, az adatok fixek. Tehát Márc 15. Bécsi út, 10 óra.
Mas: Erdekelne, hogy hol lehet matricava varazsolni a rendszamot es hogy hol lehet olyan muanyag rendszam-szeru tablacskat csinaltatni, amilyen a kamionosoknak is van?! :-o
Hat szerintem ahol a rendszamokat kiadjak... Ha minden igaz, most mar az is az onkormanyzati okmanyirodakban van. De ha egy ilyet felhivsz, biztos megmondjak :)
Most, hogy ilyen jol alakulnak a talakozo dolgai lenne meg egy epito(?) otletem:
Mi lenne, ha mindenki egy paperosra felkarcolna a nick-jet es bedobna az auto szelvedoje moge? Ha nagyon nagy baromsag, akkor ne torodjetek vele!! :-)
Mas: Erdekelne, hogy hol lehet matricava varazsolni a rendszamot es hogy hol lehet olyan muanyag rendszam-szeru tablacskat csinaltatni, amilyen a kamionosoknak is van?! :-o
GangstaBoy
SzaboZE: A Becsi ut szerintem oke, 10 ora szinten! Felteszem a netre az infokat!
Hogy hol találkozunk 1 hét múlva, az nekem teljesen mindegy (addig is figyeljétek Aigner Szilárdot, és szorítsatok, hogy jó idô legyen).
Voltam szerelônél + biztosítónál. A gépek 60 rugóból csinálják meg, amíbôl a kedves "biztos-irtó" kemény 19 ezret ki is fizet. Lehet, hogy jövô hétfôn vihetem, akkor pedig kész is lesz péntekre!! Ha nem, akkor csak 1 hét múlva.
Töri Óra! :)
Tudtátok,hogy volt a Mazdának rotációs busza is?:)
Én eddig nem.Ilyen volt a '72-es Parkway, kéttárcsás 13B motorral,kb. 1400cm!!! 120-al is tudott repeszteni! :)
Itten van:
Találkozó indulópontja: Budapest, Bécsi úti parkoló (Ericssonnal (laborc u.) szemben)
Jönnek:
Pigmy (626GT)
Kbe (potyautas SC-nál?)
Emprise ("Szeretnek, de meg nem tudom, hogy alakulnak a dolgok.") (MX-5?)
Moon ("Jovok en is, MrMillerFunnal, csak nem vallja be. :)") (RX-7 utas:)
Azesz (MX-5/Miata)
TAXI (MX-5/Miata)
ZapE (nem 100%) (MX-5/Miata)
Koriel (323 BD)
MrMillerFun (RX-7)
Liqquid ("Még nem tudom biztosan, de ádázul figyelem az eseményeket hogy képben legyek ha úgy alakul.") (MX-5/Miata ?)
Kincses István (úgy nyilatkozott most már muszáj eljönnie egy találkozóra, nevezetesen akár a 15-eire is. :-) ) (RX-7?)
somSom (323 BA)
MobilDR (Xedos)
Sportivo (MX-5)
Liszti (ha elkészül a Verda) (RX-7)
Viziborz (323 BG)
Fieldtracer (MRX-7 :)
Jimmy (nem 100%) (323 BA)
Erminavet (MX-5/Miata)
Turp (MX-5/Miata)
GangstaBoy (323F BA)
Semmi Cicó (MX-5)
Sense (RX-7?)
Sirk (RX-7)
Caris (Xedos)
SEEN (Tigra is jöhet :))) (Tigra/RX-7)
SzaboZE (323F BA)
Jönnének, de nem tudnak:
Musty (gyógyulást), Screeny (pedig szivesen lenne velünk) , Comein , NetudGI(a következőn reméljük!)