A csomagtér fedélen van egy keresztbe húzódó csík. Ezt csak valaki jóakaró vagy egy vicces fiú/lány tehette, ezt nehéz véletlenül, vagy balesettel összehozni. Ilyen neked is bármikor befigyelhet... Ne legyen, azt kívánom. Nem jó vicc...
Nekem az is elég lenne ha tudnám az opel hibakódokat olvasni és törölni de sajnos nem megy. A másik interfész miben különbözik a a 327-től? Esetleg házilag azt meg lehet vajon építeni?
Van 4x100 15'-ös 4db Yokohama gumikkal,a gumikból 2 selejt,2- 80%-os....
Az öccse volt otthol és 60.000-at mondott-ez sok mondtam neki iss szerintem menne 10-el olcsóbban is...
A másik (ezt merném ajánlani)5 küllős 5x110 16'-os szinte új gumikkal elöl 205/55 R16 Infiniy gumikkal,hátúl 225/55 R16 Marshall gummákkal-a gumik kb. 600 Km-t futottak.....130.000
Hát nem pont erre gondolok, az oldal jó ugyan, (ez a képen lévő eszköz VW-Audi-Skoda-Seat csoporthoz jó), de ha az OPEL-re kattintasz az oldalon, akkor ide jutsz:
Mindkettőt kipróbáltam, nem egyformák, de jók, az árukkal arányosan különböznek egymástól.
A magyar diag áruházak korrekt cuccokat adnak de az már nem az az árkategória amit a sufni megenged szvsz.
A TECH 2 is tartalmaz X20XEV fájlokat, csak nem mindegyik, mondom nagyon sok verzió van belőlük és az egyes programok fájljai átmásolhatók egybe és akkor mindent olvas és töröl.
Az ELM 327-el kár próbálkozni, az nem OPEL-re lészült. Nekem van egy német interfész ezzel az IC-vel, 12 féle protokollt tud, de OPEL-ből csak hibakódot olvas és töröl.
http://www.cardiagnostics.info/shop/elm-327-usb-p-6.html Nekem ilyen van de progit még nem sikerült normálisat keríteni ami mindenkivel kommunikál normálisan. Igaz nem ennyiért vettem. Eddig ki volt próbálva Opellal de szinte semmi. Renault-al normálisan kommunikál élő adatokat is megtudott jeleníteni, ugyan ez volt kodával és Seat-tal is. De lehet jövőhéten leszedem az itt említett összes progit és végigböngészem. Vagy ha addig kapok valami tippet azt megosztom.
Na halljátok, tegnap szépen megkaptam. A kocsi koszos, de nagyon sok karc van rajta (régi tulaj) meg a törés az elején, amit anyu csinált. Szóval amit mondtak: "Ez az autó úgy néz ki, hogy egy fiatal srácé, aki az erős autóval sűrűn szokott koccanni"
Mondtam, hogy köszi, de én nem tettem rá semmilyen karcot! Az új fényezés-javítás 200 e :(
akkor lett cserélve mikor megvettük. azaz körülbelül fél éve, 15ezer km-el ezeleőtt. de mivel benzin/gázos, így ezt a 15ezer km-t oszd el kettővel, valójában kb ennyit volt használva.
Szép összeg. Még szerencse ha a miénk tönkremegy kicseréljük magunknak. De úgy se lesz olcsó mulatság. Üzemanyag szűrőt szoktál cserélni, nem lehet hogy az volt eltömődve és nem tudta átnyomni a szivattyú? Ez csak egy feltételezés.
igen-igen, onnan jön a hang, ezért mondom h picit fura hangja van. a réginél nem hallottam semmit, ennél meg mintha egy halk szürcsögést:) amúgy sajnos nem volt egy olcsó dolog. új benzinpumpa + a relé hozzá (mert az is szétégett) 60ezer HUF
igen, most gond nélkül elindult pedig mocskosul hideg van még most is (-7), csak korábban nem tudtam lemenni megnézni, mert nem birtam felkelni előbb:)) viszont ennek az új benzinpumpának kicsit mintha furcsa hangja lenne , vagy legalábbis mintha hallanám működni. felhajtottam hátsó üléssort és mintha onnan jönne. a réginél nem hallottam ilyet.
A világítás átalakításra visszatérve kicsit. Találtam a neten ezt a ledet van más színbe is: http://www.vatera.hu/5_mm_sarga_led_szort_fenyu_flat_top_lapos_vegu_116872524.html. Arra gondoltam, hogy ezt betenni a sima izzó helyett természetesen ellenállással. Nem koncentrált a fénye így nem kell azzal bíbelődni hogy döntögeted a ledet. Megoldásnak szerintem jó és így nem kell szétszedi a komplett műszerfalat csak a foglalatokban lévő izzókat kell cserélni.