1. A Mazda jobb. A Nexia minőségben a közelébe nem jön.
2. Ellenőrizhető az az előélet a biztosítónál. Kérj biztositási ajánlatot és utánanéznek. Rétegvastagság mérést nem szabad kihagyni, törzskönyv nélkül meg sem lehet venni. Az alkatrész ugyan drágább, de ritkábban kell.
3. A Nexiára nagyon sok panaszt hallottam. Gyenge minőség, gyakori hibák (a racernél talán egy fokkal jobb).
Mennyit futott a 626, milyen moci? A Nexia a 9 litert megeszi! (1.5) De szerintem a Daewoo topikban is kérdezz rá.
Ott van 1 étterem, aminek én csináltam anno az étlapját:)))
EMBEREK!!
Beszéljetek rá! Mármint arra, hogy egy 8-10 éves, sokat futott, ellenőrizhetetlen előéletű 626-os jobb vétel, mint egy 24 ezer km-t futott (garantáltan, ismerős tulaj!), gyári állapotban lévő, alig használt dévu nexia!!:)
Találkozó indulópontja: Budapest, Bécsi úti parkoló (Ericssonnal (Laborc u.) szemben)
Egyéb információ: (nem találod, késel, eltévedtél) 06-20-9847-386 (SzaboZE), 06-70-3100-195 (Caris)
Jönnek:
Panka (121)
SzilárD (323 BG 89' 1,7D Sedan)
Viki (MX-3 94' 1,6 USA)
B. Béla (RX7)
Zool (323 BF)
Pigmy (626GT)
Kbe (Semmi Cicó utasa)
Emprise ("Szeretnek, de meg nem tudom, hogy alakulnak a dolgok.") (MX-3)
Moon ("Jovok en is, MrMillerFunnal, csak nem vallja be. :)") (RX-7 utas:)
Azesz (MX-5/Miata)
TAXI (MX-5/Miata)
ZapE (nem 100%) (MX-5/Miata)
Koriel (323 BD)
MrMillerFun (RX-7)
Liqquid ("Még nem tudom biztosan, de ádázul figyelem az eseményeket hogy képben legyek ha úgy alakul.") (RX7 cabrio)
Kincses István (úgy nyilatkozott most már muszáj eljönnie egy találkozóra, nevezetesen akár a 15-eire is. :-) ) (RX-7?)
somSom (323 BG)
MobilDR (Xedos)
Sportivo (MX-5)
Liszti (ha elkészül a Verda) (RX-7)
Viziborz (323 BG)
Fieldtracer (MRX-7 :)
Jimmy (nem 100%) (323 BA)
Turp (MX-5/Miata)
GangstaBoy (323F BA)
Semmi Cicó (MX-5)
Sense (RX-7?)
Sirk (RX-7)
Caris (Xedos)
SEEN (Tigra/RX-7)
SzaboZE (323F BA)
Még mindig nem késő jelentkezni! Bár ha jelentkezés nélkül jössz, akkor is örülünk Neked!
Ha valaki tud útvonalengedélyt intézni, jelentkezzen (jönne egy verseny RX7 is)!!!!!!!
már csak 2 nap, remélem mindenki buzgón polírozza a járgányt...:)
bár tegnap kicsit lelomboztak a TV-ben az "idôjósok"... péntekre szarabb idôt ígértek...
engem is hívhat bárki nyugodtan, ha nem találna oda:
1. Pusztakúti út - Aranyhegyi út - Pomázi út -Bécsi út
2. Ez nagy kerülő, de ha nagyon nem vagy képben BP-en, akkor Szentendrein be, Vörösvári útra (Árpád hídnál) ráfordulsz és ott Vörösvárin végig a Bécsire jutsz.
Utóbbi egyszerűbb, némileg több km. Ha van jobb ötlet, jöhet!
