A napokban tette fel a youtube csatornájára a már elhunyt közismert gyülekezeti lelkész külföldön élő fia a kozmológiai nézetét: a Föld lapos.
A Bibliára hivatkozik, mert ő ragaszkodik a Szentírás alázatos elfogadásához. De mit szólnak ehhez azok a fundamentalisták, akik tagadják azt, hogy a Föld lapos lenne, holott a Szentírás ezt tanítja?
rólam nem akarsz gúny-topikot nyitni? tudod, a honlapomon van sok gúnyolódni-való.
jaaa, várjunk csak, én nem vagyok híres hitgyüli-vezető-gyereke aki ráadásul többezres nézettségű videókat csinál, sőt, a híres bartus laci(d) is írt róla!
majd ha újra itt vagy fhrfl, megbeszélhetnénk a tegnapi ajánlatodat. Ez a hét már nem jó, de a jövő hét igen, abból is főleg a hétvégi (péntek-vasárnap) napok.
Tegnap a troll a telefonban folyamatosan röhögcsélt. Amikor szigorú tanárbácsisan megkérdeztem, "te törölted ki a szövegemből az i betűt?" tüstént elhalt a röhögés és 5 másodpercig totális kuss volt. Többszöri kérdésem után félős cérnahangon megszólalt: "igen, én".
Ez az egész, darabonként kétszeri kérdezéssel újból megtörtént.
Most pedig azt hazudozza, hogy a hozzáállásomtól alakult át a "faszi" szó "fasz"-szá.
Ctrl C billentyűvel kikopiztad (másoltad) a szövegemet, és abból kivettél egy "i" betűt, azt a látszatot keltve mintha "fasz"-t írtam volna, pedig valójában én "faszi"-t írtam. Ez csalás, bűn, te követted el.
Ez sem rossz név, csak nagyon zsargonos hosszú és sok benne a titulus...
Bibliaismerő faszi=Írástudó.
Ne mindig vagyok jó a névadásban.
Ne hazudozz, tisztelt részeg.
Nem az a baj, hogy rossz vagy névadásban, hanem az hogy cégéres bűnt követtél el, igen aljas módon csaltál. A szövegemben levő faszit átírtad faszra. Ne merészelj mentegetőzni, hanem azonnal kérj bocsánatot.
Már kétszer elkövetted ezt a súlyos bűnt, de nem tértél még meg belőle, nem bántad meg.
Csak nem az van, hogy inkább el szeretnél kárhozni?