Én is beleolvastam, de elég rutintalan, sőt primitiv szinten megy a fórumozás.
Kicsit olyan érzésem támadt, mintha a gyak csinált volna magának egy topicot, hogy Ákost fikázhassa.....aztán lehet, hogy csak egy alsóbbrendű tanítványról van szó....:))
Benéztem, feltettem egy kérdést, de szerintem ne foglalkozzunk mélyebben a dologgal, nem érdemes. Színtiszta politika, érvek nélküli fikázás folyik.
99 óta indexezem, de ilyen mélypontot még nem éltem meg.
Most néztem a VIVA-t(egyébként nem szokásom), az Eleven Hold nyilatkozott és ha jól hallottam azt mondták, hogy az új lemezük hangmérnöke és producere Ákos volt. Ez érdekes.
Na most ha meg nagyobb arányt akar vki, akkor elmegy 101-be.Annak volt és van léte.Minden tiszteletem a Falcon szervezőinek, de nem látom jaj de nagy jövőjét.
SOkan pl. én is vagyunk ugy hogy kell a megfelelő arány.Mint ahogy DM-ből s eviselem el 6-8 órán kerezstül, ugy ákosból sem.Erre van a 101.Viszont ott hasonlóan sokakkal inkább Ákos/BB mint más egyéb nivós zene:)))
Klassz az összehasonlítás.
Erkölcsi érzék rulez.
Ákos mindenkinek ad interjút.
Az emeszpés miniszterek nem.
Ákost gyalázza a balos média.
Koncz Zsuzsát nem gyalázza a Vasárnapi Újság.
Ennyi.
Ja nem, még valami.
Amit Ákos mondott a Vasárnapi Újságban, abban nem volt semmi bántó.
Amit róla ír a Hócipő, abban van.
Én is voltam, és nekem is tetszett. Kicsit az aggasztó, hogy (relatív) kevesen voltunk, remélem lesz létjogosultsága ennek a klubnak. Alapjában véve jó ötletnek tartom és a hely is teljesen megfelelő.