Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Nekem úgy tűnik, hogy Albánia, Macedónia és Szlovénia az nem európában van, hanem valahol a közel-keleten, vagy délnyugat-szibériában. Itt azt írják, hogy az IGO-nak is csak főúthálózata van ezekre az országokra, márpedig a miénk is IGO alapú, tehát több biztos nem lesz.
Az utat hozzá úgy terveztettem, hogy beszúrtam az útvonalba még egy Vranje(Serb), Evzoni(Gr) pontot, így nagyjából eljutok a görög határig.
Macedónia, ha nem végcél szerintem nem olyan bonyolult. Csak végig kell döngetni az autópályán. Közben majd biztos küzd a navigátor, hogy hogy tudna visszavinni Szófiába... És számolja ezerrel az új utakat, de legfeljebb kikapcsolom míg át nem érünk.
Nem tudom, az javít-e valamit, (nekem úgy tűnt igen, bár lehet ez csak a placebó hatás ), ha a beállításokban leszeded a textúrát a térképről. Így pl. a gyep meg az erdő egyszínű zöld lesz, nem pedig foltosan megrajzolt valami, de az én tippem az, hogy gyorsít rajta.
Andrea hangja éppúgy akadozik(okosak azt mondják, talán a proci kevés neki?), no persze némileg kellemesebb, mint Mohabá orgánuma!:-)Ha hazaértem leírom Neked szájbarágósan, hogy hogy kell megcsinálni és átküldöm Andikát is, ha még nincs meg!
Pénteken vettem egy C520 - at, Keu telepített és Nyeu kártyával. Segítség kellene mert nincsen atérképek között Macedonia, görögország felé bulgárián át tervez.
mi a megoldás? térkép honnan lehetne, mert LPC nem tud még frissítést adni!?
Andrea hangja is jó lenne, csak leírás is kellene hozzá miként kell telepíteni.
inkább hagyd mégmielött elszúrsz valamit. A MioMap köpnyvtáron belüli data.ip-ben vannak ezek a könyvtárak és ott a fájlok. miután módosítottad természetesen vissza kell másolni a zip-be mert különben nem fog menni.
De ha nem megy akkor inkább hagyd nehogy vmit elszúrj.....
hmmm, én láttam sima explorerrel is. Ki kellett másolnom a file-t pc-re, ott sima wordpad-dal társítva szerkeszteni tudtam. Majd a régit az 520-on törölni és visszamásolni helyette a módosított újat. Az eredeti file-ról (vagy inkább az egész oprendszerről) csinálj előtte valahova egy biztonsági másolatot. És csak saját felelőségedre! ;)
Háát, tuti én vagyok a láma, de sajna nekem problémáim vannak mind a videólejátszóval, mind a mute gomb kihelyezéssel. De először csak a vid-ről. Nos, telepítésig el is jutok. Az alsó kis ikonokhoz oda is teszi a vid ikonját, de rákatt után hiba! "Cannot find WMPlayer ...stb. ??
A start menü/Programs-nál az explorerrel együtt már ott a progi, de rábökésnél Hiba! MPEG4 AAC Audio decoder not included It was removed from the offivial install package because of intellectual property considerations.
Ezt leokézva viszont elindul a progi, le is játszik egy videót, amit rá tettem, de hang az nincs :-(