Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Függetlenül attól, hogy mennyi időre kapcsolod ki a gépet, elég a rövid megnyomás, így a készülék készenléti állapotban marad és minden idő/dátum beállítás megmarad. Ezt a készülék magyar nyelvű használati útmutatója is megerősítette, utánanéztem.
Tomahawk, ha esetleg nem kaptál hozzá szívesen elküldöm neked, de le is tölthető:
Valaki felhomályosítana arról,hogy ha mondjuk egy napot nem szeretném használni az 520-ast, akkor mi a módja a kikapcsolásnak?Rövid off gomb,vagy hosszú?Ez teljesen norma,hogy mindent elfelejt óra dátum stb kikapcsolásnál?Ha valakinek kell esetleg hang...ma itthon vagyok tudom küldeni, üzenjen itt!
Nekem nem jött be a Zsuzsa, lassabban mondja, nem megfelelő hangsúllyal, a Moha Bá is ezért nem tetszik. Andrea megfelelő sebességgel és sokkal "célravezetőbb"hangsúllyal dirigál. Nincs kecmec arra kell menni és kész.
Csak egy érdekes tapasztalat, kíváncsi vagyok nektek is ezt teszi-e. Elővarászolt windows esetén ha a képnézegetőt elindítom, majd lezárom, akkor nekem eltünik alulról a vékony csík, amivel a win előhozható. Ilyenkor újraindítás szükséges (teljes), és helyreáll minden, néha az idő nem.
Hát Urak, ugyan ráment az egész napom, de köszönet és hála neketek (főleg bobzso és Tomahawk kollegáknak) csak sikerült mind a videólejátszót, mind a mute gombot aktiválnom.
Ezzel csak azoknak szeretnék erőt adni, akik ugyanolyan kezdők ebben a témában, mint én, hogy meg lehet csinálni mind a két dolgot, ami még klasszabbá teszi 520-asunkat.