"aki sztenderd kiesik minden versenyen a quarter-final előtt"
Hehh, még jó hogy ez nem igaz Mark Williams-re, mi? ;-))) Nemrég bevágta ide valaki Williams utolsó 1,5 évét, háát... Egyébként az oddsok is McManus győzelmére utaltak aszt hiszem, de erre már nem emlékszem tisztán.. ( meg az mindegy is)
No problem, majd megkedveled, ha jol tudom Steven Hendry jó barátja, egyébként hiba volt MekManus-ra (aki sztenderd kiesik minden versenyen a quarter-final előtt) fogadnod, hiszen Mark álítólag sokat edz mostanában és szerintem fel fog jönni, na meg aki már volt világelső, azt sosem szabad leirni. ;-))
Az Eurosport 15:35-től, illetve 21:00-től fog a mai nap közvetíteni.
Igen, ahogy írtam is, kb egy éve tudom követni az eseményeket, tehát nem láthattam a 2003-as virágzását. Gondolom, hogy nagyon jónak kellett lennie, ha 2vb címet is kasszírozott...
Gondolom nem lattad a 2003-mas VB-n nyujtott teljesitmenyet, amikor ellenfeleit, koztuk Hendryt megette reggelire, es csak Doherty tudta megszoritani...
Nekem nem szimpi ez a Mark. Mondjuk én csak olyan egy éve követem a pálya (vessző) futását, McManusnak szurkoltam, szegény elég peches volt, Mark szerintem meg béna. ( Néha volt 1-2 jó sorozata, meg a century, de annyi). Meg ezzel már nem vagyok 100%-os a tippversenyben ;-)))
Ahogy elnéztem tegnap a Williams-McManus meccset, Mark mintha magára talált volna. Azt nyilatkozta, hogy rengeteget gyakorolt, és a tegnapi meccs nagy lökést adott neki. Remélem Jimmy megállítja ezt a lendületet holnap.
Hahó, nem elkeseredni! Az euro honlapja szerint du. 1-től és este 1/2 7-től van élő közvetítés. Reméljük, igazat írnak. Ha nézed, légyszíves majd tudósíts a délutáni meccs állásáról! Köszi.
Koszi, de sajnos a link mar nem mukodik, vagyis le vagyok tiltva. Pedig Davis donto nagyon erdekelne. Valakinek esetleg mashol fenn vannak azok a videok?
Ajánlom figyelmedbe ezt a hozzászólást, főleg annak is az első két sorát. Megtalálod majd a '85-ös Davis-Taylor döntőt is, annál izgalmasabb nem sok lehetett ;-))
Azt mondja a kommentart hogy Mark Williams ugy nyert vb-t, hogy az utolso frameben respotted black volt. Atyavilag de megneznem azt a frame-et. Vannak vkinek izgalmas meccsei/framejei/lokesei digitalis formaban?