Más: akit érdekel a Bazilikával szembeni video/CD-palotában Mylene maxi CD, a Rugrats movie-hoz készült. Papírtokos (van valami rendes neve is ennek a toknak, de nem tudom), 390 pénz és két szám van raja, egy a "teljes" verzió egy meg instrumentális, a címe ilyen Histoire vagy valami...
Egyelőre várjuk ki, hogy mi lesz belőle! Ha kint megjelenik, én biztosan megrendelem, mert az itthoni Universal elég nagy késéssel hozza be a francia lemezeket. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Ha lesz új turné, akkor egy párizsi koncertre mindenképpen delegálni kéne egy magyar kommandót! :-)
Ja... Ma feladtam Mylene Farmer-nek a születésnapi jókívánságaimat. Mivel nem jelezte vissza senki egyértelműen, hogy küldjünk-e közösen egy levelet, így önállósítottam magamat.
Megjegyzem, hogy holnap is lesz egy igen fontos születésnap... ;-)
Te ezt mikor találtad? Én már napokkal ezelőtt rábukkantam, csak elfelejtettem kirakni. Ha megjelenik, vajon nálunk is lehet majd kapni? Félek, ezt is a franciáktól kell majd beszereznem, ami elég sokáig tart. A '89-es koncert videó kb. 2 hónap alatt érkezett meg.
Turné... De jó lenne! Ha van valami hír, azonnal írd meg! Mindenképpen ki akarok jutni a koncertre!
Ezt még senki ne vegye készpénznek, de egy meg nem erősített hír szerint a következő számokból fog majd állni az új Mylène Farmer-album ('Apoplexie'):
1. Loi
2. Ostracisme
3. La fille de Seattle ouest
4. Partir
5. La croix du sud
6. Apoplexie
7. C'est un passage
8. Brillant suicide
9. Inspiration
10. N'hesitez pas à me rejondre
11. École de mort
12. Universe
13. Poiles
14. Encore un instant
Én mindenesetre ennek jobban örülnék, mint valami remix-válogatásnak. Főleg, ha egy turné is befigyelne...
A Mellesleg.hu-ról több Mylene Farmer klipet is le lehet tölteni. Újabban, ha egy klipet egy ideje nem tölt le senki, akkor törlik. Amikor pár napja ott jártam, szomorúan vettem tudomásul a Libertine eltünését. Viszont a mai új klipek között ismét ott van a Libertine. Ennek sok értelme volt...