Később, a légtömegmérő hibakódkiolvasásnál írta ki, hogy szar volt a főtengelyjeladó is, de azt is mondta a srác, hogy most jó. Tehát vmi érintkezési hibára gondlok. Ezért nem is lett cserélve.
VeciV6: Mennyi volt a munkadíj? Vagy Te megcsináltad magadnak a szűrő cseréjét?
megnéztem a kulcsban az immobilisert, nincs kitörve a helyéről , meg a napokban a kulcs sem repült a padlóra a kulcs. a pótkulcs meg 400 km-re pihen, otthon az asztalomon
amúgy nem is próbálkozik megtekerni. ha elforditom a kulcsot szépen ráadja a gyújtást, rá akarok inditani hallani 1 halk relé kattanást és semmi más, még a visszajelzők a műszerfalon sem halványulnak el
úgy néz ki mégsem oldódott meg a tegnapi problémám: ma már az öninditó sem hajlandó tekerni. aksiban feszültség van elég, látszólag. ha lámpákat felkapcsolom erősen világitanak, minden "normálisnak" tűnik, csak ha elforditom a kulcsot, nem történik semmi.
Mindjárt megüt a guta. Nejemnek mutattam nagy mérgemben a Hong_Kong post-nál, hogy beírva a tracking numbert kiadja, hogy dec. 5.-én elküldték a cuccomat. Erre most mi van odaírva:
"The item (RA980728673HK) was returned to sender on 5-Jan-2009."
Még mindig semmi. A srác azóta sem jött fel MSN-re. Mivel szeret utazgatni, félek, hogy megint vagy a Tátrában, vagy az Alpokban nyaral. Mivel napközben nem tudok net közelébe kerülni légyszi, dobj egy telszámot mélben, hogy ha sikerül esetleg elérnem valahogy, akkor tudjak szólni.
ez az, hogy ha otthon vagyok, és nem tudom apám elől elfoglalni a garázst, akkor az udvarban mindig orral felfele áll. és eddig nem volt semmi ilyen probléma , legalábbis mióta nálam van.
ilyen esetekben örülnék azért ha az enyém is el tudna indulni gázon, mint mumtaz-é
apropó: Mumtaz! van fejlemény a kerékőr-kulcs-al kapcs?mert elvileg holnap megyek hazafele délután.
Á,ha láttad volna Skóciában nekem milyen helyeken állt így a veki a hegyeken és pöcre indult....ott akkor más lesz szerintem,ha ismét csinálná,de reméljük nem...
a tankkal annyira nincsen bajom most , had legyen csak olyan amilyen. amiatt jobban aggódok miért nem indult el úgy ahogy kéne. mert az egész olyannak tűnt mintha nem lenne v nem kapna benzint (vagy mintha levegőt szivna benzin helyett) ezért is irtam hogy orral felfele állt picit az autó, mert hallottam már olyan hibákról hogy dombnak felfele áll az autó akkor fellevegősödhet az üzemanyagrendszer
de itt ház előtt még meredekebben álltam meg és itt mégis pöcc röff... ez persze ellentmondd egymással, de azért aggódom