Hány éve is van a pályán? Szerintem ne is várj fejlődést a vokáljától. Ilyen a hangja, és kész. Szerintem a Countdown albumon nyújtotta a legjobbat. Az a gonosz szövegköpködés, az állt neki jól. Amúgy Hetfield is állítólag fejlődött éneklés terén, de attól még sokkal jobban énekelt régen a Muster of Puppetsen, mint ahogy mostanában próbálja. (Olyan Loadosan próbál dallamolni a régi számokon, de ettől kiráz a hideg, negatív értelemben...) A hangzás sokkal súlyosabb, keményebb, vastagabb, mint az előző albumon, én inkább a System albumhoz hasonlítanám, bár annál szerintem modernebb. Talán ez lesz a legtutibb hangzású Megadeth lemez? Ha pedig ez lesz a legrosszabb szám, akkor itt is az új Rust in Peace.:-) Persze tisztában vagyok, hogy olyat alkotni csak egyszer képes az ember, de hátha Broderick új ihletet adott neki.:-)
Nem is értem anno miért tették közzé a Gears Of War-t. Talán azért mert konzol játék alá szánták? A leggyengébb azon az albumon. De úgy általában véve is ott van a top 10 legrosszabb Megadeth szám között.
Ronggyá hallgatva ezt a Head Crushert, vegyes róla továbbra is véleményem. Jó kis komplex zúzás. De valahogy össze-visszácska. Mustaine vokálja nem fejlődött valami sokat, és hiába a komplex riffhalmaz, kicsit kommersz érzésem van tőle. Valóban a Kick The Chair-rel van egy szinten, a hangzás pedig tiszta UA. Ami nem olyan nagy baj, ha rosszabb nóta nem lesz az albumon.
Nem nagy durranás, kicsit egyhangú. De jó és izzig vérig oldschool Megadeth. 1:36-tól az a beszélős-szólós effektes rész baromi király. Mustaine hangja viszont újfent elég gyengécske.
márpedig ez, a '84-es Tokyo-i videó nagyon odabasz! (a mai Bon Jovihoz képest meg pláne..) Igaz, '83-84-es Scorpions vagy Ozzy (a Scorpions előtt lép fel!) még ennél is jobbak...
Szerintem meg nagyon baró ez a hangzás, a dobot meg jól odaveri, pörög a kétlábgép ezerrel!!! Ez igen!!!! Ez a legdögösebb számuk a Rust in Peace album óta! Egymás után most hallgatom 5-ödjére. Kész!!! Ez az album végre tuti lesz, érzem!!! Remélem, nem lesz rajta töltelék szám, és akkor asszem, itt lesz a Rust 2!! :-) Végre! Mióta várok erre!!! :-)
Amennyire meg tudtam ítélni az irodai szettemen keresztül, nekem se tetszik túlzottan ez a pergő és lábdob, de ez legyen a legkevesebb. Ez a zsírosabb hangzás most divatos, de hátha lesz itt is majd retró.
Akár még jó lemez is lehet. A System-United vonalat vélem benne felfedezni, kicsit jobb szólóval. Szerintem Chris tud ennél jobbat is, Dave is. Nem iszok előre a medve bőrére, de kicsit most mosolygok, optimistán várom az albumot.
háááát, elég zúzós. ha ez lesz az album ügyeletes "zúzdája", akkor OK, de azért remélem ennél sokszínűbb, és ötletesebb lesz az új album.
amúgy maga a kínzóeszköz, amiről a szöveg is szól, elég kemény érzés lehetett annak, akit így b@sztak szét. a fogait úgy köpte ki az áldozat a száján, hogy előtte azok még üvegszilánk módjára a szájüregben szétvágtak mindent... iszonyatos fájdalom kíséretében. azért érdekes, honnan meríthette az ihletet Mustaine ennyi idős korában a dalszöveghez. :DD
Na igen, kerdes, hogy ennek mi a jelentosege ? A Maiden mar Freddie eleteben is eleg szupersztar volt jo a 80as evek vegen......a Queen meg Freddie utan eltunt ennyi. Ott o volt a Mr. Fusion.