Nekem OK, viszont ott nehéz lesz találkozni, többen mondták hogy a parkolás fent szétszórtabb. Bár ha a Bécsi úton nincs gond, ott se lesz :) Telefonszámot jegyezd meg, oszt kontaktálás lesz.
Találkozó indulópontja: Budapest, Bécsi úti parkoló (Ericssonnal (Laborc u.) szemben)
Egyéb információ: (nem találod, késel, eltévedtél) 06-20-9847-386 (SzaboZE), ide még egy szám felkerülhetne, ha valamiért engem nem érne el valaki...
Jönnek:
SzilárD (323 BG 89' 1,7D Sedan)
Viki (MX-3 94' 1,6 USA)
B. Béla (RX7)
Zool (323 BF)
Pigmy (626GT)
Kbe (Semmi Cicó utasa)
Azesz (MX-5/Miata)
TAXI (MX-5/Miata)
Koriel (323 BD)
MrMillerFun (RX-7)
Liqquid ("Még nem tudom biztosan, de ádázul figyelem az eseményeket hogy képben legyek ha úgy alakul.") (RX7 cabrio)
Kincses István (úgy nyilatkozott most már muszáj eljönnie egy találkozóra, nevezetesen akár a 15-eire is. :-) ) (RX-7?)
somSom (323 BG)
MobilDR (Xedos)
Sportivo (MX-5)
Viziborz (323 BG)
Erminavet (MX-5/Miata)
Turp (MX-5/Miata)
GangstaBoy (323F BA)
Semmi Cicó (MX-5)
Sense (RX-7?)
Sirk (RX-7)
Caris (Xedos)
SEEN (Tigra is jöhet :))) (Tigra/RX-7)
SzaboZE (323F BA)
Még mindig nem késő jelentkezni! Bár ha jelentkezés nélkül jössz, akkor is örülünk Neked!
Ha valaki tud útvonalengedélyt intézni, jelentkezzen (jönne egy verseny RX7 is)!!!!!!!
Csak olvasóként vettem eddig részt a fórumban, de most jelentkeznék én is a talira 323 bg 89' 1,7D Sedan és a kishugom, Viki: MX-3 94' 1,6 USA. Valószínűleg csak a végállomáson találkozunk (vidéki mivoltunk miatt)
Találkozó indulópontja: Budapest, Bécsi úti parkoló (Ericssonnal (laborc u.) szemben)
Egyéb információ: (nem találod, késel, eltévedtél) 06-20-9847-386 (SzaboZE), ide még egy szám felkerülhetne, ha valamiért engem nem érne el valaki...
Jönnek:
B. Béla (RX7)
Zool (323 BF)
Pigmy (626GT)
Kbe (Semmi Cicó utasa)
Azesz (MX-5/Miata)
TAXI (MX-5/Miata)
Koriel (323 BD)
MrMillerFun (RX-7)
somSom (323 BG)
MobilDR (Xedos)
Sportivo (MX-5)
Viziborz (323 BG)
Erminavet (MX-5/Miata)
Turp (MX-5/Miata)
GangstaBoy (323F BA)
Semmi Cicó (MX-5)
Sense (RX-7?)
Sirk (RX-7)
Caris (Xedos)
SEEN (Tigra is jöhet :))) (Tigra/RX-7)
SzaboZE (323F BA)
Igazából a shell kút előtt végig megy egy utca (Zay) ezen végig lehet parkolni, ezt használják parkolószerűen, mivel elég széles a placc. Szóval még a kutnál észrevenni sem késő, az út kétirányú.
Ha valami nem megy, hivjatok!
Megvan! Terkep a klub-lapon!
Skacok, akkor most a piros vagy a narancsszinu parkolo kell nekunk? Vagy az egybe van?
Tudom, tudom... Videki vagyok...! ;-)
+néztem a parkolót, nem túl nagy, de csak elférünk. Emprise küldött egy jobb minőségű képet... 139k, beszúrjam? Egyelőre itt a link, GangstaBoy, feltehetnéd az oldalra.