Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Esetleg nekem is el tudná valaki küldeni mailben a progit, meg a módszert, aminek segítségével a c520-al filmet lehet lejátszani???? Vagy le lehet tölteni valahonnan?
kellene egy kis segitség a windwost megynyitottam de a videót nemtudom felrakni.ja és a leptopom csak akkor látja c520 at ha kiveszem az sd kártyát segitsetek!!!
ha már megvannak a térképek akkor nem értem miért nem tudod feltenni.
Ha unlockolod a gépet akkor már látod a miomap (My flash) driveot és oda már másolhatod is, max a license.db-vel lehetnek bajaid de erre is biztos van orvosság az általad emlitett oldalon
Szerintem töltsd le a www.bd-t.net torrent oldalról, ott szinte minden mio-s térkép fent van, és nekem a formátuma is egyezik, már csak a készülékre kéne varázsolni. Ha sikerül Neked lécci, írd meg a letöltés menetét! Sok sikert hozzá (legfőképp türelmet!)
Amit Bellezza k;rdey az engem is érdekelne, de olyan szempontból, hogy nekem megvan az SD Nyugat-Európa, és erről szeretnék egy-két éppen használt térképet rátenni a gépre. De mindez ideáig nem siekerült. vagy HW error-al vagy tárolt térkép üzenettel száll el.
Természetesen ha benne van a kártya tökéletesen működik.....
Tehát nekem nem annyira w...z a kérdésem inkább praktikus....
Óriási kérdésem lenne Hozzátok, remélem tudtok segíteni. Tehát most kaptam egy MIO C520-as készüléket, amire szeretném rámásolni a teljes Európa térképet. Viszont a készülékemhez SD kártyát nem adtak. Egy ismerősömnek MIO C510-se van, és a SD kártyáját felismeri a gépem. A térkép, ami neki van miomap v.3.2., az enyimre pedig a v.3.3-at telepítették. Sikerült megszereznem a v.3.3. as software-t, de fogalmam sincs hogy lehetne felvarázsolni a készülékemre. Az ismerős kártyájával szerintetek ez megoldható?? Egyáltalán muszáj, hogy kártya legyen benne?? Lécci segítsetek!!!
Akkora nagy pozitív cselekedet lenne, ha nekem is át tudnátok küldeni a videolejátszó progit c520-hoz és egy kis help-et a telepítéshez!!!! :) Lécci!!!!
Függetlenül attól, hogy mennyi időre kapcsolod ki a gépet, elég a rövid megnyomás, így a készülék készenléti állapotban marad és minden idő/dátum beállítás megmarad. Ezt a készülék magyar nyelvű használati útmutatója is megerősítette, utánanéztem.
Tomahawk, ha esetleg nem kaptál hozzá szívesen elküldöm neked, de le is tölthető:
Valaki felhomályosítana arról,hogy ha mondjuk egy napot nem szeretném használni az 520-ast, akkor mi a módja a kikapcsolásnak?Rövid off gomb,vagy hosszú?Ez teljesen norma,hogy mindent elfelejt óra dátum stb kikapcsolásnál?Ha valakinek kell esetleg hang...ma itthon vagyok tudom küldeni, üzenjen itt!