Erről van szó, Ronnie nagyon pontos...szinte tökéletes. Az az egy piros hiba volt megint, de az csak egy, és nagyon komolyabb hibákra nem emlékszem tőle. Szóval ilyen játékkal jó esélye van arra hogy megverje Higgins-t
A repülőjegy fapadoson (Wizz Air) 24 ezer Ft, a belépőjegyek az összes eseményre 45 ezer Ft, a legolcsóbb bed and breakfast 66 ezer Ft, a vonatjegy a repülőtértől Londonig, majd Londonból Newportba (oda-vissza) 30 ezer Ft.
Lehet hogy sok, de megérte, ez volt a legjobb utazásom eddig.
Érdekes, hogy Ronnie csak egyszer nyert Masterst, azt is 10 éve. Szerintem most sem fog... Meg kellett volna kérdezni tőle, mitől függ, hogy egy versenyre mennyire szedi össze magát :)
Tudom és szerintem méltán népszerű Jimmy, nincs is vele semmi bajom. Csak amikor tegnap mutatták a J-I-M-M-Y pólós embereket :) Williams egyik szép hosszú pirosa után mindenki tapsolt, csak ők nem, ami szerintem nem túl sűrűn fordul elő.
Én is úgy gondolom, hogy szinte biztos az O'Sullivan-Ebdon döntő, és megmondom őszintén félek is tőle, mert Ebdon hihetetlenül fegyelmezetten és összeszedetten tud játszani és abban is lehet valami hogy jobban akarja a győzelmet Ronnie-nál. De azért kitartok a végsőkig és ha csak egy picit is rajtam múlik a dolog :-) akkor Ronnie nyer. Nagyon szeretném.
Visszatérve a jelenlegi versenyre. A bent maradt 4 versenyző párviadala annyira eldöntöttnek tűnik:
- White (akit én is szeretek, bár nem is tudom miért) gyakorlatilag mostanság ha továbbjut mindig csak "mázlival" ill döntő frame-el. A tegnapi játék katasztrófa volt. Kb olyan minőségű volt pl az utolsó frame, mint amit mi szoktunk "játszunk". Ritka vacak meccs volt! Ez Ronnie ellen kevés lesz nagyon még akkor is ha a "Mágus" sincs annyira most a top-on.
- Higgins a másik fele. Őt nem nagyon szeretem bár a "dákózása" az egyik legszebb az egész mezőnyben. Azt gondolom, hogy Peter "igen-lassú" Ebdon, ha továbbra is így játszik lesöpri őt.
A döntő szerintem: Ebdon - O'Sullivan. Ott viszont, hogy ki győz....... Megjegyzem most vmiért Ebdon-nak jobban örülnék, amennyit bántják illetve amennyire Ronnie-t most nem érdekli a dolog. Ráadásul Ebdon most sokkal összerakottabbnak, kiegyensúlyozottabbnak tűnik bárkinél.
Nekem két kedvencem van Ronnie és Hendry (így, ebben a sorrendben), így a Welsh Openen nekem minden kívánságom teljesült: sokszor láttam őket játszani érdekes ellenfelekkel és még az utolsó ott töltött napot is felejthetetlenné tették számomra. Kívánni sem lehetett volna ezt jobban.
Kösz:-)))
Mellesleg nagyon szívesen elolvasnám minddkettejük önéletrajzát, főleg O'Sullivanét.Tisztelem benne az őszinteségét , igaz, néha lehetne diplomatikusabb , de ez teszi őt azzá , aki.
Nem sokon múlt, hogy Jimmy White könyvének olvasását félúton abbahagyjam. Egyszerûen antipatikussá vált annak a sok csintalanságnak, rosszalkodásnak, gazemberkedésnek, bûnözésnek az olvasása során, amikrõl ír. Teljesen más képet festett le, mint amit elképzeltem róla. A csúcs a bátyja halotti torához kapcsolódó buli volt, azt gondoltam volna, ilyesmi csak filmekben lehetséges. Aztán valahogy megerõltettem magam és folytattam az olvasást, és a végére teljesen elmúlt a menet közben kialakult ellenszenv, magam sem tudom, miért. Mindenesetre biztosan nem tévedésbõl kapta az MBE címet (Member of the Order of the British Empire). A játékát nézni pedig jó :-)
Én kb. egy éve nézek snookert.
Azt tudom mondani , hogy amit Ronnie a vb-n művelt ,az nem játék , hanem szinte mágia volt.Vibrált a terem ,a közönség tombolt , ő maga pedig olyan hihetetlen természetességgel játszott , olyan kisugárzással , ami miatt nekem ő lett és ő is lesz az örökös kedvencem.Az "előéletéről" csak egy félévvel a vb után olvastam.Nem mondom , hogy nem lepődtem meg , nem akadtam ki egy kissé , de egy biztos:Ezek a dolgok nem változtatnak azon , hogy milyen tehetséges , mennyire karizmatikus , őszinte:) és hogy ő egy egyéniség(megjegyzem ,szerintem nem megy keresztül ilyen dolgokon ,ha az apja nem kerül börtönbe ,mert ahogy én olvastam és kivettem ez számára egy tragédia volt).
Abszolút nem tud érdekelni , nem változtat az érzéseimen, és ez ugyanígy van Jimmie White-tal is.Két zseni , két egyedülálló karaktere a játéknak és lehet , hogy Jimmie elvesztett 6 vb-döntőt , de mindenki számára bizonyos , hogy csodákat tud művelni !!!
Jimmy drukkerei rengetegen vannak (mondjuk lehet hogy a londoniak a leghangosabbak), de szerintem jó hangulatot csinálnak. Jimmy-t elkényezteti a közönsége mindig, A Welsh Openen kiesett az első körben, mégis az egyetlen volt aki teltházat produkált és épp csak fel kellett emelnie a dákóját a közönség már tombolt. Ő az aki a legbarátságosabb a közönségével, tudja hogy szeretik és ezt úgy köszöni meg, hogy például a vesztes meccs után is kiment a nézőkhöz fényképezkedett, beszélgetett, nem úgy mint a többiek akik hasonló esteben fű alatt elhagyták az arénát.
Egyébként tényleg nem jól játszott tegnap, ha ezt nyújtja ma is, akkor valószínű Ronnie nyer. Ronnie a kedvenc, úgyhogy ez nekem jól jönne. De azért a snooker-ben előfordulnak meglepetések.
Van más is a mezőnyben hasonló előélettel és ez nem szól ellene. A játékát szeretjük a snookereseknek, nem mást. Ebben a szellemben: HAJRÁ RONNIE :-)!!