jah az nagyon durva volt. csoda, hogy szét nem esett az asztal. :))
Ronnie tegnapi meccsét nem láttam sajnos, és ha jól értettem a hozzászólásokból az utsó frémet nem mutatták. remélem délután láthatjuk majd azt is. elkezdődött a Hendry - Lee párharc.:)
Köszönöm! Közben elolvastam a worldsnooker sikkét, kiemelnék egy részt:
"O’Sullivan added. "I wasn’t really concentrating when I played Graeme in Malta - that’s taking nothing away from him but he must have sensed it. I could have been beaten 5-0 by Stevie Wonder. "
Eleg osszeszedett volt. Hosszu safety csata volt minden frame-ben, mindketten eleg jol safetyztek es a tavoliakat eleg jol loktek. Ronnie nagyobb breakeket tudott epiteni (bar 3-2nel volt egy oriasi hibaja nyero allasnal, amibol 3-3 lett. igaz Dott is hibazott par nagyot). Szinvonalban kb. a Welsh elejen-kozepen jatszott igy Ronnie, bar akkor azert voltak centuryk.
S2-t re kapcsoltam, mert imádom Korda Gyuri bácsit, amikor poker-t közvetít. Kihagyhatatlan élmény :-))))))
Nade mit látok???
A Pacific Poker Uk Open éppen aktulis 6 versenyzője között ott ül:
Steve Davis és
Alex Pagulayan
wow!!!!
a pool os topicon említett Matcroom prod. télleg annyi bőrt húz le az embereiről, amennyit lehet.
amúgy tök furcsa, pont olyanok mint a pool- illetve davis a snookerasztal mellett is. Pagulayan vigyorog és ugri-bugri, az Aranyrög meg majdnem alszik, unottan néz és nem kockáztat túl sokat!!
Tudtok mesélni egy kicsit a meccsről? Frame-ről frame-re esteleg. Hogy viselkedett Ronnie, menyire volt összeszedett. Dott játszott-e úgy, mint a legutóbbi openen? Meg minden, ami csak volt. Sajnos nem tudtam itt lenni..
Szerencsére legközelebb pénteken 7-kor játszik, addigra hazaérek a munkából, úgyhogy azt a közvetítést látni fogom az elejétől a végéig :-). Már ha mutatják.
Jimmy iránti rajongás egyrészt a kivételes játékstílusból ered, soxor játszott szinte "bemutató módban" a közönségnek. Egyike azon snooker játékosoknak akik természetes egyszerűséggel terelik a golyókat (naturally handed player). Másrészt a hat elveszített VB döntő is rendkívül szimpatikussá tette.