Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
vettem ma egy kistesó C250-est. (Jövő héten Görögországba indulunk.) Az eladó nagyon meggyőző volt. Azt mondta, a tengerparti települések utca-házszám szintig rajta vannak.
Hát sajnos nemhogy utca-házszám, de város, sőt ország szinten hiányzik róla görög hon.
Így megigérték, hogy holnap becserélik nekem egy C520-asra.
Megnézné nekem valaki, légyszi, hogy az 520-assal meg lehet-e találni Paralia-t (Katerini mellett)?
Más...
Kaphatnék én is egy Andit valakitől, légyszi? Az mégis csak kellemesebb, ha egy női hang alaján téved el az ember... :)
A Windows előhívása egyszerűen ment. Csak a videó lejátszót nem igen tudom felrakni. Légyszives írjátok le akinek már megvan hogy pontosan hogy kell, mert a nehezebb részét már megcsináltam.
Skacok, én nem csinálom meg, mert béna vagyok hozzá. Azt hittem egyszerűbb, úgyhogy ugorjatok neki. Meg aztán, nem is biztos, hogy kell nekem benne a video.
Ha berakok egy fényképekkel teli memóriakártyát a C520-asba, akkor a rajta levő adatokat a fájlkezelőben miért nem ismeri fel a PNA? Ez hiba vagy egyszerűen csak akkor ismerné fel, ha a kártyára MioTransferrel rakok fényképeket? Tehát olyat nem lehet csinálni, hogy ha megtelik egy memóriakártya fényképekkel, akkor berakom a kártyát a C520-asba és a tartalmát átmásolom a háttértárába?
Bobzsó, jól értem? A c520-hoz találtál valamit, amivel videót is le tud játszani?? Ha igen megköszönném ha megosztanád az infót velem is, akár itt, akár priviben! Előre is thx!
Akkor te már tudod a 152-es hsz-ra a választ. Énsem értem, miért hagyták ki. Mintha láttam volna valahol, hogy az IGO lefedettsége Szlovéniában csak néhány %-ban mérhető. Lehet, hogy ezért nincs benne?