Keresés

Részletes keresés

Tonex Creative Commons License 2001.07.11 0 0 991
Én meg a Matyit védem meg, mert ott dolgozik a lakótelepen!! Ez egy óriási plusz pont neki! :)
Majd rendelek Tőle egy pizzát :)
Előzmény: LBB (989)
MarK Creative Commons License 2001.07.10 0 0 990
Leventét meg kell védenem, emberileg az egyik legkorrektebb, legjobb fej a bandában.
Előzmény: LBB (989)
LBB Creative Commons License 2001.07.10 0 0 989
Persze, hogy meg lehet... :-) Nagyon nem szimpi a Matyi, szerintem borzasztó flegma és nagyképű arca van. A kettes számú "nemkedvencem" pedig a Levente. A többiekkel viszont tényleg semmi bajom nincs! :-)

Tonex: Most írom, majd küldöm.
Jön valaki Tokajra?

Előzmény: BreZol (984)
Tonex Creative Commons License 2001.07.10 0 0 988
Lesznek ők elég sok helyen idén!
Előzmény: irresolute (987)
irresolute Creative Commons License 2001.07.10 0 0 987
Miért nem lesznek ott az EFOTT-on? Végre agyonszervezés után eljutok valahová és nincsenek ott. Iszonyat. No, de azért lesznek ott még mások is, de jó lett volna hallani őket.
Tonex Creative Commons License 2001.07.10 0 0 986
www.mjuzik.hu-n találtam.. Olvassatok!

Szombat Mezőtúron 2001-07-10 07:38:20

FRESHFABRIK: Vicces hangulatban telt a Freshhfabrik kora esti koncertje, révén, hogy rövidebb technikai szünetet okozott Pityesz orra, mely ugyanis eldugult, légútilag, és bizony ki kellett fújni.
De az is lehet, csak szimplán folyt; erről nem sikerült közelebbi információt szereznem. Ám az ekkor – ti. az orrfuvintás alatt – beállott csendben egyik tag se találta a szavát, így fura, zavart helyzet alakult ki.
Meg egyébként is, Pityesz kissé szétszórtnak tűnt ezen a napon, biztos elfáradt. Persze olyan nagy probléma nem volt; saját bevallása szerint is kemény, metál műsorral készültek, s ez a koncert alakulását figyelemmel kísérve helytállónak is bizonyult: a három, következő albumos szám (melyek alapvetően Drive my hand-esen szólnak), és a Nerve pörgősebb, az énekescsere óta kissé átdolgozott dalai (pl. Fight, Bankrupt, Shorty) mellett a fenti címmel jelölt album legismertebbjei csendültek fel – mély fájdalmamra a Stop! kimaradt.
Mindenesetre a közönség által felvert porfelhő méretei alapján megvalósítottnak tekinthető Pityesz koncertnyitó felszólítása: Mutassuk meg a Clawfingernek, mit tud egy magyar zenekar..! Persze azért nem olyan szinten, de lőn.

Tonex Creative Commons License 2001.07.10 0 0 985
Ja ja, ez engem is érdekel.. Egy embert biztosan kilőhetek! :)
Mail??
Előzmény: LBB (983)
BreZol Creative Commons License 2001.07.09 0 0 984
Meg lehet kérdezni, hogy kit nem bírsz?
:)
Előzmény: LBB (983)
LBB Creative Commons License 2001.07.09 0 0 983
Lehet, hogy az az arc, csak nekem szimpi? :-) De 1ébként tényleg tök jó fej és aranyos... Persze nem lehet mindenkinek szimpi, én is van akit kifejezetten nem bírok a FF-ból, mint zenekar mégis szeretem őket.
Előzmény: zen_ (981)
BreZol Creative Commons License 2001.07.09 0 0 982
Lehetséges. Nem te vagy az első aki ezt mondja.
Meg kell őt szokni. :)
Előzmény: zen_ (981)
zen_ Creative Commons License 2001.07.09 0 0 981
akkor biztos csak az arc nem szimpi nekem, na mind1, egye fene
Előzmény: BreZol (980)
BreZol Creative Commons License 2001.07.09 0 0 980
Nem tudja valaki hogy a www.freshfabrik.com miért nem működik? Mondjuk a fabrik.mentha.hu-n be lehet hozni az oldalt.
Lehet hogy ez jó jel, és hamarosan frissül az oldal?
LBB Creative Commons License 2001.07.09 0 0 979
Engem spec. egyáltalán nem zavar... Szerintem ez/ő hozzá tartozik a FF-hoz, a színpadképhez, a műsorhoz, és ez így jó! Valamint nem hiszem, hogy össze kellene hasonlítani Pityeszt a Bodrogival. Tök másként pörögnek, máshogy szórakoztatják a közönséget. Ha a Pityesznek nem tetszene ez biztosan nem engedne ekkora teret neki... Nem gondolom, hogy Kid ezalatt a 3-4 szám alatt túlságosan megzavarná Pityesz "frontemberségét", még akkor sem, ha többször is konkrétan egymásba ütköztek fizikailag. :-)
Előzmény: zen_ (977)
BreZol Creative Commons License 2001.07.09 0 0 978
Kicsi volt a színpad...
Én sajnos nem láttam most a zenekart, de szerintem annyira nem gáz ez, ebben is különbözik az FF a szokásos 1 énekessel felláló együttesektől. :)
Egy kis ütközés meg színesíti a színpadképet, Slipknotek is pl. agyon zúzzák egymást koncerteken. :)
Persze ez csak az én véleményem.
Előzmény: zen_ (977)
zen_ Creative Commons License 2001.07.09 0 0 977
fasza volt. Pityesz naggyon be volt pörögve, foglalma nem volt hogy melyik szám következik, még rosszul is konferált be valamit, többiek szóltak rá, hogy nem az jön :)) Nagyon jól szólt, majdnem mintha a CD-t hallgatnád, ami itthon igen is szép teljesítmény.

