Ennél sokkal nagyobb baj, hogy igaz, amit írsz... Végignéztem a jövő heti 10-15 ezres versenyeket, egyetlen magyar fiú sem nevezett egyikre sem, pedig lesz jó néhány. Ugyanakkor a magyar lányok többsége játszani fog a jövő héten.
Valkusz Máté Mexikóban a második versenyén vesz részt,a múlt héten "A" kategóriás versenyen negyeddöntőig jutott. Ezen a héten már szintén negyeddöntős, reméljük most tovább is jut. A ranglistán már biztos ismét előrébb jön.
Gergő szépen vitézkedik Boszniában. Most éppen szerencséje is volt, kiemelt helyett LL-t kapott és elintézte. Még egy kör remélhetőleg összejön, de persze egyre nehezebb. Fejlődni, tapasztalni kell, lassan törni felfelé, aztán meglehet a fix kiemelt pozíció a 10ezreseken.
Onnan talán gyorsabban lehet felfelé haladni, de nagyon sok munkára van még szükség.
Nagy Peti is nyert tegnap, Viktor, Levi talán ma játszik?!
Osonkodik, egyre feljebb settenkedik Madarász Gergő. De mennyire is igaza volt Hornok Mikinek, hogy bedobta Szegeden a "Tiszába" és 3 nyert meccsel hozta is magát, meg a csapatot vissza (egy csoporttal feljebb) a Davis Kupában. Nagyon szimpatikus volt a srác, leginkább miatta utaztam Szegedre, igaz majd minden Davis-Kupán amúgy is ott vagyok!:-)
Most a héten is nagyon szépen vitézkedik Gergő, ma egy komolyabb erőpróba vár rá!
Kár, hogy Gödry Levi kikapott (egy nagyon szoros csatában), így már csak Gergőnek szurkolhatunk.