Persze, hogy meg lehet... :-) Nagyon nem szimpi a Matyi, szerintem borzasztó flegma és nagyképű arca van. A kettes számú "nemkedvencem" pedig a Levente. A többiekkel viszont tényleg semmi bajom nincs! :-)
Tonex: Most írom, majd küldöm.
Jön valaki Tokajra?
Miért nem lesznek ott az EFOTT-on? Végre agyonszervezés után eljutok valahová és nincsenek ott. Iszonyat. No, de azért lesznek ott még mások is, de jó lett volna hallani őket.
FRESHFABRIK: Vicces hangulatban telt a Freshhfabrik kora esti koncertje, révén, hogy rövidebb technikai szünetet okozott Pityesz orra, mely ugyanis eldugult, légútilag, és bizony ki kellett fújni.
De az is lehet, csak szimplán folyt; erről nem sikerült közelebbi információt szereznem. Ám az ekkor – ti. az orrfuvintás alatt – beállott csendben egyik tag se találta a szavát, így fura, zavart helyzet alakult ki.
Meg egyébként is, Pityesz kissé szétszórtnak tűnt ezen a napon, biztos elfáradt. Persze olyan nagy probléma nem volt; saját bevallása szerint is kemény, metál műsorral készültek, s ez a koncert alakulását figyelemmel kísérve helytállónak is bizonyult: a három, következő albumos szám (melyek alapvetően Drive my hand-esen szólnak), és a Nerve pörgősebb, az énekescsere óta kissé átdolgozott dalai (pl. Fight, Bankrupt, Shorty) mellett a fenti címmel jelölt album legismertebbjei csendültek fel – mély fájdalmamra a Stop! kimaradt.
Mindenesetre a közönség által felvert porfelhő méretei alapján megvalósítottnak tekinthető Pityesz koncertnyitó felszólítása: Mutassuk meg a Clawfingernek, mit tud egy magyar zenekar..! Persze azért nem olyan szinten, de lőn.
Lehet, hogy az az arc, csak nekem szimpi? :-) De 1ébként tényleg tök jó fej és aranyos... Persze nem lehet mindenkinek szimpi, én is van akit kifejezetten nem bírok a FF-ból, mint zenekar mégis szeretem őket.
Nem tudja valaki hogy a www.freshfabrik.com miért nem működik? Mondjuk a fabrik.mentha.hu-n be lehet hozni az oldalt.
Lehet hogy ez jó jel, és hamarosan frissül az oldal?
Engem spec. egyáltalán nem zavar... Szerintem ez/ő hozzá tartozik a FF-hoz, a színpadképhez, a műsorhoz, és ez így jó! Valamint nem hiszem, hogy össze kellene hasonlítani Pityeszt a Bodrogival. Tök másként pörögnek, máshogy szórakoztatják a közönséget. Ha a Pityesznek nem tetszene ez biztosan nem engedne ekkora teret neki... Nem gondolom, hogy Kid ezalatt a 3-4 szám alatt túlságosan megzavarná Pityesz "frontemberségét", még akkor sem, ha többször is konkrétan egymásba ütköztek fizikailag. :-)
Kicsi volt a színpad...
Én sajnos nem láttam most a zenekart, de szerintem annyira nem gáz ez, ebben is különbözik az FF a szokásos 1 énekessel felláló együttesektől. :)
Egy kis ütközés meg színesíti a színpadképet, Slipknotek is pl. agyon zúzzák egymást koncerteken. :)
Persze ez csak az én véleményem.
fasza volt. Pityesz naggyon be volt pörögve, foglalma nem volt hogy melyik szám következik, még rosszul is konferált be valamit, többiek szóltak rá, hogy nem az jön :)) Nagyon jól szólt, majdnem mintha a CD-t hallgatnád, ami itthon igen is szép teljesítmény.
Nekem egy negatívuma volt a dolognak: ezt a szintis arcot nem kéne ennyire előtérbe helyezni. Néhány számnál tök úgy viselkedett mintha Pityesszel "egyenrangú" énekesi pozíciót töltene be. Ezt most nem rosszindulatból mondom, mert persze mindenki "egyenlő" a zenekarból, de azért az énekes/frontman-séget inkább Pityeszre kéne hagyni. (Pl. többször is konkrétan egymásba ütköztek fizikailag.)
Jó reggelt mindenkinek...
Szerintem is nagyon-nagyon jó volt, azt hiszem egyik legtutibb FF bulija volt ez a mostani, bár elég rövidre sikeredett. :-(
Tonex: Minden rendben volt, nem jött rendőr; megúsztuk! :-) Amúgy nekem (kivételesen) minden nagyon tetszett, -a bűzt leszámítva- meg vagyok elégedve a szervezéssel. Képzeld! Majdnem ugrottam bungie-t, de még időben kijózanodtam! :-) Írj e-mailt (is)!
Bár még mindig józanodom, megérte lemenni!! Mondjuk a vonatutat végig kellett állnunk, de ezzel nem csak mi voltunk igy.. (1x majdnem ki is estem.. :( )
FF + Clawfinger volt a legjobb.. Elég jól szólt, jól játszottak.. Mondjuk Goofyt megint hiányoltam, de úgy látszik azt már végleg levették a műsorról.
Az meg végképp bejött, hogy nem volt óriási tömeg, és a pogónál sem rúgták le a vesémet :)
Szerintem kevesen voltak.. Több emberre számitottam!
LBB: Veletek minden rendben volt hazafelé?? Hogy tetszett??
Én is voltam Mezőtúron és nagyon bejött.
Sajna FF-t nem láttam ,mert addigra eltérítettek már,de ahogy hallom nagyon jó volt.
Remélem jobban szólt,mint a Black out.
Az nagyon súlyos volt.
Na, kijózanodtam végre... :)))
A mezőtúri úton sokáig vaciláltam, de végülis megérte lemenni, nekem nagyon tetszett, a fellépők is rendben voltak. Természetesen legjobban az FF jött be, no meg a Clawfinger is jól nyomta. Nem voltunk sokan (kb. 10000 ember). Ha jól emlékszem 2 új dalt nyomtak Leviék :).
AZ előbb volt a Viva+-on a múltkori Önkéntes mérvadó ismétlése. Első alakalom, hogy a zenekar összes tagja mondott valamit, nemcsak a "szokásos" emberek beszéltek. :)