Keresek sürgősen olyan középkorú segítőtársat, aki az én otthonomat saját otthonának tekinti Budán és éppen olyan alapossággal és gyorsasággal végzi a tavaszi pipere takarítást ( ablaktisztítás, függöny vasalás, lámpatestek tisztítása), mint odahaza, vagy igényesebben. Kölcsönös elégedettség esetén hosszabb távú megállapodás lehetséges. Ajánlat 1000 Ft/óra. Igényesebb munka esetén megállapodás kérdése. Hétvégi munka is lehetséges. Várom a jelentkezéseket referenciával: 06 20 911 7259.
Szeretném kérdezni, hogy az Ön által hirdetett állásra lehet-e még jelentkezni?!
Ha igen, akkor érdeklődnék, hogy pontosabban merre van a lakás, s mit takar a hosszú távra, mikor kéne menne, s ha nem vagyok túl tolakodó, akkor mennyi lenne a fizetség?!
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok .
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Takarítast vállalok, 25 éves hölgy, nem dohányzó, káros szenvedélyektől mentes, önmagára és környezetére is igényes. Budapesten a 15.Kerületbe lakom. Jogosítványnyal rendelkezem.
Keresek olyan magánszemélyt aki szívesen alkalmazna heti 1-2 alkalomra lakása tísztántartására.Referenciával rendelkezem:Banki,Ruha üzlet,étterem,Autószalon,Lakás) E-mail:wet.linda@gmail.hu
Takarítónőt keresek hosszú távra, XX. kerületi 100 nm-es lakásunkba, heti egy alkalomra, kb. 4-5 órára, illetve a szezonális, nagyobb takarítások elvégzésére.Amit szeretnék: portörlés, porszívózás, felmosás, konyha, fürdőszoba kitakarítása, egy-két ruhadarab (tényleg csak 1-2!) - mindezt alaposan, precízen. 1000 Ft-ot tudok óránként fizetni.
Ha érdekel a lehetőség, kérlek írj az eletesido@gmail.com - ra. Várok néhány szót magadról, a tapasztalatodról valamint referenciát, amennyiben rendelkezel ezzel.