Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Bobzso nem tudod hogy így már hogy a windows-hoz hozzá lehet férni a videó lejátszón kívül milyen progit lehet még telepíteni a kütyüre?? Köszi az eddigieket is.
KÖSZÖNÖM! Hétfőig kölcsönben van a kütyüm, de ezzel kezdem a hetet az tuti, meg a videólejátszóval természetesen. Remélem sikerülni fog, ha nem úgyis sikítozok majd itt egy kicsit :-)
A garancia a forgalmazó (LCP System) honlapján 24 hónap és gyári. Örültem neki, mert ha nem "tiszta forrásból" szerzed be akkor csak egy év, nem gyári a garancia, hanem az a bolt vállalja, aki pl. külföldről hozza be, majd magyarosítja. Egyébként meg, ha megveszed a készüléket, láthatod, hogy a garanciajegyen a 24 hónap csak az alaplapra jár, a kijelzőre meg akkura 12 hónap van és további 12 hónap csere esetére szóló ingyenes munkadíjat tartalmaz.
Én sem a különböző kedvezmények meg kártyák miatt vettem, hanem azért, mert ha nem a kizárólagos fogalmazótól veszed, akkor nem szervizelheted a MIO szírvízében, mivel a szériaszámból meg tudják állapítani, hogy őáltaluk került-e be az országba.
Ha jól értelmezem, akkor majdhogynem használhatatlanok és feleslegesek (legalább is számomra) ezek az extra kártyák és kedvezmények! Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy ki mennyi garanciát kapott a készülékére? 1 vagy 2 év???
Illetve ha mégsem legálisan érkezett be az országba, akkor csak az üzlet vállal rá garit, vagy valamilyen trükkel, de mégis lehet máshol is szervizeltetni???
Szerintem nem, bár ezt ne vedd szentírásnak. De azért, ha garanciális problémával akarod egyszer szervízbe vinni, töröld le róla, és sosem tudják meg, hogy rajta volt. Elküldtem.
Az általad felsorolt bónuszok (klubkártya, kuponfüzet, CD) csak a tiszta forrásból beszerzett Mio PNA termékekhez járnak. A klubkártyával különböző helyeken (Agip, Burger King, stb.) tudsz vásárolni 10,15,20%-kal olcsóbban, a kuponfüzetből ha rendelsz, akkor a kiegészítők árából kapsz 20% kedvezmény, a Bónusz CD pedig semmire sem jó, a használati utasítások meg néhány kiegészítőről van ott infó.
Ha veszel egy Mio PNA-t és a sorszámát (S/N) beírod a www.lcp.hu oldalra, akkor a sorszámból lehet megtudni, hogy a készüléked tiszta vagy illegálisan behozott.
Klubkártyát csak akkor tudsz igényelni, ha a szériaszámod szerepel az LCP System adatbázisában. Postán küldik 2 héttel a reg után.
Azt esetleg tudja valaki, hogy a bluetooth ikon helyére, hogyan lehet a némítás ikonját tenni? Mert olvastam egy angol nyelvő fórumon, hogy lehet, de a leírása nekem túl nehézkes volt azon az északi nyelven.