Keresés

Részletes keresés

king13 Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6755
Erről van szó, Ronnie nagyon pontos...szinte tökéletes. Az az egy piros hiba volt megint, de az csak egy, és nagyon komolyabb hibákra nem emlékszem tőle.
Szóval ilyen játékkal jó esélye van arra hogy megverje Higgins-t
Előzmény: Zombie (6751)
Zombie Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6754
Igen, mai adat.

En a formara utaltam es nem arra, mi lesz a dontoben. John nagyon kemeny ellenfel es barkit meg tud verni, akkor is ha az jo formaban van.

A motivacioval egyik oldalon sem lehet gond, mindketten eleg regen nyertek mar Masterst.

Utoljara majd ket eve jatszottak egymas ellen az Irish Masters dontojeben, akkor Ronnie gyozott 10-9re.
Előzmény: Ciani (6752)
Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6753

Ismét szép esténk volt!

Ciani! Van olyan snooker játékos is akit kedvelsz?

Ciani Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6752
Ez csak mai adat, ugye? Az egész tornára azért brutális lenne :)

Azért Higgins ellen sokkal nehezebb dolga lesz, mint eddig volt és annyival esélyesebb, hogy biztos kikap :)
Előzmény: Zombie (6751)
Zombie Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6751
a "Mágus" sincs annyira most a top-on.

Ja, csak 98% pot success, ez hallatlan! ;)
Előzmény: Szababa (6737)
Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6750
Nagy harc van most nálunk is, ülünk a tv előtt, a férjem Jimmy-nek én meg Ronnie-nak szurkolok :-))))!
Előzmény: Szababa (6749)
Szababa Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6749

Sajna láttam :( Ebdon, mintha leblokkolt volna. Kár, mert az eddigi meccseken olyan szépen játszott...

Viszont Ronnie jól áll 3:0, bár most Jimmy eléggé jól lökdösi a golyókat...

Előzmény: Snowflakes (6747)
Heron Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6748
Köszönöm szépen! Még gyűjthetek egy ideig.
Előzmény: Snowflakes (6746)
Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6747

Szababa!

Nem jött be a tippünk holnapra.

Remélem Ronnie azért bejut.

Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6746

A repülőjegy fapadoson (Wizz Air) 24 ezer Ft, a belépőjegyek az összes eseményre 45 ezer Ft, a legolcsóbb bed and breakfast 66 ezer Ft, a vonatjegy a repülőtértől Londonig, majd Londonból Newportba (oda-vissza) 30 ezer Ft.

Lehet hogy sok, de megérte, ez volt a legjobb utazásom eddig.

Előzmény: Heron (6745)
Heron Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6745
Meg szabad kérdeznem, hogy mibe kerül egy ilyen út egy főnek?
Előzmény: Snowflakes (6741)
Ciani Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6744
Jó gondolat, majd írunk kérdéseket :)
Előzmény: Snowflakes (6741)
Ciani Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6743
Te ebből élsz?
Előzmény: danken75 (6742)
danken75 Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6742
...Nem bánnám, ha nekem is olyan <<szarul>> menne a játék ...
Előzmény: Ciani (6724)
Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6741
Jövőre megkérdezem :-))! Oké?
Előzmény: Ciani (6740)
Ciani Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6740
Érdekes, hogy Ronnie csak egyszer nyert Masterst, azt is 10 éve. Szerintem most sem fog... Meg kellett volna kérdezni tőle, mitől függ, hogy egy versenyre mennyire szedi össze magát :)
Előzmény: Snowflakes (6738)
Ciani Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6739
Tudom és szerintem méltán népszerű Jimmy, nincs is vele semmi bajom. Csak amikor tegnap mutatták a J-I-M-M-Y pólós embereket :) Williams egyik szép hosszú pirosa után mindenki tapsolt, csak ők nem, ami szerintem nem túl sűrűn fordul elő.
Előzmény: Snowflakes (6727)
Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6738
Én is úgy gondolom, hogy szinte biztos az O'Sullivan-Ebdon döntő, és megmondom őszintén félek is tőle, mert Ebdon hihetetlenül fegyelmezetten és összeszedetten tud játszani és abban is lehet valami hogy jobban akarja a győzelmet Ronnie-nál. De azért kitartok a végsőkig és ha csak egy picit is rajtam múlik a dolog :-) akkor Ronnie nyer. Nagyon szeretném.
Előzmény: Szababa (6737)
Szababa Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6737

Visszatérve a jelenlegi versenyre. A bent maradt 4 versenyző párviadala annyira eldöntöttnek tűnik:

- White (akit én is szeretek, bár nem is tudom miért) gyakorlatilag mostanság ha továbbjut mindig csak "mázlival" ill döntő frame-el. A tegnapi játék katasztrófa volt. Kb olyan minőségű volt pl az utolsó frame, mint amit mi szoktunk "játszunk". Ritka vacak meccs volt! Ez Ronnie ellen kevés lesz nagyon még akkor is ha a "Mágus" sincs annyira most a top-on.

- Higgins a másik fele. Őt nem nagyon szeretem bár a "dákózása" az egyik legszebb az egész mezőnyben. Azt gondolom, hogy Peter "igen-lassú" Ebdon, ha továbbra is így játszik lesöpri őt.

A döntő szerintem: Ebdon - O'Sullivan. Ott viszont, hogy ki győz....... Megjegyzem most vmiért Ebdon-nak jobban örülnék, amennyit bántják illetve amennyire Ronnie-t most nem érdekli a dolog. Ráadásul Ebdon most sokkal összerakottabbnak, kiegyensúlyozottabbnak tűnik bárkinél.

Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6736
Nekem két kedvencem van Ronnie és Hendry (így, ebben a sorrendben), így a Welsh Openen nekem minden kívánságom teljesült: sokszor láttam őket játszani érdekes ellenfelekkel és még az utolsó ott töltött napot is felejthetetlenné tették számomra. Kívánni sem lehetett volna ezt jobban.
Előzmény: Mamihla (6735)
Mamihla Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6735
Én pedig Hendryt csipem , ez van.Mindenkinek szuverén joga kit szeret ,sajna O'Sullivant nem  birom.
chen-gee Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6734
Na engem se hagyjatok ki!!! Hajrá , RONNIE!!!:-))
Előzmény: Snowflakes (6733)
Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6733
Így van, szíved joga hogy kit szeretsz és kit nem. Én például kifejezetten nem szeretem Lee-t és Williams-et. Van ez így. Nekem csak a

"Vén alkesz visszavonulhatna már." mondat nem tetszett, erre reagáltam, Jimmy védelmében.

Mindenesetre van valami amiben azt hiszem egyetértünk, este Ronnie győzelmet várunk. Ez is elég :-).

Előzmény: fighting (6732)
fighting Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6732

Bocsánat, de ettől még nekem nem kell szeretnem, a játéktudását én is elismerem, mint embert viszont soha nem is szerettem.

Már akkor sem, amikor 91-ben megismerkedtem a snooker-ral. S akkor ráadásul semmit nem tudtam az előéletéről.

Egyszerűen számomra nem szimpatikus.

Ez van.

chen-gee Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6731
Kösz:-))) Mellesleg nagyon szívesen elolvasnám minddkettejük önéletrajzát, főleg O'Sullivanét.Tisztelem benne az őszinteségét , igaz, néha lehetne diplomatikusabb , de ez teszi őt azzá , aki.
Előzmény: Snowflakes (6729)
csmarkus Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6730
Nem sokon múlt, hogy Jimmy White könyvének olvasását félúton abbahagyjam. Egyszerûen antipatikussá vált annak a sok csintalanságnak, rosszalkodásnak, gazemberkedésnek, bûnözésnek az olvasása során, amikrõl ír. Teljesen más képet festett le, mint amit elképzeltem róla. A csúcs a bátyja halotti torához kapcsolódó buli volt, azt gondoltam volna, ilyesmi csak filmekben lehetséges. Aztán valahogy megerõltettem magam és folytattam az olvasást, és a végére teljesen elmúlt a menet közben kialakult ellenszenv, magam sem tudom, miért. Mindenesetre biztosan nem tévedésbõl kapta az MBE címet (Member of the Order of the British Empire). A játékát nézni pedig jó :-)
Előzmény: fighting (6723)
Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6729
Így gondolom én is, csak te sokkal lelkesebben írtad le :-).
Előzmény: chen-gee (6728)
chen-gee Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6728
Én kb. egy éve nézek snookert. Azt tudom mondani , hogy amit Ronnie a vb-n művelt ,az nem játék , hanem szinte mágia volt.Vibrált a terem ,a közönség tombolt , ő maga pedig olyan hihetetlen természetességgel játszott , olyan kisugárzással , ami miatt nekem ő lett és ő is lesz az örökös kedvencem.Az "előéletéről" csak egy félévvel a vb után olvastam.Nem mondom , hogy nem lepődtem meg , nem akadtam ki egy kissé , de egy biztos:Ezek a dolgok nem változtatnak azon , hogy milyen tehetséges , mennyire karizmatikus , őszinte:) és hogy ő egy egyéniség(megjegyzem ,szerintem nem megy keresztül ilyen dolgokon ,ha az apja nem kerül börtönbe ,mert ahogy én olvastam és kivettem ez számára egy tragédia volt). Abszolút nem tud érdekelni , nem változtat az érzéseimen, és ez ugyanígy van Jimmie White-tal is.Két zseni , két egyedülálló karaktere a játéknak és lehet , hogy Jimmie elvesztett 6 vb-döntőt , de mindenki számára bizonyos , hogy csodákat tud művelni !!!
Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6727

Jimmy drukkerei rengetegen vannak (mondjuk lehet hogy a londoniak a leghangosabbak), de szerintem jó hangulatot csinálnak. Jimmy-t elkényezteti a közönsége mindig, A Welsh Openen kiesett az első körben, mégis az egyetlen volt aki teltházat produkált és épp csak fel kellett emelnie a dákóját a közönség már tombolt. Ő az aki a legbarátságosabb a közönségével, tudja hogy szeretik és ezt úgy köszöni meg, hogy például  a vesztes meccs után is kiment a nézőkhöz fényképezkedett, beszélgetett, nem úgy mint  a többiek akik hasonló esteben fű alatt elhagyták az arénát.

Egyébként tényleg nem jól játszott tegnap, ha ezt nyújtja ma is, akkor valószínű Ronnie nyer. Ronnie a kedvenc, úgyhogy ez nekem jól jönne. De azért a snooker-ben előfordulnak meglepetések.

Előzmény: Ciani (6724)
Snowflakes Creative Commons License 2005.02.19 0 0 6726
Van más is a mezőnyben hasonló előélettel és ez nem szól ellene. A játékát szeretjük a snookereseknek, nem mást. Ebben a szellemben: HAJRÁ RONNIE :-)!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!