Nekem egy negatívuma volt a dolognak: ezt a szintis arcot nem kéne ennyire előtérbe helyezni. Néhány számnál tök úgy viselkedett mintha Pityesszel "egyenrangú" énekesi pozíciót töltene be. Ezt most nem rosszindulatból mondom, mert persze mindenki "egyenlő" a zenekarból, de azért az énekes/frontman-séget inkább Pityeszre kéne hagyni. (Pl. többször is konkrétan egymásba ütköztek fizikailag.)

ti mit gondoltok erről?

Előzmény: LBB (976)
LBB Creative Commons License 2001.07.09 0 0 976
Jó reggelt mindenkinek...
Szerintem is nagyon-nagyon jó volt, azt hiszem egyik legtutibb FF bulija volt ez a mostani, bár elég rövidre sikeredett. :-(

Tonex: Minden rendben volt, nem jött rendőr; megúsztuk! :-) Amúgy nekem (kivételesen) minden nagyon tetszett, -a bűzt leszámítva- meg vagyok elégedve a szervezéssel. Képzeld! Majdnem ugrottam bungie-t, de még időben kijózanodtam! :-) Írj e-mailt (is)!

Előzmény: Tonex (975)
Tonex Creative Commons License 2001.07.09 0 0 975
Bár még mindig józanodom, megérte lemenni!! Mondjuk a vonatutat végig kellett állnunk, de ezzel nem csak mi voltunk igy.. (1x majdnem ki is estem.. :( )
FF + Clawfinger volt a legjobb.. Elég jól szólt, jól játszottak.. Mondjuk Goofyt megint hiányoltam, de úgy látszik azt már végleg levették a műsorról.
Az meg végképp bejött, hogy nem volt óriási tömeg, és a pogónál sem rúgták le a vesémet :)
Szerintem kevesen voltak.. Több emberre számitottam!
LBB: Veletek minden rendben volt hazafelé?? Hogy tetszett??
Balthazar Creative Commons License 2001.07.08 0 0 974
Én is voltam Mezőtúron és nagyon bejött.
Sajna FF-t nem láttam ,mert addigra eltérítettek már,de ahogy hallom nagyon jó volt.
Remélem jobban szólt,mint a Black out.
Az nagyon súlyos volt.
MarK Creative Commons License 2001.07.08 0 0 973
Na, kijózanodtam végre... :)))
A mezőtúri úton sokáig vaciláltam, de végülis megérte lemenni, nekem nagyon tetszett, a fellépők is rendben voltak. Természetesen legjobban az FF jött be, no meg a Clawfinger is jól nyomta. Nem voltunk sokan (kb. 10000 ember). Ha jól emlékszem 2 új dalt nyomtak Leviék :).
BreZol Creative Commons License 2001.07.07 0 0 972
AZ előbb volt a Viva+-on a múltkori Önkéntes mérvadó ismétlése. Első alakalom, hogy a zenekar összes tagja mondott valamit, nemcsak a "szokásos" emberek beszéltek. :)
LBB Creative Commons License 2001.07.06 0 0 971
Na én hazamegyek, jó 7végét mindenkinek legfőképp Mezőtúron. :-)
Tonex: Ha +tudsz valamit jelentkezz! Pá(L) :-)
Előzmény: Tonex (970)
Tonex Creative Commons License 2001.07.06 0 0 970
Megkaptam..
Szeretnék Veled lerészegedni!!! Sőt!! AKAROK!!
Hol van a másik Nyuszifül?? Nagyon hiányolom!

Előzmény: LBB (969)
LBB Creative Commons License 2001.07.06 0 0 969
Ha nem leszek annyira részeg, hogy ne émlékeznék semmire, akkor igérem én is beszámolok majd! :-)

Tonex: Ment a mail.

Előzmény: BreZol (967)
Tonex Creative Commons License 2001.07.06 0 0 968
Ha sikerül lejutnom (aminek esélye most még jobban közelit a 0 felé), eskü, hogy mesélek..

LBB: 5-ig vagyok, feltétlenül irj +' ma!

BreZol Creative Commons License 2001.07.06 0 0 967
Holnap nem valószínű, ma kb 50% a sansz, hogy ott leszek.
:)
Előzmény: LBB (966)
LBB Creative Commons License 2001.07.06 0 0 966
Miért, te nem jössz?
Tonex: Délután van rá esély, hogy írok neked! :-) Meddig dolgozol?
Előzmény: BreZol (965)
BreZol Creative Commons License 2001.07.06 0 0 965
Ok, majd nyomjatok egy részletes szakmai beszámolót...
Előzmény: Tonex (964)
Tonex Creative Commons License 2001.07.06 0 0 964
Sajnos nem, mert munka van.. Majd holnap!!!
LBB is holnap jön..
Előzmény: BreZol (963)
BreZol Creative Commons License 2001.07.06 0 0 963
Ma megy valaki közületek?
Előzmény: Tonex (962)
Tonex Creative Commons License 2001.07.06 0 0 962
Mailt ment.. Irj ha felébredtél :)
Előzmény: Balthazar (959)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!