Feleségemet, dr. Handó Tünde, bírót, a Fővárosi Munkaügyi Bíróság elnökét az Országgyűlés 2011. január 1-jei hatállyal az Országos Bírói Hivatal elnökének választotta.
Titokban mar egy eve az OBH elnoke. vagy visszamenoleges torveny, hogy kapjon gyorsan egy evnyi fizetest...
Nem tom... de szerintem Gyurcsány csak egyetlen releváns gondolatban jelenhet meg a topicban: abban, hogy hajdan, amikor a kormányzásért ő mondott le a cégében vállalt "összes tisztségéről", és még piedesztált is kért ezért maga alá, őt is szépen körberöhögtük.
Érted te jól, mire gondoltam .... az országot tönkretevő, demokráciát lebontó fidesz iránti szimpátiád elkötelezettséged persze nem engedi, hogy gondolkozhass is. Megértem. Még van mit megszerezni, még van konc.
De továbbra is ámulattal figyelem, hogyan adja el egy magát értelmiséginek valló valaki a tisztessége utolsó cafrangjait egy döglődő politikai konglomerátum diktátorának apró biccentéséért.
Az Országos Választmány elnöksége Elnök: Kövér László Alelnökök: Balogh József János, Fónagy János, Kovács Zoltán, Mátrai Márta, Rácz Róbert, Simicskó István, Szakács Imre, Szűcs Lajos Számvizsgáló Bizottság Elnök: Bernáth Ildikó Tagok: Bánki Erik, Mészáros György, Papcsák Ferenc, Popovics György Mandátumvizsgáló, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottság Elnök: Nagy Gábor Tamás Tagok: Bóka István, Erdős Norbert, Nagy Andor, Répássy Róbert Etikai bizottság Elnök: Kontrát Károly Tagok: Gógl Árpád, Németh Szilárd, Szabó Erika, Vitányi István
"Egész eddigi munkám során - úgy is mint a mai napon hatályba lépő új Alaptörvény szövegező bizottságának elnöke - a demokrácia és a jogállamiság alapvető elvének tekintettem a bírói függetlenség és az államhatalmi ágak elválasztásának elvét."
Háát... ha te mondod, Józsi... legalább megpróbáltad...
...és soha többet semmilyen módon nem érintkezem azokkal, akikkel együtt tettük tönkre az országot, valamint feleségem őnaccsága sem megy többet színházba a Főméltóságú Asszonnyal, hovatovább nem is érintkeznek egymással ők sem, mert mindkettőnknek kifejlődött egy új, porcos gerince."
Szájer Jóska
sk.
PS:Ja, és aki ezt az egészet elhiszi, az még nálam is hülyébb. De a hívek kajálni fogják Viktor, és ez a lényeg! Várom a telefonodat, a megszokott módon és időben! Hali!(Ezt ne tegyétek bele a közleménybe!)
Ha a hóhér lemond a kötélellenőrző, a guillotines szerkezetátalakító és véleményező bizottsági tisztségeiről, a segédje azért még tovább akaszt ... miközben ellátja tanáccsal.
ki is volt az alkotmány megfogalmazók főnöke, ki is szövegezte ???
Feleségemet, dr. Handó Tünde, bírót, a Fővárosi Munkaügyi Bíróság elnökét az Országgyűlés 2011. január 1-jei hatállyal az Országos Bírói Hivatal elnökének választotta
Azért megvilágíthatnád egy kicsit, hogy miben áll a dolog nagyszerűsége. Eddig az derült ki, hogy lemondott kb. napi félórai papírmunkáról, amit a Fidesz EP képviselőcsoportjának a vezetése jelentett. És ezt közzétette a blogjában.
francokat, szépen igazodik, szolgál, jókutya. most mondták neki,h ogy ez a duma hát ez a duma. (sőt, még az is lehet, hogy felmerült egy újabb hasznos unokaöcs)
"Végigolvasva a hsz-et, komolyan mondom úgy látom, hogy bármilyen gesztust, teljesen felesleges tenni."
ha nem gesztus lenne, hanem tényleg arról lenne szó, amit igyekeznek elhitetni velem, akkor nem is lenne baj.
3-4 héttel anyus kinevezése után felállni miatta? Ha aznap felkel és lemond, akkor szerintem nagyon sokan megemeltük volna a kalapunkat. De már ne is haragudj, közel egy hónappal utána lemondani valamiről, aminek semmi jelentősége, hát ez azért...
értem én, hogy a közönségnek játszik, de ez azért egy kicsit túl olcsó
ha becsületből állna fel bárki, akkor kalap le. de gesztusból? nekem inkább legyen valki becsületes, mint gesztusos